Én a szimó kerékre vékony kutyaláncot tekertem 2 sorban hogy kersztezzék egymást, a 80as években nem volt cross gumi
a felnin meglátszott a nyoma de ugye kit érdekelt anno az ilyen kis apróság, amikor hármasával törtek a küllők egy-egy ugratónál meg tört ki a felni széle
Valami 250-es veszedelemre felszerelnék egy ilyet és had szóljon, jó móka lehet a hóban. Szoci motorokkal addig baszattam régen a hóban, míg mindig betakaróztam velük, addig toltam a driftet, míg mindig megelőzött a hátsó kerék.
persze, mert kibaszták mint macskát szarni..... azután azt hitte, ha magával beszélget egy faszbuk oldalon, jobb lesz.... de mindenki leszarta.... és visszamászott ide egy régi kamu account-al az a 10 év 2 volt
Kicsit hanyagolom mostanában az oldalt és rájöttem, van élet SM nélkül is.
Gyűjtögetem a fotós cuccom darabjait, próbálgatom őket és elég jól elvagyok velük.
Hagyd, azon vergődik, hogy ő nem is írt neked olyan csúnyákat, mint te neki...áááhhh, nem óvoda szint. Rendesen szentté avatja magát, amiért ő csak szarozza a motorokat meg úgy az embereket, de végül is betegséget nem kíván nekik, áldja meg a pápa, angyal lelkű ez.
a felnin meglátszott a nyoma de ugye kit érdekelt anno az ilyen kis apróság, amikor hármasával törtek a küllők egy-egy ugratónál meg tört ki a felni széle
Gyűjtögetem a fotós cuccom darabjait, próbálgatom őket és elég jól elvagyok velük.