Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kapott ez fektisztitot is gazdagon.
a benzin az csak a dízeleknek tesz jót, a benzinesnek féktisztító kell
sok-sok éve nem akart menni az rs traktor egyik hengere, öntöttünk bele egy kanna kupak benzint megpörgette úgy a motort hogy azt hittük ott helyben felszáll
Amiota van a szurke kevesbe akarodzik turkalni.
Jo az hogy indit-megy.
Pedi ezek az uj csokipapirok...........ja ezekkel nrm kell szopni.
Ha locsolok az egy kanna benzin lesz.Egyenlore lelkieto kell a komolyabb foglalkozashoz.
annak hogy örülne még... sztem ez neki már küldetés...
locsolni kell a féktisztítót bele bőszen aztán lesz valami, akár még a főtengelyt is bánthatja
A karbi leeresztőit nyisd ki, öblítsd ki friss benzinnel az úszóházat, ha ha nem akarod szétszedni.
Ini féle gyertya égetés is jó, de mielőtt visszarakod nyomj be egy kis benyát hengerenként, és forgasd át.
Be fog röffenni, de ha nagyon szar a karbi, akkor le is áll. Ha kevésbé szar akkor ennyi elég hogy beinduljon.
meg a japóknak.....
Pedig a teljes javítási technológiai előírás szerint megb......tad volna !
Egy Hondát tréleren? Ezt a látványosságot hagyd meg a Harley-soknak, BMW-seknek!
kérj róla videót... látni akarom.... mert qrva vicces, mikor vmivel baj van
próbáld ki hogy felhevíted a gyertyákat és úgy indítod
ekkor a kormos szaron nem lesz benzin és jobban szikrázik
Elvigyem tasihoz?
hmmmm..... praktikus kérjek neked időpontot? még talán kaphatsz egy május végit....
Esetleg kellene bele rakni egy kis kompressziót….
Elobb volt a durrogas,gyertya kormos-benzines,ekkor letettem az asztalra es racsuktam az ajtot.
Szerintem jo taktika.
a sarokba aztán elépakolni pár szekrényt
fura dolog ez a motor ha a gyári értékekhez képest elmegy valami 10%-al akkor már nemigen akar működni
orral előre? vagy fejjel lefelé?
jól hangzik... ha 1 hete szárad, valószínűleg tovább már nem kell szárítani... mégiscsak meg kellene piszkálni azt a karbit
be kell állítani
Egy hete szaritom,nrm akar beindulni az istenbek se.Csak durrog,mintha puskaloveseket hallanek.
ne szennyezzük már az amúgy is koszos Dunát.... könyörgöm gyújtsuk fel....
Vagy gyufa, vagy Duna....
nem köcsög hondást akartál írni? na mi van vele?