ini nem midenki sétakocsikázásra használja az autóját a szomszéd utcáig
Én van, hogy leütök egy 500-ast egy nap, akkor már jó lenne saját garázsomba visszaérve töltögetni, nem 68-szor megállni, pláne, hogy nem kávézok és nem is masszázsolok
Van igazad.
Úgy, hogy én dolgozom az autóval, napi szinten elég lenne 100-150km hatotav.
De időnként megyek ide-oda, motorozni, nyaralni, stb.
Ne tartsak már arra másik ótót, vagy töltsön öt perc alatt, de akkor is menjen el minimum 3-400 km-t.
amúgy az átlag német leszarja a környezetet, csak az önmaga egészsége érdekli
szerintem annyi diétás kólát senki sem iszik mint azok , mert ugye az fasza
a cukor nagyobb mondvacsinált ellenség mint a dízelfüst
Néz meg statisztikát, hogy alakult át a dizelautó eladás a nyugati országokban. Már csak azért sem veszik, mert félnek, hogy rajtuk marad.
Ha nekem a cimbim azt mondja,hogy nem hoz már be dízelt mert nem vagy csak nehezen tudja eladni elhiszem neki. nem tegnap kezdett kintről behozott nyugati népek által levetett autók hazai értékesítésébe
Az új dízeleladások, meg mélyponton vannak statisztika szerint. Továbbmegyek. Sok gyártó már nem is igen fejleszti a dízelt, hanem szépen hátrál ki belőle, mert nem is tehet mást
mi a redvás pöcsnek kell minden villanyosnak 600km távot bírni?
nem hiszem el hogy minden soproni embernek mátészalkán van a nagymamája akit meg kell látogatni heti szinten
ha lenne annyi felesleges pénzem mint a nemzeti lőrincünknek és nyitnék minden városban masszázs szalonokat villanyos töltési lehetőséggel aztán amíg az apuci-anyuci ellazul a kocsi töltődik
egy órás program, happy finis....üres zacsi, teli akku.......mi kell még......az ég meg amúgy is kék
Hat ez téves... most is halomra veszik az új dízeleket, a régi szarokat meg itt.... soha nem helyeztek annyi régi szar dízelt forgalomba nálunk mint a hiszti előtt
igazából végig sem olvastam de ez csak egy lózung. Mint minden ilyen cikk az. Csak egy picit elgondolkoztam azon, hogy ez az egész mesterségesen elindított vw botrány mire volt jó.
Szerintem: több mint 100 éve használunk kőolaj meghajtású járműveket. Az, hogy ez már 50-60 évvel ezelőtt nem tűnt rég el a francba gondolom az az egyetlen oka, hogy nem engedte az olajlobby. Iszonyat pénzt hozott és hoz ma is a konyhára jól behatárolható körök számára. Az utóbbi évtizedben kezdett változni valami. Nem azonnal gyilkoltak meg olyan feltalálót aki merőben más energiából hajtaná meg ezeket a járműveket. Gyakorlatilag lazult ez a szigor és ez viszonylag gyorsan életre keltett más meghajtásnak az alternatíváját. Ha csak felületesen is számolok legalább 50 évnyi elmaradást kell behozni a közel jövőbe
A nitrogén üzemet a 60-as években gyakorlatilag feltalálták amit ottó motorra kiválóan tudtak társítani. Ez a vonal nem indulhatott el. Most az elektromos autók reményeiben élünk. 100 éve használatos kőolaj meghajtású autóról nem megy azonnal az áttérés a felhasználói fejekben. Na pont az ilyen dízel botrányokkal lehet rásegíteni és befolyásolni az embereket. Néhány éve amikor ez a botrány még nem robbant ki senki meg sem említette, hogy fúj dízel Volt aszt kész Pedig egy picivel sem volt kevésbé környezetkímélőbb mint most, sőt. Ennyi is elég volt hozzá, hogy átvezessék az embereket a dízel autózástól. Megy hozzá a göbbelsi propaganda mint ez a félre tájékoztató és nem teljes körű cikk Máris ott tartunk, hogy a német társadalom aki eddig megveszett a dízelért már alig vásárolja. Érdekesség képen rákérdeztem az egyik autókupec komámra, hogy látja a piacot egyértelműen azt mondta, hogy már nem hoz be dízelt mert nem vagy nehezen tudja eladni. Tehát mi maradt? Maradt a benzin üzem és a feltörekvő villanyüzem. Amikor úgy látják jónak akkor kellő időben bedobnak valamit a benzinesnek is, hogy az meg még gyorsabban ől mint a dízel akkor már alternatívaként nem marad más csak a villany. Jól ki van ez találva, miképp lehet az embereket egy adott irányba terelni. Nincs a villanyossal semmi gondom, sőt szeretném ha már olyan helyen tartana, hogy mindenki számára használható lenne. Mondjuk legalább egy 600 km-es hatótáv, gyors töltés és kiépített töltőhálózat már mindenki számára kielégítő lenne egy elfogadható vételár mellett Ennek is el jön az ideje Jelen pillanatban az autóipar egy nagy áttörés piaci robbanás előtt áll. Kb. a mobiltelefonok elterjedéséhez lehetne hasonlítani. Az autóipar kb. most tart ott mind a bőröndös mobiltelefon a 80 évek elejéről. Minden autógyár óriási összegeket innovál elektromos meghajtású autó gyártására és fejlesztésére. Új gyárcsarnokok és komplett gyárak épülnek gombamód a világon ezek megvalósítására.
