Ceghez viszem,nem pocsolok otthon mert idegbajt kapok a foliatol.Talan 3M ami bevalt.Nekik van kifejezett motortipusra foliaszett,cssk nem talaltam itthoni forgalmazot. Igy marad egy folias ceg.
Neten ez a thomyfolia a vaci ut kulso reszen ugrott be.
Jo ez,pont azert ives hogy ezrk a sportmotoros kettenyernyi punciparna hatso ulesekre felfekudjon.Jol ki van talalva.
Ez a szett volt a dagadt repsolos cb1000 manusnak ,csak a regebbi ulestaskaval.Ez 1-2 naptol a 2-3 hetire lehet varialni igeny szerint.
Mar akkor 14 ben tetszett.
Ja hát ezek a hengertáskál nem jók. Ami nekem van swmotech annak az alja egyenes és van benne egy műanyag lap, tehát egy téglalap az alja és a teteje tekerős.
Az is ives.Mondtam,probaltam.De meg varialok.Eddig a tekert jott be.Konnyebb szortirozni is a cuccot.Berakva egyenesbe meg ndig turkalni kellett es kstyvadz lesz az egesz.
Nekem az bevált.
3 doboz egy tanktáska.
Ebbe nekem 7-8 napra minden bele szokott férni lapra hajtogatva.
Még hajszárító ,hajegyenesítő is
Na az pont nem nekem.
Itt is mindenki próbálkozott ilyenekkel, végül mindneki csak négyzetre hajtja.
Eleve a józan ész baszki gömböket nem tudsz szorosan egymás mellé tenni.
Nem szokott gond lenni. Nem instant ruhát csinálok, csak simán nem kézzel préselem be a helyére összepakoláskor.
Nem tudom. poloó, gatya, zokni kombón nagyon nincs mit divatolni, a többi meg nálam sincs lezárva.
Neked nettó, és a céged költségére, nekem meg bruttó, és az adózott fizumból - ennyit nekem semmilyen telefon nem ér.
A 8 SE itthon nem beszerezhető, a 8 Lite meg guriga taknyot sem ér az ótvar kijelzőjével....
Ez így van, de a kanyarokkal is.
Amikor először voltam úgy, hogy én vezettem, jött a tábla, hogy veszélyes kanyar jobbra, mondom hol van? Aztán később veszélyes kanyar balra, azt sem találtam, aztán mondták, az Alföldön az enyhének mondható ív is veszélyes kanyar.
Akkor azon nevettünk, ha a tsz traktorosa összetolt valami kis halmocskát, hogy legyen hol szánkózni télen a gyerekeknek, oda is csak oxigénmaszkkal engedik fel a pulyákat.
ennyivel ér többet az i7?
mert hogy van benne egy terrás hdd az kb 20ezer plusz