Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De buta vagy, szerinted az ész a bogyóhoz tartozik?! Szerinted egy bogyós gyümölcsnek, mint pl a dinnyének van agya?! Túl sok mesefilmet nézel a szabadidődben, ami mint látjuk van.
Na ebben igazad van
Élő példája vagy, hogy nagy fejhez nem párosul sok ész.
De elég sötét a tekintette a profilképén!
Nem vagyok együtt bogyóval!
Soha nem okoztam balesetet, főleg nem direkt!
Mondjuk macskamentésre hívtalak téged!
Nekem a ruhám sötét, de neked a bogyód
Hatalmas különbség
Mondjuk neked van tapasztalatod
Nem megy, de azért erőlteted, ugye? Regenerálod a katalizátort?
Sötét? A te egyenruhád a sötét,kis kéményseperő locsi barákom.
Térfigyelő, kamera stb.
Követési távolság? Előzte és lefékezett előtte! Mert ideges volt a crab in to the windows című számot hallgatta.
Ki bizonyítja be?
Követési távolság?
Hű, de sötét vagy
És ez a tipikus kopasz hasitasis volt.
Nem minden esetbe, mert lehet direkt fékezett le, ugye bmw-sek tudjuk milyen agresszívak, zöme ideggyenge.
Amire ráfutnak, ott fizet a biztosító te.......
Tegnap láttam egy E46-ot, amire rákfutottak, nagyon sajnáltam, remélem lesz pénze a csináltatásra.
Mesz a rákba.....
sZÉP REND VAN!
Sziasztok KEDVES mOCISTA bARÁKAIM!
Valaki rontást küldött rá.
Vagy egy senki?
tuti.olyanokat durrug,te jo eg.
Sztem ha felgyújtod akkor is nyersz
Az azert erdekes hogy ez a köcsög honda már megint nem akar indulni. De tuti en nyerek,vagy felgyujtom.
Az azert erdekes hogy ez a köcsög honda már megint nem akar indulni. De tuti en nyerek,vagy felgyujtom.
Áháááá
Meg van a km. vagy régen volt ellenőrizve?
Csak azért kérdezem mert nekem a Honda 24e km-nél írja elő a szelep ellenőrzést... azt pl nem tudom hogy idő korlát vonatkozik e rá
Igaz mivel nem volt hangja, meg az előző tulaj azt mondta hogy nála volt ellenőrizve, én azért 27e-nél le csekkoltattam hogy jó van az úgy vagy semm, de nem kellett állítani semmit semm
Igen azon is volt meg már ezen is csak mêg bratyómé volt