Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részvétem.
Fogadd részvétem cimbora!
Részvétem.
El se hinnéd mi mindennel próbálkoztunk már, hogy megszeresse a vizet:
1. a bokáig érő vízben játszás után, fél éves korában a kellemesen meleg vízbe ölben vittem be, de éppen csak pár lépésre a parttól, tartottam, segítettem, együtt pancsoltam vele, szépen megjött az úszó reflex, majd azonnal kiúszott a partra
2. vízi kutyusokkal együtt mentünk le, boldogan játszottak a vízben, de akkor is csak hasig ment be, még a többi játszó pajti kutyus után, a játék után sem hajlandó bemenni.
3. asszony meg én ismét együtt bevittük nagyobb korában is, a hátsó lába érte a talajt, a mellső lábát meg fogtuk, kényelmesen ott álldogált 70-80 centis vízben kissé felegyenesedve, de akkor is csak a pánik és pánik és azonnal ki akar menni.
Bármilyen szépen, bármilyen módszerrel is próbálkozunk, egyszerűen nem szereti a vizet sajnos.
Részvétem, nagyon sajnálom.
Sajnálom
Őszinte részvétem!!!
Elnézést, csak most esett le, hogy mi történt. Fogadd részvétemet!
Részvétem!
Ne gondold, sosincs vége!
Vége
Sajnos nem egyedi eset. Corvinnál új szálloda dettó igy készült. Én csak automatikát szereltem, de benézegettem a szobákba. Hát elég érdekes dolgokat követtek el. De hát a villanyszerelö brigádok havonta cserélödtek, 5 főből kettö villanyszerelö, többi pék, ács, bármi.
sokkal nagyobb bajok lesznek ott... bontás-javítás is lesz...
de pl az ágytámlák mögött egy divatos pozdorja fal van fixen beépítve, azokon vannak a függesztett éjjeli szekrények, a szekrények alatt az erős áram wagozva van szabadon lóg a kábel... minden szobában... kérdeztem, hogy ha alámászik a szőnyegen egy kisgyerek és agyonveri az áram, akkor mi lesz? csak pislogtak... a támlákban a süllyesztett konektorok szigetelés és doboz nélkül vannak besüllyesztve... egy lazulás vagy szikra és off... a villanyszerelő annyit mondott, ő így tudta megoldani, így marad... mondjuk részemről maradhat... 4 csillag
Abba meg az a szívás, hogy sok az eltakart felület, nehéz lesz cserélni meg újra kábelezni.
amúgy meg akkor, amikor megpróbálnának erre bármit rádugni és nem megy semmi
Hacsakúgynem...
de mert a barátomnak kellene majd átvenni üzemeltetésre a szállodai informatikai rendszert....
Nem most fog rájönni.
nem baj, most lesz csak drága.... megígérem...
A megrendwlökkelvan a baj, mert nincsenek tisztába ezekkel a dolgokkal, van amikor ök keresnek olcsó munkaerőt, mert megtudod te azt csinálni, látod ennyi az egész. Aztán nem jó a keresztmetszet, a vezetékek, kábelek megfelelősége,öa hálózat felépítése. Viszik erősáram mellett a jelvezetéket, tépik az utp-t, stb
ránézésre az agysebészet sem az.... a fúró csak fúró, a szike csak kés a többi meg csak mozdulat
Az olcsóság nagy úr. Bármihez hozzányúlnak amihez nem szabadna, ránézésre nem nagy dolog megcsinálni.
na ezért van, hogy nem lenne szabad bárkinek hozzányúlni... itt kezdődik a kókányolás... struktúrált hálózatról beszélünk, aki tudja mi az, az nem beszél toldásról a végpont és a panel között... többit Laci korrektül leírta...
Az a baj a gány toldással, hogy ez nem egyenáram. Az impedancia egy nem megfelelő csatlakozónak más, és onnan visszaverődik a jel. Analóg TV-n ez szellemképként jelentkezett. A telefonoknál meg visszhangos volt a vonal ilyenkor.
Tehát azon felül hogy csillapít, még a jel zaj viszony is durván leromlik.
A hivatalos rá való csatlakozóknál, jól szerelve, minimális az illesztési hiba.
Drót drót
A réz meg forrasztható

Amúgy az a fura hogy forrasztani nem szabadna, a csoki nagyon gáz, de azért egy fasza rendszerben is legalább 2 csatlakozó van de inkább több