Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok üzemanyagot kap esetleg magas benzinszint rossz tűszelep akad az úszó
Mocskosul vágyom rá - nekem ez lenne a leginkább testhez álló motor:

https://totalbike.hu/tesztek/2019/03/01/bemutato_honda_cb500x/
Dodor ilyen szempontból mániákus, vérbeli sportmotoros, neki a tempó a mindene. De mondom, rendszerint a sportmotorokról, azok kezeléséről beszél. Nekem is csak azért kell az 1000-es, mert ketten, csomagokkal is megyünk majd sokat, kényelem, nyomaték, ilyesmik kellenek.
Ha a motorozási tudásomat nézem, akkor nekem megfelelne egy 400-500 ccm-es naked motor is, bőven.
Vidd olyanhoz aki ért is hozzá.
Csodák nincsnek, de ez a távgyógíitás csak arra jó, hogy beszélgessünk,millió s egy oka lehet.
Sziasztok van egy malaguti f12 phantom 50-es robogóm! Melegen fulladozik és leáll, de hidegen nem.! Már volt szerelőnél is de nem sikerült javítani.! Ha esetleg lenne valakinek ötlete mi okozhatja, vagy találkozott ilyen jelenséggel, azt nagyon meg köszönném.! Már nem tudok mire gondolni
Huszonév motorozás után terepre vettem egy 510i Sherco-t, oszt azt sem tudtam, hogy hogyan magázzam.
A 450-es KTM-el tegeződünk, de nem vágyom 500-ra:)
Komolyan, nekem abból a videóból az jött le hogy szándékos volt a pofára esés. Megmutatták hogy baromi jó motor de ezzel is el lehet esni.

Azt viszont nem értem hogy miért 200+-os kanyarban teszteli, egy szűkebb kanyargóg ide-oda dobálós szakason sokkal hamarabb kijönnének a jó és rossz tulajdonságok.
De a Te motorod az nem egy sor4
A Te motorodat lehet használni 4000-ezre fordulatrol is míg egy mondjuk fz6 lejtőre sem akar menni 10000alatt

Na meg amiket a Dodor mond... ennyi baromságot. Az első pontok az tiszta vezetéstechnika, egy tréningen megtanítják fél óra alatt hogyan kell megfordulni.
Vegsebesseg, nagygázzal elindul... apu soha a büdös életbe nem fog se rajtolni se végsebességet nézni, neki azért kell a nagymotor hogy a hegyekben vigye kényelmesen... vicc
Igen, sokan vannak akik ezzel dobálóznak, hogy most úúúúúú jajjj, elesett egy motorral. Csak Dodor nem kódorog vele, hanem teszteli is. Ahhoz meg menni kell, nem csak körbe járni meg nézegetni, esetleg finoman gurulászni vele.
A forgalmazó is tudja, hogy tesztre adja oda a járművet, benne van a pakliban a bukta, nem is problémázott rajta.
Ismerem a videót, arról beszélt, ha sportmotorod van és a 600-ast sem használtad ki soha, se végsebességre, se kanyarból kifelé maxon gyorsítva, stb., akkor lényegében az 1000-es sportmotort sem fogod.
Dodor sportmotoros, rendszerint azokról is beszél, ezért értelem szerűen a nagy túra gőzösökre nem vonatkozik ez, azok utazni vannak.
Ezek a kochogok nem integetnek vissza a babettásnak de néznek mint gázálarc!
Ez már megint nézőpont kérdése
Egyenesen 6 teli is kimotorozás, mert kimotorozod a végsebességet ilyen jellegű motorozáshoz nyílván alkalmasabb egy nagyobb teljesítmény.
Az, hogy másnak az a kimotorozás, hogy lapon fordugalt vele, az is egyfajta kimotorozás.
Tekintve utaink állapotát és túlzsúfoltságát arra a jellegű kimotorozásra elég lehet egy jobb állapotban lévő linda babetta.
Akinek ilyen irányú igényei vannak meg esetleg életben is szeretne maradni, jobban teszi, ha pályázni jár
A holdon ersz holdat........
http://youtu.be/KRaiXjf6NFI
Amugy en teljesen elvagyok a 60.........na jo majdnem jo motoron.
http://youtu.be/qmTBcqG15Jg
Nekem az teccik a legjobban, kinőttem a motort. A motorosok életük végéig nőnek...
Akkor már csak a kérdés hogy ebben mi a kihívás, papát ráultetem a motorra, ő is tudja egyenesben tiltásig húzni 6.ban
Azért mondod hogy bőven elég mert nem mentél nagyobbal. Azért jobb a nagyobb mert kényelmesebb, nem kell forgatni, ha egyel nagyobb fokozatban mész be a kanyarba az ugyanúgy kilő a kanyarból.
600-as sor4-re soha a büdös életbe nem szeretnék visszaülni, az a 10-ezer feletti fordulatszám egy másodpercre se hiányzik.
Lofaszt nem,nekem teljesen uj elmeny volt hasmánt csúszni a murvan es latni tavolodni a 675 ost 4 ev utan is.
Kivéve 3 kerékűvel - azzal leginkább csak eltaknyolni tud.
A hátsók Goodride, a noje meg Nankang Ultra Sport NS-2. tudom csájna, lehet meglincselni...
Nem mondtam ,hogy bénaaa! Csak volt egy kijelentése... ha kiforgattad 6.ban a pl. 600at akkor jöhet a nagyobb, meg össze makogott pár pontot
Ez milyen márka/tipus?
Tecciiik a mintája
Bár én tavaly lecseréltem a nyári szettet (már idelye volt)
Ilyen a hátsó tavaly vettem az első kép, az elsők meg kukák már öregek meg majd kopásjelzőn vannak, mint takonyban a hurkapálca. A többit meg fresh. Hagyom hátul mert ott volt de tényleg a faccér nem vettem egyből négy darabot.
Tavaly letettem körforgóban...
Dodor egyenesben csak játszik, Ő tud kanyarodni is.