El se hinnéd mi mindennel próbálkoztunk már, hogy megszeresse a vizet:
1. a bokáig érő vízben játszás után, fél éves korában a kellemesen meleg vízbe ölben vittem be, de éppen csak pár lépésre a parttól, tartottam, segítettem, együtt pancsoltam vele, szépen megjött az úszó reflex, majd azonnal kiúszott a partra
2. vízi kutyusokkal együtt mentünk le, boldogan játszottak a vízben, de akkor is csak hasig ment be, még a többi játszó pajti kutyus után, a játék után sem hajlandó bemenni.
3. asszony meg én ismét együtt bevittük nagyobb korában is, a hátsó lába érte a talajt, a mellső lábát meg fogtuk, kényelmesen ott álldogált 70-80 centis vízben kissé felegyenesedve, de akkor is csak a pánik és pánik és azonnal ki akar menni.
Bármilyen szépen, bármilyen módszerrel is próbálkozunk, egyszerűen nem szereti a vizet sajnos.
Sajnos nem egyedi eset. Corvinnál új szálloda dettó igy készült. Én csak automatikát szereltem, de benézegettem a szobákba. Hát elég érdekes dolgokat követtek el. De hát a villanyszerelö brigádok havonta cserélödtek, 5 főből kettö villanyszerelö, többi pék, ács, bármi.
sokkal nagyobb bajok lesznek ott... bontás-javítás is lesz...
de pl az ágytámlák mögött egy divatos pozdorja fal van fixen beépítve, azokon vannak a függesztett éjjeli szekrények, a szekrények alatt az erős áram wagozva van szabadon lóg a kábel... minden szobában... kérdeztem, hogy ha alámászik a szőnyegen egy kisgyerek és agyonveri az áram, akkor mi lesz? csak pislogtak... a támlákban a süllyesztett konektorok szigetelés és doboz nélkül vannak besüllyesztve... egy lazulás vagy szikra és off... a villanyszerelő annyit mondott, ő így tudta megoldani, így marad... mondjuk részemről maradhat... 4 csillag
A megrendwlökkelvan a baj, mert nincsenek tisztába ezekkel a dolgokkal, van amikor ök keresnek olcsó munkaerőt, mert megtudod te azt csinálni, látod ennyi az egész. Aztán nem jó a keresztmetszet, a vezetékek, kábelek megfelelősége,öa hálózat felépítése. Viszik erősáram mellett a jelvezetéket, tépik az utp-t, stb
na ezért van, hogy nem lenne szabad bárkinek hozzányúlni... itt kezdődik a kókányolás... struktúrált hálózatról beszélünk, aki tudja mi az, az nem beszél toldásról a végpont és a panel között... többit Laci korrektül leírta...
Az a baj a gány toldással, hogy ez nem egyenáram. Az impedancia egy nem megfelelő csatlakozónak más, és onnan visszaverődik a jel. Analóg TV-n ez szellemképként jelentkezett. A telefonoknál meg visszhangos volt a vonal ilyenkor.
Tehát azon felül hogy csillapít, még a jel zaj viszony is durván leromlik.
A hivatalos rá való csatlakozóknál, jól szerelve, minimális az illesztési hiba.
1. a bokáig érő vízben játszás után, fél éves korában a kellemesen meleg vízbe ölben vittem be, de éppen csak pár lépésre a parttól, tartottam, segítettem, együtt pancsoltam vele, szépen megjött az úszó reflex, majd azonnal kiúszott a partra
2. vízi kutyusokkal együtt mentünk le, boldogan játszottak a vízben, de akkor is csak hasig ment be, még a többi játszó pajti kutyus után, a játék után sem hajlandó bemenni.
3. asszony meg én ismét együtt bevittük nagyobb korában is, a hátsó lába érte a talajt, a mellső lábát meg fogtuk, kényelmesen ott álldogált 70-80 centis vízben kissé felegyenesedve, de akkor is csak a pánik és pánik és azonnal ki akar menni.
Bármilyen szépen, bármilyen módszerrel is próbálkozunk, egyszerűen nem szereti a vizet sajnos.
de pl az ágytámlák mögött egy divatos pozdorja fal van fixen beépítve, azokon vannak a függesztett éjjeli szekrények, a szekrények alatt az erős áram wagozva van szabadon lóg a kábel... minden szobában... kérdeztem, hogy ha alámászik a szőnyegen egy kisgyerek és agyonveri az áram, akkor mi lesz? csak pislogtak... a támlákban a süllyesztett konektorok szigetelés és doboz nélkül vannak besüllyesztve... egy lazulás vagy szikra és off... a villanyszerelő annyit mondott, ő így tudta megoldani, így marad... mondjuk részemről maradhat... 4 csillag
Tehát azon felül hogy csillapít, még a jel zaj viszony is durván leromlik.
A hivatalos rá való csatlakozóknál, jól szerelve, minimális az illesztési hiba.
A réz meg forrasztható
Amúgy az a fura hogy forrasztani nem szabadna, a csoki nagyon gáz, de azért egy fasza rendszerben is legalább 2 csatlakozó van de inkább több