Ne ködösítsetek.... konkrétan itt erről az egy alapítványrol van szó.... erről került elő vélemény. Ha erről az egyről van rossz tapasztalt vagy ilyen információ, azt kell megosztani. Én nem hisztizek, nem engem röhögött ki, hanem egy toló kocsiba került motors csaj magán alapitvanyat. Nem kell megmagyarázni ennyi....
Az adott cikk alatt én nem láttam ilyen választ tőle.
És igen. Én gondolom túl. Mert soha senki nem csalt még alapítvánnyal, meg adománygyűjtéssel?
Meg más is írt ilyet, mégis csak egy embert lincseltek.
Én úgy vélem a felvetésében semmi kivetni való nem volt. A megfogalmazás és stílusa nem volt helyénvaló. Ezért megkapta a lebaszást jogosan.
Lehet ezen felül hisztizni, de az nem segíti az ügyet, és nem is tisztességes.
ne máááááááááár...... . kicsit túlgondoltad ezt... beírt egy hülyeséget, rászóltak, amire dobott egy fetrengős röhögős smile-t.... sztem ezt kár megmagyarázni...
Van ilyen, de az nem szocializált kutya.
Ilyen esetben a vesztes felet védekezésbe, kényszeríti, ahogy most is történt.
Szóval ha az a cél hogy porba alázzunk, és a hulláját lehugyozzuk, akkor hajrá, lehet folytatni, csak akkor ne jöjjön nekem senki hogy milyen magasztos eszme vezérelte, hanem simán köpje szembe.
Ja végülis az MZ-n nekem is volt gázrögzítő csavar a hosszú unalmas utakra, az is német...a BMW-s em rosszabb ezek szerint.
M6 vagy M8-as csavarral rögzíted?
Nem vagy szemét. Valóban elég átgondolatlanul adta elő.
Elküldtétek a picsába annak rendje módja szerint, tiszta sor.
Szerintem ezt még ő sem vitatta, hanem befogta a száját, szóval győztetek.
Viszont a kutya sem bántja az ellenfelét, ha már a földön fekszik behúzott farokkal.
Azért valamit tisztázzunk, a számlára érkező minden forint pontosan a célnak megfelelően lesz felhasználva, nehogy már még én legyek a szemét, hogy rászólok a macskára, hogy ne irogasson demoralizáló valótlanságot!
Itt most nem kell kivédened, attól mert ismered, felesleges hülyeséget írt és kész!
És igen. Én gondolom túl. Mert soha senki nem csalt még alapítvánnyal, meg adománygyűjtéssel?
Meg más is írt ilyet, mégis csak egy embert lincseltek.
Én úgy vélem a felvetésében semmi kivetni való nem volt. A megfogalmazás és stílusa nem volt helyénvaló. Ezért megkapta a lebaszást jogosan.
Lehet ezen felül hisztizni, de az nem segíti az ügyet, és nem is tisztességes.
Ilyen esetben a vesztes felet védekezésbe, kényszeríti, ahogy most is történt.
Szóval ha az a cél hogy porba alázzunk, és a hulláját lehugyozzuk, akkor hajrá, lehet folytatni, csak akkor ne jöjjön nekem senki hogy milyen magasztos eszme vezérelte, hanem simán köpje szembe.
M6 vagy M8-as csavarral rögzíted?
Elküldtétek a picsába annak rendje módja szerint, tiszta sor.
Szerintem ezt még ő sem vitatta, hanem befogta a száját, szóval győztetek.
Viszont a kutya sem bántja az ellenfelét, ha már a földön fekszik behúzott farokkal.
Itt most nem kell kivédened, attól mert ismered, felesleges hülyeséget írt és kész!