Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JLO vagy beég vagy elveri Makit!
Szóval a Suzukinak szurkolsz! Helyes!
Zarco elbaszta a karrierjét.
Igen Én makira szavazok idén is, de örülnék ha Rins utolérné, talán ők fejlődnek a legjobban a moccantyújával. Lorenzot meg majd meglátjuk milyen idény lesz, por, bogarak, napsütés Vinyálas tavaly nagyon pozitív volt a tesztek után, idén is.

A lófaszt, Zarco lesz az első, Espargaro a 2. a két "másodhegedűs" meg osztozhat a 3-4. helyen
Fokozatkapcsolós a nyomógombja.
Azért a kettő nem ugyanaz
Az bajlódás hogy feltöltesz egy akksit és egész nap használhatod vele a gépet? sokkal nagyobb cumi a zsinórt húzkodni. Persze ha az ember csak néha néha használja akkor nem áldoz rá sokat de az akksis gépek kibaszott jók.
Ez a sorrend? Remélem nem lesz ilyen egyszerű Mákosnak
Fúrógépet iszonyat nehéz kontrollálni egy csavar behajtásához,túl magas a max fordszám.
Bár már fúráshoz is beton kivételével akkust használok.
Maki
Dovi-Lorenzo
Rins
Még nem is kerestem,talán ma lesz időm.
Nemrég vettem egy black @ decker 500W-os fúrót koferrben gyorstokmányost a praktikutyában csavart be/ki hajtani tökéletes 3m zsinórja van azt nem kell az akkukkal bajlódni.
Apropó, hogy ne csak a kedves motorosbarákaim legyenek a témák!
Lassan elkezdődik a MotoGP!
találtál már izzót? elfelejtettem
Apropó ne csak ez a nyomorék szellemi toprongy legyen téma.
Ha valaki akkus csavabehajtót szeretne a lidl jelenlegi 10e-ért árult darabja igen jó ajánlat.Az előző12e forintoshoz képest még mindig kőnehéz,viszont sokkal jobb az egyensúlya.Nagyon jó vétel.
Kedves motoros barákom neked is a tested járja át a szeretet! Fejberúgáson nem szabad gondolkodnod, mert még leeseik az a szép piros kendőd.
Csak azért is barátomnak szólít és baszogatja a szakmádat. Szerintem csak kéri ez azt a fejbe rúgást.
Nem úgy tűnik kedves barátom!
Értem, akkor te csak macskákat szedsz le a fáról, a szakma szépségei!
Nyugodt vagyok, hidd el.
Ha ideges lennék fejberúgnálak.
De szeretem az állatokat!
Befejeztelek.
*szeretet
Nyugodj le kedves locsolós barátom! Béke és szeretett járja át tested, hisz a hivatásod is ezért választottad!
Én egyszer igazítalak helyre, de egy hétig egyirányba szaladsz!
És ne használd a barátom jelzőt!!!!
Szégyen lenne számomra.
Részben ignoráltalak, de mivel megemlítettél és valótlant állítottál, így gondoltam helyreigazítalak. Locsolós barátom.
Persze, hogy hazudik, vagyis tilt, csak egy másik account-tal meg lesi a falat folyamat.
Aszondja, neki vannak, bár érdekes, hogy a karácsonyi ünnepi időszakban én 3 hétig nem voltam (mert ugye család, barátok), ő viszont tuti itt baszta a rezet...érrrdekes.
Neked nem osztottam lapot!
Egyébként is tiltottál, nem?

Vagy hazudtál?
Bocs, balga voltam