Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen mindegy! Rajta hagytad az akrapoics matricát? Igen! Tehát amellett hogy magadat nevetteted ki, a márka minőségét is lejáratod, mert pl. egy laligátor még talán el is hiszi hogy eredeti. De persze a picsák is hamis guccit vesznek, nincs ezel baj, ha azon a szinten vagy!
Nekem tellett 200 ezres eredeti kipufogóra és nem a nagy prémium a motorok ferrarija van a tulajdonomban.
Szevasz Jócó legyen szép a napod!
Szép jó napot motorozós napsütéses jó időt motorostársak! Majd elfelejtettem: A nedves finom puha lóbőr dörzsöljön a fa....katokra vérhólyagot! Az előbb úgy nézett ki hogy mindjárt kivilágít, de beborult mint az állat!
Látod nem próbáltad nem volt a kezedben az a fos kipudob, nem hallottad a hangját de véleményezed. az a lényeg nekem teccen amiért meg levettem csak annyi, hogy szervizeléskor a teljes gyári rendszer legyen rajta semmi másért. Baszki kettő óra motorozás után olyan langyos meg lehet fogni simán tele tenyérrel nem éget meg, tehát már nem a gagyi kezdetleges ami szétesett egy hónap után. De mindegy szar akkor szar és nem 10 papír volt sajna. Ha átváltasz rendes beszélgetésre én is arra fogok kérlek. Ha nem akkor folyt.köv...
A humorosnak szánt de inkább szánalmas beszólásokról nem is beszélve vkettőö, nem mindegy baromságok és proggrakomk.
Az E46-ról nem is beszélve.
Csak nem fogtad fel látom, nem hiába akarsz te többnek látszódni mint ami vagy alá hamisítvány akrapovics.
Te sem vagy túl okos! Pedig elvileg trolkodni szeretsz nem? Az nem szekálás? Te is mekkora egy idióta vagy. Szóval még egyszer a kedvedért, ha azt mondom kurva ocsmányvagy a homokos ratyi kendődben az nem olyan, mintha azt kívánnám hogy azon szeretnélek lógva látni?! Érthető? Vagy továbbra sem megy?
Tudja mindenki ezért ha velem foglalkozik akkor ezentúl én is fogok jobban telik az idő, ha elereszt mint a fingot akkor én is.
Csak ostoba vagy! Nem sikerül megértened mi a különbség aközött, hogy azt írod valakinek, hogy szar a hamisítvány arkapovicsnak látszó fos és aközött, hogy a másik embernek betegséget kívánunk.
Ezt a büdös életben sosem fogja felfogni, hogy ha szimplán nem szekálná az embereket, akkor mindenki békén hagyná.
Hagyj békén, azt akkor én is ennyi.

de te rettenthetetlen vagy
https://totalbike.hu/magazin/sport/2019/01/31/kepes_lennek_meghalni_egy_vilagbajnoki_cimert/
Látod, ehhez buta vagy, hogy ezt felfogd! Ez nem arról szól, hogy beverem-e a pofádat, mert nem,nekem annyit se érsz! Hanem hogy a sok jókívánság nehogy visszaszálljon rád vagy egy családtagodra. Akkor már nem lenne olyan vicces?! Ugye?:! Habár kitudja, amilyen degenerált vagy.
Rettegek...
mondjuk ettől a fagyi visszanyalástól nem kell tartanod....
Csak nehogy a fiamnak legyen igaza és a fagyi visszanyaljon istvánka....
Kemény mint a fagyott kutyaszar.
Nem lehet olyan szerencsénk....
Namivan homi besértődtél?
Te vagy a mumusa!
Hiába mosod magad, ez se nem vicc, se nem szarkazmus nem volt amit csináltál!
Te idióta gondoltam hogy a felszopó sleppje ezt nem látja át, de aki értelmes az igen! Mellesleg a cinkelés és más halálát kívánni nem ugyanaz!