Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyzetjelentés.
Basszus lassan tehetem be a nyári felnit, gumit is alá.
Engem érdekel.
Ez volt ám egy erdekes info...
én most a DL-el vagyok, Zümi beteg, de ápolás alatt
Nyugaton ahol a sz@ is aranybol van.
Erre arra ?
Voltal arra?
Voltal arra?
A kérdés hogy mennyire nyugaton
Trógerek?
Akkor nézd meg, hogy a horvát apartman tulajdonosok hogyan adják meg a távolságot, ami a tengerhez/strandhoz képest valójában van.
Még légvonalban sem nagyon annyi.
Milyen nap van akkor amikor süt a Nap nem fúj a szél, és szárazak az utak?? Hétfő, kedd....stb!
"Pedig mindenkitől azt hallom, hogy nyugaton a szar is aranyból van és ott mindenki becsületes... " Kivétel aki nem ! Ott is van éppen annyi idióta mint nálunk!
Ma van
Én dolgoztam tegnap, ma még gyönyörű idő volt, így mentem 1 karikát.
Gratula! Nekem tegnap és tegnap előtt volt ennyi a két kör.
Megvolt az első 100 km.
Pedig mindenkitől azt hallom, hogy nyugaton a szar is aranyból van és ott mindenki becsületes... Mondjuk csak attól hallom, aki még nem járt kint.
De közben gyorsan vezetek
XR 600 kereket rendelt egy full pozitív ebay-os barátom nekem németből.
Nem írom le a hisztit, de végül elkuldte a kereket a jó csapágyakkal, fektárcsával.
Na ebből semmi nem volt igaz és még retkes is volt a kerék.
Amúgy német neve volt a buzinak.
Lassan írsz
A tradira nem is kell de a Vadász reflex kialakítása más
Pl a csigas is mocsokul szórt meg a ragasztott műanyaggal is oda valami fém lap lett meg alura valami szöszmösz
Nekem egy kassai agaram volt az volt a rehab íjj a válltörésem után, de sajna bénán tört-forrt aztán azóta nem megy az íjjászkodás
Nekem volt olyan hogy email-ben egy tanktáska,wilhaben-ről.
Irtam neki hogy átutalom,van osztrák cím amire küldheti.
Nem,menjek el érte személyesen sazburgba.
Anyád pi...a ebayen megvettem német cégtől újonnan.
Azért aki ilyet ad el, az nem egy átlag osztrák...ezek az ingyen elvihető rovatban vannak, vagy a szeméttelepen...ami meg jó állapotban van, azt tuti nem vennéd meg, mert bármiért ami jó állapotban van elkérnek 2-3000 Eurót...
Ritka szerencse az ilyen, hogy olyan dolog jön ingyen az emberhez, ami érdekli, az meg különösen, ha jó is a cucc.