Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az irány jó, már csak a mélybe kéne vetni...
Ne kötekedj már Te is Pista bameg, én oda szoktam. Most mi jön? A hajam is milyen?
Nem vízbe estek sem a zsoké sem a ló.
Ja ez tényleg így van.
Először én is lassítottam azt nézem hogy hol a kanyar, és a szánkódomb is megvan
Valahogy már az elején éreztem hogy baj lesz, talán a prémes kapucniból, vagy a nyitott sisakból, meg hogy ott keresnivalója sem volt motorral...
Mindegy, győztél Zoli, én is minden évben 2-3 alkalommal beleesek egy vízbe a dobozok miatt, csak azt mindig eltitkolom
Én annyit szoktam tenni (mivel a szövet oldaltáskák vízhatlan "bugyijában" nem bízok - már bebizonyosodott hogy okkal) hogy egy-egy vastag műanyag zsákot teszek beléjük, és azokba pakolom a ruhaneműt. A hátsó dobozom vízhatlan csak, a többi csak "elvileg".
Ja, ez is jól csinálja.
Az a lényeg hogy tömören és kompakt módon rakja össze, így szintén nincs sok levegő benne, és nem is tud fellazulni.
Én szeretek felkészülni. Indulás előtt van időm rendesen elpakolni a dolgokat. Túrán már nem akarok problémát, szóval nem is az a cél hogy egyszerű legyen, hanem hogy célszerű.
De úgy pakolsz ahogy jól esik, nem kötelező, csak elmondtam hogy nekem bevált a légmentes zárás, külön csomagolás.
Ez minden szonal tobbet mond.Tudom felhasználói hiba stb.
http://youtu.be/Hw-9FM6Ozjo
Csak nem mindegy hogy a kormánynál széles vagy hátul valahol.
Én biztosan nem fogok vinni két üres oldaldobozt azért hogy a kabátomat belerakhassam, erre van egy biciklizár amit átdugok a ruhán és a motorhoz kötöm.
A 46literes topcase szükség esetén és a 28literes drybag mindent elnyel ami szükséges.
Valami más különbségnek is kell lennie, mert CPU-erőben nincs 10% különbség a kettő között:
https://www.cpubenchmark.net/c...
Na jó, de ez inkább a tervezés hibája volt, nem a dobozoké.
Éppen. Pont 3 hónapot állt bedobtam az akkut 3x ráadtam a gyújtást kluttyogott a tank miközben felszíta a benyát, egy pöccintés az indítón és indult. Jó ez a putri szeressük!
A gyári tükrök kilógását nem haladja meg, persze az igazsághoz hozzátartozik hogy 3-3cm-el szélesebb kormányt tettem rá, ettől függetlenül eddig még nem éreztem a dobozok hátrányát. Persze a szokásokon felesleges vitázni, mi viszünk túracipőt is és könnyebb ruházatot, aztán ha elfogy a járható út lehet gyalogtúrázni könnyebb szerkóban, a motoros kabátot nadrágot sisakot elnyeli a doboz. Ez azért nagyobb szabadságot enged mint a felgumipókozott, vagy a vászontasakos betyárbútor.
kibirta az utat?
főleg úgy hogy jó eséllyel w7 menne rá, nekem ez a w10 ne sunyiskodjon
asszonyéról is leszedtem a 10est aztán a 7essel használja
Na motoroztam egy rövidet. Elvittem szőrvízre a duksit.
ebből az i7-es konfig sokáig kiszolgál uígy. ez egy jó belépő business kategóriás nb... annyi, hogy az olcsóbb nb-on win10pro van, a drágábbon sztem win10 home, de sztem ez neked mindegy... érdekes, hogy a brand konfigokon a pro és a home között alig van árkülönbség, boltban meg vagy 20e...
Voltv olyan vfr-es kollega aki minden szerpentines csapataskor letette a dobozokat,mert leert a sarka.
Asszem a paksi csapatbol neztem a az akkor hornetes kollegat,nrm semmi,mint egy leszallo jumbojet ugy mozgott,majdnem leert a jobbos ott is.
Általában van utas.
Neki kell a hajszárító, egyenesítő
Így kell a hely.
Én bőven ellennék a dobozzal
Alapveto a Szelesseg.
Lehet hulyen hangzik de mindennel ugy vagyok hogy minnel tobb terem van annal tobb felesleges cuccot tomok bele,amit utana nem hasznalok,csak idegesig hogy hurcibalom,turok benne feleslegesen.
Széles, nagyon széles. Nehéz.
igazándiból itt tudtam kivágni az összehasonlítást láthatóan
valamit kell vennem a mostani helyett mert kezd gyengülni, aztán nem tudom az i7 ér-e nekem ennyit youtube nézéshez
a mostani probook egy régi i5-el szerelt jól szolgált eddig, már 8 éves és vannak hiányosságai, bár most az ssd-vel egész használható lett de mégsem az igazi
fut a viber meg az opera aztán a 4 gb ram már 95-97% van, de ha semmi sem fut, magában a win megeszik 70feletti ramot
Melyek ezek a hátrányok?
Ez a NB a médiában sokkal olcsóbb és lehet hogy 20e egy sara hdd 1tb, de nem a hp-nal, náluk inkább 35e, úgyhogy a válasz igen, kb 40e bruttó a két proci különbség a Hp-nal