Én azt gyűlöm hogy ha villantok, ha nem, mindig megvárják míg utolérem, lelassítok és csak utána húzódik ki.
Szóval ha adottak a feltételek, akkor inkább jobbra tartok és párhuzamosan közlekedek, abból kevesebb a konfliktus, miközben számítok azért arra hogy mégis eszébe jut kisorolni.
És nem arról van szó hogy túl gyorsan mennék. Simán a megengedettre van állítva a tempomat.
Mondjuk motoron nincs tempomat, ott bármi lehet
Én nem szoktam jobbról előzni mert az csúnya dolog.
Csak ÉN betartom a jobbra tartási kötelezettségemet, miközben forgalmi okokból én gyorsabb vagyok, szóval teljesen szabályos.
Így vagyok én is... a szimpla balfaszokat nagyrészt előre megérzem mar a sok 100e km után... a szándékos balfaszokat anyazom csak de azt is csak röhögve, nem húzom fel magam vezetés közben, mert annak nincs értelme ....
Én mindig két dolgot tartok szem elött mindegy mivel közlekedek, az egyik hogy lehetöleg ne legyek senkinek az utjában és ne tartozkodjak sokáig a közelében, még akkor se ha a kresz lehetövé teszi. Ezáltal hamarabb ki tud fordulni, el tud menni,halad a dolgára másrészt kisebb az esély hogy hatással legyen az én manövereimre és nem sodor bajba. A másik meg, hogy lásson észrevegyen ha a közelébe keveredek. Még ha ugy véli hogy anyáznia kell VÉLT jogossága okán is, de legalább látja hogy ott vagyok.
Jóval másfél millió km után mindenféle kategóriával nagyjából jól meg tudom itélni a mai közlekedés állapotát, hiányosságait, és hogy hogyan tudok a legbiztonságosabban eljutni a célomhoz. Az meg hogy ki hogy anyáz mert azt gondolja joga van ott lenni,másodlagos. Haza kell érnem épségben. Az természetesen nem normális, hogy már messziröl villog csak mert nehogymá lelépjen a gázról mikor elözök egy hosszabb sort, vagy épp cikáz mint a barom, mert ahhoz is joga van hisz van autója, jogositványa. Egyik pillanatban mögöttem, aztán mire mennék ki addigra mellettem van. Én kivárom ha egy hosszab sort elöznek normális tempóban mert másnak is haladni kell, de ki megyek két autó közé ha van annyi hely, hogy addig a gyorsabban haladó el tudjon menni, és sokszor még a gázt se kell elvenni de már mehetek is vissza elözni.
Nekem mindegy, de látható hogy már napi kétbaleset van az M3-on és szinte mind balfaszságból meg akaratosságból. Mert akinek jobositvánxa lesz többnyire ugy gondolja tele van jogokkal elsöbbséggel és az út neki készült ott megx ahol akar. Pedig vska némi rugalmasság figyelmesség és mindenki halad folymatosan
tempomat 150-el belső sav, de mindig kimegyek a külsőbe, amikor mar hely van. Ha valaki bejön előzni 130-al eszembe nem jut villogni meg raszaladni, de aki 100-110-el togyog bent én is elküldöm a qrva anyjába most volt kedden, hogy egy új céges focus szipiszupi benzines turbós próbált meg tolni az autópályán miközben kamiont előttem.... vissza álltam szépen majd kiálltam mögé és refi.. 180-nal kiállt a játékból elfogyott a kraft
Öööö nem a párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten akkor mehetsz el jobbról (szép lassan) ha megvalósul a párhuzamos közlekedés. Ez pedig akkor valósul meg, ha a sávokban folyamatos jármű oszlop alakul ki pl. baleset miatti dugo az autópályán....ez egy kiragadott és pontatlan részlet amit írtál, és amire szoktak hivatkozni de sajnos mégsem....
Nekem mindegy, de én is rád villantok uff
Már csak azért is, mert már volt rá példa hogy a barom mégiscsak ki akart menni a külsöbe amikor észbekapott hogy jönnek mögötte gyorsabban. Annyira meg nincs kedvem össztöretni magam. Rengeteget autópályázok, elég sok érdekes dolgot látni. A belsösáv egypbként is a gyorsabban haladoké.
Ha párhuzamos közlekedésre alkalmas az úttest és a forgalmi sávok fel is vannak festve, akkor ez nem előzés, hanem egymás mellett való elhaladás.
A jobbratartás természetesen kötelező szgk-val is lakott területen kívül. Az autópálya lakott területen kívül van csak. Szóval én tisztában vagyok azzal, hogy nem teljesen szabályos módon közlekedtem, de nyugodtan elmehetsz mellettem jobbról...
A lényeg, akkor is az ő kurva anyját
Uff
Szóval ha adottak a feltételek, akkor inkább jobbra tartok és párhuzamosan közlekedek, abból kevesebb a konfliktus, miközben számítok azért arra hogy mégis eszébe jut kisorolni.
És nem arról van szó hogy túl gyorsan mennék. Simán a megengedettre van állítva a tempomat.
Mondjuk motoron nincs tempomat, ott bármi lehet
Csak ÉN betartom a jobbra tartási kötelezettségemet, miközben forgalmi okokból én gyorsabb vagyok, szóval teljesen szabályos.
Jóval másfél millió km után mindenféle kategóriával nagyjából jól meg tudom itélni a mai közlekedés állapotát, hiányosságait, és hogy hogyan tudok a legbiztonságosabban eljutni a célomhoz. Az meg hogy ki hogy anyáz mert azt gondolja joga van ott lenni,másodlagos. Haza kell érnem épségben. Az természetesen nem normális, hogy már messziröl villog csak mert nehogymá lelépjen a gázról mikor elözök egy hosszabb sort, vagy épp cikáz mint a barom, mert ahhoz is joga van hisz van autója, jogositványa. Egyik pillanatban mögöttem, aztán mire mennék ki addigra mellettem van. Én kivárom ha egy hosszab sort elöznek normális tempóban mert másnak is haladni kell, de ki megyek két autó közé ha van annyi hely, hogy addig a gyorsabban haladó el tudjon menni, és sokszor még a gázt se kell elvenni de már mehetek is vissza elözni.
Fordítva is simán össze tudlak törni amúgy
Már csak azért is, mert már volt rá példa hogy a barom mégiscsak ki akart menni a külsöbe amikor észbekapott hogy jönnek mögötte gyorsabban. Annyira meg nincs kedvem össztöretni magam. Rengeteget autópályázok, elég sok érdekes dolgot látni. A belsösáv egypbként is a gyorsabban haladoké.
A jobbratartás természetesen kötelező szgk-val is lakott területen kívül. Az autópálya lakott területen kívül van csak. Szóval én tisztában vagyok azzal, hogy nem teljesen szabályos módon közlekedtem, de nyugodtan elmehetsz mellettem jobbról...
A lényeg, akkor is az ő kurva anyját
Uff