Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vérig is sértetted vele, betaláltál neki rendesen.
Ezért bátorkodtam én is szerényen beirkálni pár feltöltéséhez pedig nem szoktam, eddig!
nem az, lekapcsolni mindent a pi-----ába
a tiltás a gyengék fegyvere
Van sok értelme...
Mindenki galériája alatt írja a nyomorultságait, csak mindenki leszarja.
tőcsé' fel újat
igen, kell néha
Druszám nálam sokáig tiltva volt ennek ellenére ha nem léptem be akkor olvashattam, hogy pesztrál engem is. Aztán levettem a rontást róla na nem a tumorkát feltöltök egy galerit na vajon ki az aki elsőre reagál rá naki? A Rákhalál!
elvileg nem vagy, gyakorlatilag több helyen szólnak, nem tudnak elérni, nem vagy
Mennyiszer tanácsoltam neked, hogy lődd ki az off gombot és minden elcsendesül. Örülök ha megfogadtad és jól érzed magad. Bár tuti tiltva vagyok nálad valamiért.
Persze mert a nagy faterjuk csinálta mindkettőt!
Nahallod,amennyit szexelt vele az apja.
Írni legalább valamennyire helyesen ír.
De a fia, szerintem szellemi fogyatékos.
Tiszta apja
netet kapcsold ki, egyből csodás lesz minden
Én pár napja kikapcsoltam a fickót, de így meg elég zavaros a topik. Mondjuk amúgy is az volt....
Az hát. Pedig sörözni is elhívtam már, én szívesen lennék a cimborája, de ő sajnos antiszoc.
Nem kell semmiféle pörgetés ha nincs pesztrálva akkor is foglalkozik veled, velem mindenkivel... ez a vérpondró ez ilyen. Az oldal tumorja gennyes góca.
Teljesen bepörgetted, már mindenkinek ugat!
Az vagy te tumorherold, a barákom!
Egyszóval mélyen egyetértek a mondatodból.
Másra nem is tudnál.
Pont olyan vagy, mint ő! Olvass vissza miket írtál... Rosszindulatú pojácabáró vagy.
igen, tegnap nagy köd volt, de kiéltem magam; rendőrök csak pislogtak ,milyen állatfajta jön elő a ködből imádtam