Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj hogy ezek mások és nem te.
A másik baj hogy szövegértésed nincsen, nem tudod értelmezni amit olvasol.
Gábornak miért van ezrese?! Neki miért nem egy 250-es szupersport 18ezret forgó motorja van a régmúltból ?
Most vicc? Mert te nagyokos azért nincs majréd, mert szenvedsz a kanyarban, hogy minél mélyebbre döntsd,a ddig más pedig a kigyorsításra játszik, nem a parkolóban jól mutat versenyre. Dodor videói érdemes megnézni, nem lapon fordul....
Ne törődj velük. Azok mondják ezt akik végre elértek arra a pontra hogy nem fossák le a bokájukat a gyorsulástól.
Ezt a pontot 20 éve elértem, de kimotorozni még nem sikerült, annak ellenére hogy a régi CB-n azért kellett cserélnem lábtartót, mert a Hungaroringen csutkáig koptattam.

Az is igaz, hogy egy 1000-esről visszaülve kifejezetten gyengének érződik egy 600-as szinte biciklis érzés, de ez a relatív érzés hamar elmúlik ha az ember az igazi motorozásra koncentrál. Nagyobb pályákon versenyezve lehet értelme az 1000-eseknek, mert simán jobban gyorsul. Esetleg túrázni kényelmesebb hogy nem kell pedálozni a váltón hanem nyomatékból oldod meg ugyan azt, nem kell pörgetni a motort.

A teljesítményt és gyorsulást könnyű megszokni. Ilyen alapon mindig van erősebb, gyorsabb, szóval szerintem az 1000-is ratyi, mert a 2000-es mégjobb
Lehet magyarázni, de ennyi! Egy 250-sel verik az ezresek száját. Levike és társai is így járnának.
http://youtu.be/Kz03sQeX02c

Jó vicc... az volt szenvedés amikor fel kellett állítani az oldaláról, nem ?
Lábon!
Tréleren....
Lehet neked nincs majréd, de még ott szenvedsz a kanyarban amikor én már rég elhagytam azt.
Igen, a 3centis majréddal
A tied egy fos kinézetű gnóm, mint a tulaja.
Nagyobb test? Hol élsz? Láttál te mostanában új ezrest? Mi a faszomnak 160+ lóerő utcára?! Ez csak duma, pöcsnagyobbításra kell, a menci faktor miatt.
Ez jó kis motor! Én is gondolkodom egynek a vásárlásán.
Na az ilyet nem értem, neked sem motor kellett volna, hanem egy TDI.
10000alatt... na téged motoroználak körbe egy ETZ-vel is.
Sokaknak fáj, hogy Dodor nem ingyen foglakozik velük és ezért basztatják.
Anno kérdezték hogy hányszor forgatom 10000 fölé?
Ritka mert 9-10000 nél ha jól kihuzatom megy 200-at.
OK tudom a 300 jobban hangzik fórumon de az esetek nagy többségében mivel utcán használom a nagy menésnek 5 percen belül egy nagy fék a vége mivel mindig van közlehedési szituáció hogy van valami előttem az úton.
Legtöbbet külföld,kanyargós túraúton használom.Az a 100-140-160 max amit ki lehet hozni stresszmentesen egy osztrák laza kanyaron átlagosan.
Azt már rég elengedtem hogy én legyek cápa kihívója a dobogókő ringen.Megdögleni nem akarok feltétlen,a motor így is 3 mp alatt van 100-on.Véda,mozgótrafi,kibaszottgyorsan kopó drága gumik vi8lága nem az enyém.Csak jól akarom érezni magam oszt ennyni.
Amúgy az FZ6 tényleg vicces volt,mindig hallottam előttem Mizo kollégát ahogy dobálja vissza min.2-t és mikor elkezdte húzni én is.Csak nem dobáltam vissza. Lustaság a legjobb.
Amúgy ahogy néztem a gsxs750 pont ugyanilyen csak az kurvaronda az enyém meg gyönyörűszép.
Te ratyi vagy! Mell még arcod is van!
Mitas?
Ezt látod elhiszem!
Ne wikipédián nézd!
BTK
Itthon is szokott lenni. Valamelyik évben voltam kint, és egész Európából jöttek szépen felújított gőzmozdonyok.
http://www.vasuttortenetipark.hu/
Én szerettem a 600-ast is, de túrán pláne két személlyel nagyon elfogyott. Turatempoban az esetek 90%-aban elég, de maximálisan egyetértek veled. Aki felül egy nagyobb ccm-re senki nem ül vissza 600-ra.... nagyobb test, kényelem, nagyobb erő, nagyobb nyomaték stb.
Jó hát meglepödni meg egybabettán is lehet