Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint mindenkivel...
Én tényleg söröznék egyet vele, arany szívű kedves ember vagyok, de látod, mindig csak gonoszkodik velem...
Nem érti a viccet szarkazmust mert tumorherold.
Velem is tök gonosz, pedig sörözni is elhívtam, ihat teát is, mivel arab.
Ez komolyan azt hiszi, hogy neheztelni fogunk rád, Pityu, amiért szívod a vérét. Mindenkit cseszegetni próbál, mindenki galériájához írja az ostobaságait, de be van sértődve egy kis szekálástól.
Ja és kreatív sem vagy, szegény asszonyod....
Ilyen embernek nem itt, hanem a valóéletben sincs helye, komoly kezelésre szorul!
Az a baj a tényekhez sötét vagy! De az internet nem felejt! Bárki vissza nézheti mit csináltál vagy 100x leírtad hogy Rákot nekem és nem poénból ez a szövegkörnyezetből lejön, valamint legalább 50 galériámba beírtad megint ezt! Még egyszer kérdem, ki akkor a nem normális?! Ja ez költői kérdés!
Akkor én lennék te de az nem volna jó kedves baRÁKom!
Aha, szerintem sírtál az a kirohanás nem volt véletlen vagy csak tükörbe néztél.
Pár?! KB. százhosz és azt sem kreatívan, mert egy nulla hokedli vagy.
Nyomorultságaim? Megdicsérem ha szép motort látok, arról nm tehetek hogy a tied egy ocsmány fos.
Nem én reagáltam elsőnek arra fostos galériádra. Viszont te nekem mindegyikbe beírtál lelkinyomoronc.
Te mindenkit tiltasz aki nem nyalja a popsid.
Prolit és f2?
tte nyekem de dumálély klocsolós
Nem fogyasztom alkoholt arab vagyok! Ratyirambókkal pedig nem találkozom
Az milyen beteg már aki arra veszi a fáradságot, hogy beír vagy 100 helyre és leírja ugyanazt! Persze biztos normális egy kretén.
Mondjuk amilyen potrohos vagy.... Lehet van valami baj....
Már megérte pipáltatni
nekem az egész fórum szórakozás aki ezt komolyan veszi, az hülye
Melóba iccaka jókat röhögtem ha benéztem telón...
És van akin mulathat az ember.
de az ...