Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki ért jobban ezekhez a szarokhoz?
ennyivel ér többet az i7?
mert hogy van benne egy terrás hdd az kb 20ezer plusz
Ceghez viszem,nem pocsolok otthon mert idegbajt kapok a foliatol.Talan 3M ami bevalt.Nekik van kifejezett motortipusra foliaszett,cssk nem talaltam itthoni forgalmazot. Igy marad egy folias ceg.
Neten ez a thomyfolia a vaci ut kulso reszen ugrott be.
Ha találsz vagány, jól formálható fóliát, kérlek oszd meg nekem is kellene de a lámpafólia nagyon narancsos felület lesz, nem szép
A tavasszal ez lesz az elso,a tankra is mindenkepp kell.
Jo ez,pont azert ives hogy ezrk a sportmotoros kettenyernyi punciparna hatso ulesekre felfekudjon.Jol ki van talalva.
Ez a szett volt a dagadt repsolos cb1000 manusnak ,csak a regebbi ulestaskaval.Ez 1-2 naptol a 2-3 hetire lehet varialni igeny szerint.
Mar akkor 14 ben tetszett.
Uuu csak az idomokat foliazd le mindenkep, csunya lenne ha a madzagok összekarcolnák.
A szurken igy nez ki 4 nap.Tanktadkaba csak a napi fontos.
Tobb napra keszul a blaze oldaltaska.
Ja hát ezek a hengertáskál nem jók. Ami nekem van swmotech annak az alja egyenes és van benne egy műanyag lap, tehát egy téglalap az alja és a teteje tekerős.
Az is ives.Mondtam,probaltam.De meg varialok.Eddig a tekert jott be.Konnyebb szortirozni is a cuccot.Berakva egyenesbe meg ndig turkalni kellett es kstyvadz lesz az egesz.
hajszáríto fontos .
10 nap bekatalp,halozsak.
Utas nélkül a 3doboz teljesen felesleges, csak vészhelyzetben tennék fel oldaldobozt. Utas nélkül csak hátránya van.
Az alja egyenes, nem ? Egymásra pakolod a polokat, rá a nadrágot pulcsit, vagy fordítva és a lyukakba zoknikat meg alsógatyát.
A rearbag nem szogletes,trapez,lekerekitve.
Nekem az bevált.
3 doboz egy tanktáska.
Ebbe nekem 7-8 napra minden bele szokott férni lapra hajtogatva.
Még hajszárító ,hajegyenesítő is
Na az pont nem nekem.
Itt is mindenki próbálkozott ilyenekkel, végül mindneki csak négyzetre hajtja.
Eleve a józan ész baszki gömböket nem tudsz szorosan egymás mellé tenni.
kiprobaltam azt is.
Ez jobb volt.
Ezek szerintem mind felesleges időhúzások, nincs jobb annál ha egyszerűen négyzet alapúan laposra van hajtogatva minden.
Kösz, ez jónak tűnik!
nezzetek meg egy 1200 explorert.Csak a papa kedveert.
Nnna ez se volt az
Csak az afamentesseg,kulon kasszan vagyok.
Eddig ez a modszer valt be legjobban,en meg beleteszem a zoknit-gatyat.

http://youtu.be/Em4lbLf09M0
Nem szokott gond lenni. Nem instant ruhát csinálok, csak simán nem kézzel préselem be a helyére összepakoláskor.
Nem tudom. poloó, gatya, zokni kombón nagyon nincs mit divatolni, a többi meg nálam sincs lezárva.
Neked nettó, és a céged költségére, nekem meg bruttó, és az adózott fizumból - ennyit nekem semmilyen telefon nem ér.
A 8 SE itthon nem beszerezhető, a 8 Lite meg guriga taknyot sem ér az ótvar kijelzőjével....
Ez így van, de a kanyarokkal is.
Amikor először voltam úgy, hogy én vezettem, jött a tábla, hogy veszélyes kanyar jobbra, mondom hol van? Aztán később veszélyes kanyar balra, azt sem találtam, aztán mondták, az Alföldön az enyhének mondható ív is veszélyes kanyar.
Akkor azon nevettünk, ha a tsz traktorosa összetolt valami kis halmocskát, hogy legyen hol szánkózni télen a gyerekeknek, oda is csak oxigénmaszkkal engedik fel a pulyákat.