Trógerek?
Akkor nézd meg, hogy a horvát apartman tulajdonosok hogyan adják meg a távolságot, ami a tengerhez/strandhoz képest valójában van.
Még légvonalban sem nagyon annyi.
"Pedig mindenkitől azt hallom, hogy nyugaton a szar is aranyból van és ott mindenki becsületes... " Kivétel aki nem ! Ott is van éppen annyi idióta mint nálunk!
XR 600 kereket rendelt egy full pozitív ebay-os barátom nekem németből.
Nem írom le a hisztit, de végül elkuldte a kereket a jó csapágyakkal, fektárcsával.
Na ebből semmi nem volt igaz és még retkes is volt a kerék.
Amúgy német neve volt a buzinak.
A tradira nem is kell de a Vadász reflex kialakítása más
Pl a csigas is mocsokul szórt meg a ragasztott műanyaggal is oda valami fém lap lett meg alura valami szöszmösz
Nekem egy kassai agaram volt az volt a rehab íjj a válltörésem után, de sajna bénán tört-forrt aztán azóta nem megy az íjjászkodás
Nekem volt olyan hogy email-ben egy tanktáska,wilhaben-ről.
Irtam neki hogy átutalom,van osztrák cím amire küldheti.
Nem,menjek el érte személyesen sazburgba.
Anyád pi...a ebayen megvettem német cégtől újonnan.
Azért aki ilyet ad el, az nem egy átlag osztrák...ezek az ingyen elvihető rovatban vannak, vagy a szeméttelepen...ami meg jó állapotban van, azt tuti nem vennéd meg, mert bármiért ami jó állapotban van elkérnek 2-3000 Eurót...
Akkor nézd meg, hogy a horvát apartman tulajdonosok hogyan adják meg a távolságot, ami a tengerhez/strandhoz képest valójában van.
Még légvonalban sem nagyon annyi.
Nem írom le a hisztit, de végül elkuldte a kereket a jó csapágyakkal, fektárcsával.
Na ebből semmi nem volt igaz és még retkes is volt a kerék.
Amúgy német neve volt a buzinak.
Pl a csigas is mocsokul szórt meg a ragasztott műanyaggal is oda valami fém lap lett meg alura valami szöszmösz
Nekem egy kassai agaram volt az volt a rehab íjj a válltörésem után, de sajna bénán tört-forrt aztán azóta nem megy az íjjászkodás
Irtam neki hogy átutalom,van osztrák cím amire küldheti.
Nem,menjek el érte személyesen sazburgba.
Anyád pi...a ebayen megvettem német cégtől újonnan.