Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én elől terep, hátul aszfalt gumival nyomultam a hóban, had kaparjon.
Én a szimó kerékre vékony kutyaláncot tekertem 2 sorban hogy kersztezzék egymást, a 80as években nem volt cross gumi
a felnin meglátszott a nyoma de ugye kit érdekelt anno az ilyen kis apróság, amikor hármasával törtek a küllők egy-egy ugratónál meg tört ki a felni széle
Valami 250-es veszedelemre felszerelnék egy ilyet és had szóljon, jó móka lehet a hóban. Szoci motorokkal addig baszattam régen a hóban, míg mindig betakaróztam velük, addig toltam a driftet, míg mindig megelőzött a hátsó kerék.
én nem mert tiltva vagyok... túl gyenge...
Ezééé kapni fogtok, ajajjj.
Oda szopni jar mint kobanyara.
amugy vhogy nem az igazi már..... amióta lucky legyalázta az lfp-ben, de nagyon, sztem lelki beteg lett és harmatgyenge....
pocsessel lassan szerelembe esnek
Pláne autópályán.
Na volt ütve tovább a gyerekmolesztáló gabika réme?
Most is magával beszélget, vagyis a képzeletbeli fiával.
persze, mert kibaszták mint macskát szarni..... azután azt hitte, ha magával beszélget egy faszbuk oldalon, jobb lesz.... de mindenki leszarta.... és visszamászott ide egy régi kamu account-al az a 10 év 2 volt
Így van! Én is elvagyok nélküle! 10 évig elvoltam nélküle.
Csak hülye vagy! Suckértő...
Az... Ha verseny szinten működik lásd, jégmotorozás.
Köszönöm!
Sok pia kell oda ilyen hidegben.
Én úgy tudom annak már vége Passau kornyeke, nem tudom mi lesz. De ezek fixen hülyék...
Kicsit hanyagolom mostanában az oldalt és rájöttem, van élet SM nélkül is.
Gyűjtögetem a fotós cuccom darabjait, próbálgatom őket és elég jól elvagyok velük.
Ezek tuti a Treffen-re mennek, tuti van hangulata, de a fene sátrazzon hóban.
Hagyd, azon vergődik, hogy ő nem is írt neked olyan csúnyákat, mint te neki...áááhhh, nem óvoda szint. Rendesen szentté avatja magát, amiért ő csak szarozza a motorokat meg úgy az embereket, de végül is betegséget nem kíván nekik, áldja meg a pápa, angyal lelkű ez.
Tudod, művészet a téli motorozás.
Nálam tiltva van a csajával együtt!