Most azon vitatkozni, hogy melyik ártalmasabb a dízel és a benzin közül szerintem felesleges. Meggyőződésem, hogy a benzin gőz egy kicsit sem veszélytelenebb az emberre és környezetére. Persze lehet mondani, hogy fúj dízel de csak ha azt nézzük, hogy a világ összes dízelüzemű közúti járművének károsanyag kibocsájtása kb. 3% a kereskedelmi konténerszállító hajókhoz képest
Vitte a szokásos éves szervizre, ott meg kötelezően (de legalább ingyenesen) megcsinálták a szoftverfrissítést. A márkaszerviz nem adhatja ki frissítés nélkül, az AUDI-t kötelezték erre, nem a tulajdonost természetesen.
Én van, hogy leütök egy 500-ast egy nap, akkor már jó lenne saját garázsomba visszaérve töltögetni, nem 68-szor megállni, pláne, hogy nem kávézok és nem is masszázsolok
Úgy, hogy én dolgozom az autóval, napi szinten elég lenne 100-150km hatotav.
De időnként megyek ide-oda, motorozni, nyaralni, stb.
Ne tartsak már arra másik ótót, vagy töltsön öt perc alatt, de akkor is menjen el minimum 3-400 km-t.
szerintem annyi diétás kólát senki sem iszik mint azok , mert ugye az fasza
a cukor nagyobb mondvacsinált ellenség mint a dízelfüst
Ha nekem a cimbim azt mondja,hogy nem hoz már be dízelt mert nem vagy csak nehezen tudja eladni elhiszem neki.
Az új dízeleladások, meg mélyponton vannak statisztika szerint.
nem hiszem el hogy minden soproni embernek mátészalkán van a nagymamája akit meg kell látogatni heti szinten
ha lenne annyi felesleges pénzem mint a nemzeti lőrincünknek és nyitnék minden városban masszázs szalonokat villanyos töltési lehetőséggel aztán amíg az apuci-anyuci ellazul a kocsi töltődik
egy órás program, happy finis....üres zacsi, teli akku.......mi kell még......az ég meg amúgy is kék
http://youtu.be/CM-9FcY7Ke8
Szerintem: több mint 100 éve használunk kőolaj meghajtású járműveket. Az, hogy ez már 50-60 évvel ezelőtt nem tűnt rég el a francba gondolom az az egyetlen oka, hogy nem engedte az olajlobby. Iszonyat pénzt hozott és hoz ma is a konyhára jól behatárolható körök számára. Az utóbbi évtizedben kezdett változni valami. Nem azonnal gyilkoltak meg olyan feltalálót aki merőben más energiából hajtaná meg ezeket a járműveket.
A nitrogén üzemet a 60-as években gyakorlatilag feltalálták amit ottó motorra kiválóan tudtak társítani.
Most azon vitatkozni, hogy melyik ártalmasabb a dízel és a benzin közül szerintem felesleges. Meggyőződésem, hogy a benzin gőz egy kicsit sem veszélytelenebb az emberre és környezetére. Persze lehet mondani, hogy fúj dízel
Vágomén.