Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És gondold el, még mindig ő a legjobb
Én már régóta csak internet rádiót hallgatok, mert reggel soha nincs zene sehol, csak egymás szavába vágó picsogás.
Amióta a buzi Bocskor van a rádio 1-en nem birom hallgatni.
Nincsenek is hírek
Csak rémhírek
Az sem rossz, de én néha szeretek híreket hallgatni (nem politikait) és ha vannak jópofa műsorvezetők, az sem hátrány.
Máshol meg olyan felesleges a rádió amikor akár az órámat is megtömhetem egy kazal saját igény szerinti zenével.Ha fülest használsz mást sem kell mérgezned.
Szemét gonosz tálilyás, még a zenét sem bömbölteti, amikor vezet, bírságot neki.
Szimplán szar rádióval vettem és nem igénylem, hogy jó legyen. Előzni pedig valóban szépen, körültekintően szoktam, köszönöm.
Hogy veletlenul se elozz maffiasan a palyan

El is hiszem hogy neked ehez siri csend kell, nehogy elterelje a figyelmed
Kocsiba nincs rádióm, ott a vezetésre figyelek.
Halgass MP3-at.Fillérek a maffiatáliába egy ilyen rádió.
Kinyírták a RockFm958-at is. Volt egy politika és propaganda mentes, nem kereskedelmi rádió, amiben fele annyi reklám volt, mint a többiben, jó zenék és jó műsorvezetők, erre a helyére teszik a Sláger fm-et a fostos zenékkel és a dupla annyi reklámmal, mert a politikai hírekkel.
Kurva élet.
Egyet kell ertsek. Az Audi azért jött ide, mert kapott egy csomó támogatást, kedvezményt és olcsó munkaerőt igazi hozzáadott érték nélkül, mert arra nem volt szüksége. A matek egyszerű, ha nem éri meg neki, a könnyűszerkezetes csarnokokat és a meglévő infrastruktúrát relatív gyorsan át tudja telepíteni, nyilván nem egyszerre, de megoldható egyszerűen. Ez viszont nemcsak a dolgozókra, hanem a beszallitokra is kihatással lesz, és jelenleg a gazdasági növekedést előidéző cégeket nem kakamatyi bt-nek hívják és nem is Mészáros holdingnak..... hogy sajnos vagy nem, azt mar nem tisztem megítélni....
Cseheknél sokkal nagyobbat emeltek.....aztán kirúgták az alkalmazottak 10%-át hogy a maradék megkapja a béremelést
Itt is ez lesz.
Hello Barákaim!
Az melómba teljes havi év végén, teljesítmény függő van egy mátrix de szoktuk hozni amit kell.
Én 12%-ot kaptam januártól, "cserébe" év végén nem kaptunk egy buznyákot sem (Egy félhavi bért szoktunk kapni karácsonyra, most semmit sem).
Igen azt még Ede bátyánk építette csak félbemaradt. Nálunk kihirdették már tavaly dec.ben a 8% béremelést azt ennyi.
Amúgy az Audi nem is akart feltétlen idejönni anno csak épp volt egy kész csarnok aminek az alja nem volt kész
Az a cég ahol megnézik mennyit lehet fogni ha elhagynak egy patentet az kidekázza az üzemzárást is,viszont csak az excel tábla fog dönteni,az hogy a fél város munkanélküli lesz egy csettintésre annak nem lesz rublika nyilvántartva.
Még azt is megcsinálják hogy az adott dolgozóak kell betanítani a másik helyről jövő melóst.És végig kell csinálni.
Nos..Az audi utolsó pénzügyi beszámoloja 2017.12.31-én volt.A nettó árbevétele:2.341.534.980.060 euro!!!Nem elirás!Tessék szorozni!Tehát nem tétet egy üzem felépitése!Sem a költözés.Inkabb apro kelemetlenség..
Igazábol egy Audi méretü cégnek egy üzem felhuzása apropénz.Nem tétel
A csarnok banki finanszírozású,és simán lehet akasztani az államokon adókedvezményeket,földterületet ingyen kiharcolni stb.
Pont ez a lényeg, hogy az átcuccolás nem 2 fillér, az új csarnok sem és a nagy hurcolkodást egy sok fős gárda papírozási őrülete előzi meg. Ez cseszett nagy költség és egyben bevétel kiesést jelent az adott üzem üzemeltetőinek, amit az új helyen kell visszahozni. Gondolatban biztos csettintésre megy, de a valóságban nem.