Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van jó pár villanyszerelő ismerősöm aki korrekt mód meg tudja oldani az UTP hálózat kiépítést is, meg CNC vezérlőt is összerakja, meg antenna hálózat sajátosságait is képes volt megtanulni, csak amikor jön a szakma alja és látja hogy ezzel sokat lehet keresni és elkezdi csinálni mondván hogy "ez is csak drót, mi olyan nehéz ebben?", ...na attól mentsenek meg minket.
Vagy legalább ne pink színűre, ügyi..
csak ígérd meg, hogy senki gumiját nem fested ki
Jó kis CNC vezérlések...
a legjobb a szobákban, ott csak kézzel össze vannak sodorva, de még szigszalag se....
A vezeték hosszán és a sávszélességen is múlik.
10Mbit bármin átmegy.
ilyet már én is láttam villanyszerelőnél... csak utp kábellel egy szálat húzott végig és minden kiállásnál továbbvitte....
Motorok szervizelését, felkészítését a szezonra vállaljuk,keress bátran!
Mi a tököm? Celluxal toldotta? Vagy wagoval?
Villanyszerelőket mi is szeretjük. Jó vastagon fogott a ceruzánk amikor antenna rendszereket raktuk utánuk rendbe.
Szépen megcsinálta a koax felfűzést mintha villanydrót lenne, aztán csodálkozott hogy elfogyott a jel az utolsó szobára.
tényleg öreg vagy
nekem lehet, egyébiránt fogalmam sincs
Á, oda én nem megyek. Ha nincs aszfalt alattam én szédülök
Van már pálya?
Fél napot azért meg lehet csinálni, aztán ha az ember heti szinten jár ki, akkor meglesz az erőnlét.
ennél jobb komolyabb rendszert is bontattam már el....
meg egy pendrive-al is lehet rohangálni a szobák között, hogy meghoztam az e-mailt ezen kellene mennie a hotel ip tv-nek és ip telefonnak és a wifi ap-knek is + az irodák és a hotelmanagement rsz.... de miután a végpontok is vissza vannak hurkolva, nincsenek bekötve, úgyis mindegy, ráadásul a rendező és a szekrény között sincs összeköttetés ja és ide még be kellene tenni két szervert és egy szünetmentest is.... még a mentőben is ütnék mindenkit... első kerület, 4 csillag, egy éjszaka kb. 40e Ft
pénzszamolasra.
Jah, persze flancolas. Ujjaid mi a faszra valóak. Szemed is milyen?
Azéremélem használtok ilyet.

http://youtu.be/-cFToZt_KzI
Ezt a játékot nem párhuzamra játccák hanem kilóra.!