Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tasit mint szervizest a hibas motorok mergelik fel,hogy kepzelik ezek a jotment tulajok hogy nem kifogastalan jo motorral allitanak be egy szetvizbe javitasra.

Amugy az a speed ami 2 oninditot igy lefogaz a egysegsugaruaknak is lejon hogy nem az onindito a gond.
Nagyon felmérgelték a Triumphosok.
Búúúú
HápHáp
HépHép
Vau
Mau
Szóval Tashi miért törölte a merdzsós vidiket?
A szerintem ne vitatkozz veluk.
Nezz inkabb Tasit.
Áá, csak a Belga meg a Németjuhász
Rendőröktől vagy olyantól aki tudja kérdezem, hogy intézkedés közben lehet-e felvételt készíteni az intézkedésről vagy nem és ha nem akkor egy link kéne a jogszabályra. Egyenlőre semmi fennforgás csak kollégákkal vitatkozom ezen mert én úgy tudtam, hogy nem lehet erre pont az ellenkezőjére találtam különböző cikkeket.
Nem baj, hadd dolgozzanak , különben úgy is csak a fejük , és a pocakjuk nőne, így meg van valamennyi haszon is !
pitbull és kész
attól jobban fél a nép
lassan olvasd itt a munkálatokat mert a végén izomlázad lesz
nekem is több hónapig tartott mire idáig eljutottam hogy bármikor rá tudok gondolni
Az max. amstaff, aki amúgy meg az egyik legaranyosabb kutya a fődön!
De,hogy ti mit összedógoztok itt baszki,totál elfáradtam
Az max. amstaff, aki amúgy meg az egyik legaranyosabb kutya a fődön!
De,hogy ti mit összedógoztok itt baszki,totál elfáradtam
a2 a csavar a4 az önzáró anya
az a2 rozsdamentes az a4 saválló
az alátéteket nem tudom az vagy a2 vagy a4

itt a vas lesz a gyenge pont mert szerintem nincs olyan festék már a kereskedelemben ami kibírna 10 évet vagy többet
ha nem lennék csóró kicseréltem volna a vasakat rozsdamentesre ami kb 250-300ezer plusz lett volna
Rozsdásodó csavart kell betenni, az a megfelelő színű lécekkel pár év után egységet alkot.
Ebbe nem tudok veled vitatkozni kinek mi
egybe látod a kerítésem, eldöntöd, hogy buzi nagy fejű-e vagy jól néz ki

Már csak abban bízok, hogy nem rozsdamentes csavart vettél
.....nekem most 4 centis léc van szóval én beszoptam mert még a lyukakat is be kell hegesztenem mielőtt ezt felteszem......
szóval leszeden a régi lécet, bejelölöm az új deszka helyét aztán ahol nincs takarás ott hegeszthetek csiszolhatok 3x
van 25 méter szerintem bevesz 3 hónapot, de lehet négyet.....

A nekem most 4 cm léc van: joggal gondoltam,hogy az új műanyag léc a 4 cm-er

...csiszolhatok 3x
van 25 méter s... ebből egyértelműen 3x 25 méternyi kerítésszakaszra gondoltam
Én abból tudok kalkulálni ami információt itt megosztasz velem
én már legalább 15 éve ugyanazokkal a számokkal játszok. Tehát fizetem rendesen a bolondok adóját Ennyi idő alatt kb. lehetett 5-6 kettesem
De kénytelen vagyok ezt folytatni, mert nem akarok úgy járni mint a cigány aki fohászkodik istenhez:
- ó já drágá istenem, há segítsé má meg legalább egyszer az életbe legyen 5-öm a lottón.
-ÓÓó te cigány legalább életedben egyszer vegyél már egy lottószelvényt
attól a buzi nagy fejű kapupánttól még a kábelkötöző is esztétikusabb
és csak 1x25 méter van és 8 centis a deszka
a régi léc volt 4 centis amit leszedek
A csavarokat is megvettem vagy 4 évvel ezelőtt alátétekkel anyákkal az sem volt túl olcsó mert rozsdamentes, úgy rendeltem külön. A festéket is megvettem a keretre attól fosok az már lehet nem is jó, ott van még két 0,75 bontatlanul

Ahogy a csavarodat nézem szerintem te szándékosan szopatod magad Torz kulcsal kell ráfognod a másik végén az anyát meg racsnival ráhúznod Azon kívűl, hogy maszatolós munka lesz még nem is lesz esztétikus Aztán, ha azt nézzük, hogy 3x25 méter hosszan 4 cm széles deszkákat akarsz feltenni a 600 csavar a felére sem lesz elég Ha meg nagy hézagot hagysz a deszkák között a buksi kirongyol rajta és átveszi a postástól a napi kikézbesítést
csináltam sablont csak ráakasztom a kereszt vasra, beállítom a madzaghoz a deszka tetejét és már meg is van fúrva, utána a felső lyuk 3-3mm le-fel és minden fasza
valami 180 deszkát kell feltenni ha jól emlékszek, plusz a szopós részek