Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Proli=Zoli32
Fütyi2centis=F2
Ők egy pár a valóéletben
Ezt úgy hívom irányított szabadidő. Nekem ez a 2+2 munkarend bejön nem szívesen mennék már 5/6 napot egybe holnap lesz egy éve, hogy ez a beosztásom.
Zolival sokkal mélyebb az (v)iszonyuk, abból nem lehet olyan könnyen kilépni.
Kicsit kiestem a dolgokból, nem tudom kikről van szó.
Mióta papírkutyaság az, ha nem akarsz ízületes lenni?!
Valamit muszáj csinálni, még a végén belepusztulnánk az unalomba.
Meg a végén kiszeret zolibol és szerelmes lesz pocsesba....
A Bódis az egyik legjobb, csak nem a legjobb a marketingje.
A papírkutyák... vannak még “furábbak” mint a rózsaszín.
Persze, mert használtan inkább odaadja motorral együtt felár nélkül.... így könnyebb eladni.... ha megvan az eredeti is, csak sokan eladják az eredetit fillérekért... utána meg csodálkoznak, miért nem ad annyit a vevő
Kétlem! Proli és Fütyi2 biztos most is folyamatosan emleget.
Minek kulizol annyit?!
Helló Pityu!
No mi történt itt még robotoltam?
Úgy vett rajta volt. Ez így van mindennel nem fizetik meg amit rálocsolsz pluszban sokan adják még az eredeti cuccokat is hozzá mondjuk az is korrekt szerintem.
Persze hogy az, de használt motorral az is olcsó igazából 0 Ft
Szia Zsótti!
Jó látni, hogy eljött a nagy megbékélés.
Jó a bódis cimborám csirkelábán az volt csak sajna tavaly kivitt vele egy bal első kereket de megúszta szerencsére könnyű sérülésekkel. Már figyel a garázsában dettó ugyan olyan.
Volt rajta arrow láttam ügyfélkapun műszaki vizsgás képeken. Mit mondjak jól feszített rajta.
Oké, de vannak alternatívák! Pl. egy használt leovinci, arrow jobban mutat rajta és jobb is. Mondjuk nálad még el-elmegy, mert nem egy 5 milliós motorról beszélünk, de amikor olyanokra tesznek ilyet, ott azért elgondolkodtató.
nehogy elhidd már, hogy Gábor vett teli árban egy szar bódist a használt kotványhoz adták... az egész szétgyalázott k5 nem ér annyit telik majomra.... maximum egy törpe maki, az is plüss
Értelek. Mindenkinek más az értékrendje a tököm tudja erre nagyon spúr vagyok biztos az én hibám. Mint pl. mobilban is az alsó polcosat veszem vagy inkább a polc alatt a földről.
Akkor egy fokkal jobb, de így is inkább hagyjuk aminőségét, tudom, nem egyet láttam már. Köszönöm, mindig csak eredetit veszek, ha van pénzem majomra, legyen banánra is. Így vagyok vele.
Nem kértem hozzá matrica feliratot. Örülök, hogy neked telik eredeti kipudobra.
Veled pedig nem akarok érdemben beszélgetni, tudod aki így nyilvánul meg az számomra eléggé megkérdőjelezhető emberileg.