Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

" van benne tartalék" az van
http://youtu.be/oGHOrBtH6c0
régen volt egy adó amin éjjel tök fasza zenék mentek, semmi duma reggel 5ig ez ment 4-5ig magyar zenék voltak
kecelről adták de most már megszűnt az adás, kőrös szélén lehetett faszán fogni
ez olyan 2014 felé volt pontosan nem emlékszem
valami átjátszás lehetett rádió1 vagy ilyesmi 5 után ott is ment a reggeli fos
éjszakás héten sokat hallgattam
Ja,akkor keverem,a bocshkoros radiot nem szeretem na.
A radio1-en nem a bocskor van hanem a balázs.
Ez a zene
Ah,a petofin tobb a zene es az egyetlen Levi akit tudok hallgatni.
A balazs picit jobb,de a radio 1 es Bochkor,na attol falnak megyek
Én az opelban nem hallgatok semmit a motor és a futómű zajokon kívül
Az ok az hogy meghalt a gyári hanszóró széle, aztán nem kaptam belevaló normális hangszórót, van itthon egy pár infinity mélyem de nem fér el az ajtóban, de más hasonló hallgatható minőségű hangszórók is kilógnának, vagy az ablak nem jönne le...
Egy sal hangszóró fért el, hát az meg olyan elkeserítően szólt hogy inkább nem hallgatok semmit, még a rádió tápcsatlakozóját is kihúztam a nagy idegességemben
pedig viszi az mp3 lemezeket magyarországon, romániában néha ugrál egy kicsit amikor 30 méteren 50 kátyú van
de legalább nem kell írogatni a lemezt, mert pendrive hely nincs rajta
Hangminőség terén sincs eleresztve a Renault, van benne elöl két gyári, hátul meg két Pioneer hangszóró kis gagyi tölcsér. Ha jó hangminőséget szeretnék bele, az végül többe lenne, mint a kocsi, nem éri meg nekem.
Már a Balcsi déli partján is fogható egy horvát rádió. De mondom, a gyári egységet valami féleszű kiszedte a Reanult-ból és bele hegedült valami borzasztó bizbaszt, amit sehogy nem lehet szóra bírni, alig akar működni, nem is próbálkozok vele. Tervben van, hogy kiszaggatom a picsába és valami értelmes rádió kerüljön bele, de a fenének van ideje ez után kajtatni, hogy melyik passzol bele, stb. Mindegy, csak műszakilag rendben legyen és menjen.
Egyébként, biztos tapasztaltad ha jártál erre. Pécsváradon a pécsi rádió aminek most nem tudom a nevét nem jön be de a horvát tisztán. Ami meg mégjobb hogy Szekszárdot elhagyva Bonyhád felé a szekszárdi rádió elkussol de a Szlovén!!! Az kristály tiszta
és ha van muff,van pénz...
na ezt fűzd össze
akkor mi a fasznak van 11 hangszóró az autóban? hagy élvezze mindenki a rockzenét
Az a musicfm-en van a balázs van azon amit írsz.
Pont ugyan az, csak itt rockerek picsognak.
Én zenét szeretek hallgatni.
Szükségtelen annál többet pofázni két zene között mint Cseke László.
Vagy ha pofázós műsorra vágyok, akkor olyan rádiót keresek, nem "zene" rádiót amin nincs zene.
Én mindig is utáltam ezeket a beszélgetős dolgokat
Vagy zene vagy duma. Minek keverni?
Vezetni sem tud! na meg abban a kendőben mit láthat már a kis ratyi rambó
Sokkal könnyebb boldogulni a világban, ha el tudod fogadni más normáit. Nem csak azt fogadod el természetesnek, ami a közvetlen környezeted, legyen az a szülő, család, vagy akár az országod.
A rocksztár sose hal meg az emberben.
Erre az utolsó 2 napra hallgass bele a Rockfm reggeli műsorába, teljesen más, mint az erőltetett vihorászás a többi rádión.
Hasonló okokból kedvelem a Rockfm-et, Orsi és Szilárd nagyon jók voltak minden reggel, üde színfolt. Délutáni műsor vezetőket is csípem, meg nem kellett deszpaszittyót meg ilyen divat szarokat hallgatni.