Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek így vesztik az árukat.... de nb-ból marad még pár évig a mac pro touch
pc-t sem azért intéztem, mert a mostanin nem megy el minden játék full felbontáson, akadás nélkül, hanem mert a legújabb játékok előbb-utóbb azt fogják kiírni, hogy nem támogatják már ezt az architectúrát... asus h97 pro gaming alaplap, i7 4770k, 32gb ram, 512GB M2 ssd + 18 TB HDD, 970GTX... odabaszós ma is.... mondjuk a HDD-k jönnek velem, mert az omenben a hdd csak 2tb, úgyhogy megy a szekrénybe...
Kibírja az i8, max a hangszoroja par oraig szar lesz
I5-6300U, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme csatolós Samsung SSD, hibátlan akku.
Én is beruháztam számítástechnikailag: egy minden földi jóval felszerelt, nagyon megkímélt használt Dell Latitude E7270 laptopocskát (12,5" fullHD IPS) vettem 6 hónap gyári garival.
4G modem, ujjlenyomat-olvasó, smartcard olvasó, világító billentyű, magnézium váz, jogtiszta win10 pro. 2,5 éves, 120k-ért megkaptam azt, amiért anno valaki 575 ezret perkált ki.
A lustaknak akik nem beszelnek ennyit.
Ez kinek meg minek? Anyanyelvi szinten beszélem a magyart, az angolt a németet a szlovákot az olaszt, franciát ( innen nem vot nagy ugrás a román sem ) kicsit délebre spanyolúl sem adnak el Kiválóan beszélem a száv nyelvek közül a szerb-horvátot, oroszt, a és az ukránt Kinaiból 4 nyelvjrást ismerek de bevallom írni még 2 év alatt sem sikerült hibátlanul megtanulnom. Nekem az a kütyü csak még egy vacak lenne a so xar mellett ami már van
megjött az új omen gamer pc-m, de annyira magam alatt vagyok, hogy nincs kedvem installálni
technikai oktatás lesz.... fú de fogom élvezni
A lengyel fasza kerdezz ra mit jelent a kurva lengyelul.
Jo sokat figyelem de eddig nem talaltam a MI8 SE hez hasonlot.Ami comboy proci/memoria es amoled az mind 6" felett jobbara 6,3-as.Ami meg kisebb az snapdragon 660 ey ips panel.
Csak az SE meg mindig kinai,echte kinai ROM al.
Egy ebay-es elado reklamozza MIUI 10 global al,csak meg emesztem hogy ebayen 100 ezret bizzak egy manchesteri kufarra.
Láttam.... jó kis kütyü. Most 2 nap oktatáson leszek, egy lengyel csávó oktat angol nyelven magyarokat.... kiváncsi leszek az arcokra
Mar 2,5 éves.... és most is penge ha beleesne sajnalnam azért mert mar csak ilyen ratyi 5”+ méretben van új
Spec ezt nezem egy ideje.Lustasag fo ereny jeligere.
http://youtu.be/rNHA_AnsfC8
De..... meg a fürdőkádban is.... hátha beleesik
A tiltás a gyengék fegyvere
Telefonnal nem jatszunk.
Tiltva lett a nyomoronc.
Találtam a múltkor egy fasza kis nyugis játékot telora.... world of wonders.... hat nem vége van az 1900. pályánál
Nem érdemelsz kreativitást. Csak egy szánalmas beteg ember vagy, aki kezelésre szorul.
Meg mindig gyenge,nem vagy magadnal?
Dumál az aki folyamatosan rágalmaz.
Mindig te említesz meg, tiltva is voltál és egyből ahogy feloldottam beírtál a galériámba....
akkor olyan lett a gyerek, mint az apja
Valahogy a ratyi most nem az igazi,lehet terhes lett a gabika csak elvetelt.