Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem vannak és nem netesek!
Van pickupom is! Dodge Ram!
A Z370 helyett egy fasza platós kifizetődőbb lenne
A micsodáit?
Fiammal ment volna, de lemondta.
Amire késik, nem múlik.
Remélem meghívja a barátait????
Hol kívántam rosszat másnak? Mutasd már meg, te nagy suckértő.
Miért nem hívod el motorozni? A kis narancssárga méregzsákkal lehet leiskoláznád a kotláját, aztán meg hívhatod neki a platós kocsit.
Ő nem piszkál senkit, ő jófiú és fuuuu de nem való ilyen dolog egy netes közösségbe...jó hogy nem avatja szentté magát.
Nem én írtam be minden galéria alá, hogy rákot neki... Istenem ezek hülyébbek, mint gondoltam. Olyan ellentmondások vannak, amit a fidesz sajtósa is megirigyelhetne.
Most meg játsza az álszent, tökéletes motorost.
Hagyjuk már!!!!
Kb ennyi semmi több. Nem pesztráltam hónapokig de mindenhol csak az őkelme fikázását lehet olvasni a bmw/ducati stb stb stb... rohadt fárasztó de befejeztem.
Még ez sem az ő gondolata,csak és kizárólag a citatum copy-paste az ermber.
Csak és kizárólag azért van hogy trollkodjon.Olyan mennyiségben azonkívül hogy gabikát nyüsöli hátúlról nem is értem hogy oldja meg a bevásárlást/főzést/akarítást.
Ő az igazi CHRIS FUCHMAN.
A gond ott kezdődik hogy az ipse nap mint nap basztat,felteszel egy galériát,ő az első aki basztat,írsz valakinek valamit ott van és basztat.Mint a rántotthús,imádja az ember de hónapokon át az van megundorodik tőle az ember,.Na ilyen az ipse csak őt még utálom is mint a pondrókat.
Pocses is szerintem már kibaszott régen ignorálta és most tellt be nála.

A hájész az megvan,de mivel a teljesítési kötelezettség alól kibusz mondvacsinált ürüggyel mindig mint a rossz albérlő így nem látom értelmét beruházni a fizettségre.
Túl vagyok az e heti motor brummogáson
Kicsit szét kaptam a hátulját, aztán észrevetem egy hajszál repedést a farok idomnál
Szerencsére olyan helyen van ami nem látszik
Naa de majd melóból hozok 2kopis müanyag ragacsot, aztán újra boldogság lesz
Szerintem alapból túl negatív a troll megítélése!
Nem ez a baj, hanem ha betalálnak a szavak! Példa. valaki vesz egy hamisítvány kipufogót, amire beírod, hogy szar (nyilván az, ez nem kérdés) ezen ő besértődik és kifordul magából. A másik beszél hülyeségeket, ellentmondásokat mond, erre rávilágítasz és nem bírja elviselni. Tehát csak azt igényelnék, hogy mindenki puszilgassa a kis lelküket. Az pedig megint más kérdés, hogy ezekre beszólni bűn, de a másik halálát kívánni teljesen normális és ezt eddig számomra értelmesnek hitt emberek így látják.
Az pedig, hogy ezt a topikot kb. 10 ember a sajátjának hiszi és szerinte csak ő írhat ide az merő vicc. Bárki írhat ide és linkelhet zenét, megoszthatja a gondolatait etc. Egyik sem sért senkit, az hogy valakit zavar az egyéni probléma.
ilyen alapon itt mindenki troll én is az vagyok Ettől még szerethetjük egymást nem?
nézd én mindenkit meghallgatok van akivel egyet értek van akivel más véleményen vagyunk ettől nem dől össze a világ. Attól dőlne össze,ha mindíg mindenki egy véleményen volna
Látod zoli32 azt állítja, hogy baleset során első szélvédőn lehetetlen kirepülni Én meg azt állítom,hogy nagyon is lehetséges Pl néhány balesetet belinkeltem ami eképp történt de Őt a tények sem zavarták a továbbiakban sem Hát nem vágtam eret magamon Ő azt gondolja abban hisz én meg ezt gondolom ebben hiszek. Nem tudtuk egymást meggyőzni a vélt vagy valós igazunkról. Igazából egy vita célja a másik fél(felek) meggyőzése a saját meggyőződésünkről(adott témával kapcsolatban) Ez van, hogy sikerül van, hogy nem. Ha sikerül akkor lezárt a történet. A meggyöző fél részéről egy sikertörténet. Ha nem sikerül meggyőzni a másik felet, akkor maradt egy ugyanarról a témáról két vélemény. ezen kár összeveszni
Ő a legnagyobb troll, de nem az értelmesebb, hanem az a tipikus barlanglakó. Most is kb. magáról írt jellemzést!
zolikám én téged is kedvellek és én is szoktam basztatás miatt írkálni, saját esetleg mások szórakoztatására és akkor? nevetünk együtt Aki meg sír hagy sírjon majd elmúlik
Apropó mi van a hajesszel megrendelted már?
Ahhoz mindenképp, hogy megértjük az általam leírt dolgokat! Akik ezt nem értik azok tényleg nem csak a internetre nem valók, de elgondolkodtató a való életben a helyük. Gondolj bele ha az utakon kap egy ilyen kirohanást a tegnap delikvens!
Nagy a sötétség....