Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is ezektől vettem, akkor még nem is forgalmazta ez más magyarországon. nondjuk az utolsó adagot 4 éve vettem azóta várja, hogy beépítésre kerüljön
No igen, az esély a nyerésre kb. egy a milliárdhoz!
Nekem nincs állványos fúrom, anélkül meg nehéz tök egyenes furatot készíteni pláne a 150-ik lyuknál már ahol egyébként is három fúrószárat cseréltél, mert ez a genya műanyag meg úgy eszi az élét, mint cigány a vacsorát vendégségben. Azt meg, hogy te kisebb fúróval megfúrod meg azt bele hajtod a műanyagba meg majd passzolni fog a kerítés vázon lévő furatokhoz szerintem már felejtsd el is rögtön. Ha így próbálod hamarosan én is megtudom,hogy hol lakik a jóisten mert a 3 lécnél már ide fog hallatszódni a káromkodásod
Én két lottót vettem egész életemben:

1., Az első munkahelyemen a kollégák lottóztak, így vettem én is egyet. Töltöm kifelé, erre mögöttem harsányan felröhögnek: te hülye, ikszelni kell, nem karikázni!
2., Egyszer megálmodtam 5 számot, gondoltam megteszem, 100% hogy megütöm a főnyereményt. Egy rohadt egy találatosom sem lett. Úgy megsértődtem, hogy azóta sem vettem (30 éve). Pedig tuti jók voltak azok a számok, csak nem arra a hétre....
ilyen csavart vettem végül, 600csavar hozzá alátét anya 45 ezer volt, bár ebben volt pár zacsi tipli meg pár apróbb kacat de 40felé lehetett
Gondolom sehol egy nem az idén barnult!
Szegény Apám végiglottózta az életét, egyszer volt egy kettese!, én azt sem tudom mibe kerül egy szelvény.
innen vettem számolgass: https://www.cortinaplast.hu/mu...
tudja mi a dolga, szétszedni mindenkit aki be akar jönni
amióta pitbull van nem kell ám a kaput zárni
Egy 10 méteres darabka mibe fáj ilyen műanyag kerítésből? Cuzammen, mindennel együtt?
én múlt hónapban is bezsebeltem egy 2-es találatot
Igaz előtte már 3 éve nem volt
a kapupánt béna nekem nem tetszik, én vettem spéci csavart hozzá
lehet megfúrom 5.9essel és úgy hajtom bele a műanyagba a csavart
amúgy én tudok egyenesen is fúrni nem kell fél számmal nagyobb
250 ft tudok kölcsönözni megfelelő kamatra szerintem kb. enyi egyutas 5-ös szelvény. én mondjuk 5 heteset szoktam venni és két mezővel játszok nekem ez így 2500 pénz/5 hét
" Front oldalon ami képet töltöttem ott az első felét pont 6-ossal fúrtam. "vazelin pedig egy csepp sem volt sehol....!
Rendes kis kutyuska de vidd el kutya iskolába, és akkor ő is tudni fogja hogy viselkedjen , és Te is hogy bánj vele!
na elmondom a színtiszta igazat 6,5-ös fúróval fúrtam, de nem a dilettáció miatt, hanem azért, hogy a csavart egyenesen tudjam átteni a lécen és az oszlopon Front oldalon ami képet töltöttem ott az első felét pont 6-ossal fúrtam. Két órát szórakáztam amire belejátszottam a csavarokat, mert hiába csináltam sablon megoldással 1-2 mm eltérés így is adódott kb a deszkák felénél. Aztán meguntam a küszködést, vettem fél számmal nagyobb fúrót, azzal már csak hajítottam bele a csavarokat Még mindíg maradt annyi hely a furatban ami alkalmassá tette a kapupántfejú csavar belső négyzetének funkicó betöltésre, azaz amikor meghúztad az anyát, akkor a furatba belevájta magát, hogy ne forogjon el De te ne kezdjél el ovális lyukakon gondolkozni, mert az vakvágány lesz Halgass rám a profira Egy fél számmal nagyobb fúró elég. ha meg nagyon parás vagy lehet, hogy jó egy számmal nagyobb fúró alkalmazása is. Egy lécen próbád ki, hogy megfúrod 7-el azt a 6.os kapupántfejű csavart meg beleteszed és nézed, hogy szorul-e a kocka
van 6 szekció a kerítésen+ kisajtó így ha egyet elkezdek csinálni majd látom mi a helyzet
ja és a pitbullal is kell valamit kezdeni hogy ne csavarogjon el szóval még valami ideiglenes kerítést is csinálhatok a másik elé, de azt sem lehet valami ákombákom módon mert szétszaggatja egy pillanat alatt ha postást lát
most úgy kb annyi zsetonom sincs hogy kinézzek az ablakon nem hogy lottózzak
nem is ismerek olyan embert aki nyert volna akkora összeget hogy bármit segítsen rajta
egy embert tudok aki szakított 400 ezeret a tippmixen de az se tart örökké
Van most egy viszonylag egyszerű megoldás. Vegyél egy 5-ös lottót csak 5 számot kell jól beixelned és elég jól fizet olyan 2,7 mrd körül van most a gesewft
%x-ben talán sem a vállad, lábad karod derekad nem fárad el ez pont testhez álló meló
a 1.5 méternek 6mm a tágulás, akkor az 1 méternek 4mm
ha te meghebrákolod a 6 os fúróval akkor azazt jelenti hogy legalább 6.2 lesz a furat, de ha bénább vagy és kicit jobban elszúrod akkor akár több is
szóval 2-3 tized lyukanként lent+fent vas+deszka szóval már megvan másfél mm hely a 4ből
-20nem volt mostanában csak max -15 nyáron is csak 35 fok volt tehát a 4mm se teljesen 4mm...
szerintem ezért nincs baj vele
Ebbe beleszaladtál inkább csapkodjanak meg a deresen fabottal, minthogy azt én elvállaljam Azt elfelejtetted írni, hogy még új lyukakat is kell fúrni, amit passzoltatni kell a lécen fúrt lyukaddal Ez az év kevés lesz neked erre
Én már három éve halogatom az enyém pedig egy plussz haverral két nap alatt úgy megvan, hogy közben csülökpörköltet főzünk a kertben
Azért ha hazaérek dobok fel képeket, hogy legyen mire irígykedned.
Ülj fel valami gépre az a legkevésbé ramatyabb meló.
munka van rengeteg, ráadásul egy csomó olyan is ami egész jól fizet
de ezeket egyiket sem bírom mert nem tudok napi 8-12 órát állni pl egy palackozó gép mellett
volt pár cégnél próba de egyik helyen se bírtam 2-3 napnál többet
se magamat nem akarom tönkrevágni jobban se mást megszopatni avval hogy lazsálok és más dolgozik helyettem
Nem tudom Szerintem ne hidj el mindent Az enyém 7 telet és 6 nyarat látott ezidáig minden baj nélkül Se a léc nem tört össze se a csavar nem szakadt el. Elmondanám nincs akkora dilettációja ennek a pet műanyag deszkának
Melóban is ilyet meg alváskor is ezt használom. Azt kuss van.