Az a baj hogy ezek mások és nem te.
A másik baj hogy szövegértésed nincsen, nem tudod értelmezni amit olvasol.
Gábornak miért van ezrese?! Neki miért nem egy 250-es szupersport 18ezret forgó motorja van a régmúltból ?
Most vicc? Mert te nagyokos azért nincs majréd, mert szenvedsz a kanyarban, hogy minél mélyebbre döntsd,a ddig más pedig a kigyorsításra játszik, nem a parkolóban jól mutat versenyre. Dodor videói érdemes megnézni, nem lapon fordul....
Ne törődj velük. Azok mondják ezt akik végre elértek arra a pontra hogy nem fossák le a bokájukat a gyorsulástól.
Ezt a pontot 20 éve elértem, de kimotorozni még nem sikerült, annak ellenére hogy a régi CB-n azért kellett cserélnem lábtartót, mert a Hungaroringen csutkáig koptattam.
Az is igaz, hogy egy 1000-esről visszaülve kifejezetten gyengének érződik egy 600-as szinte biciklis érzés, de ez a relatív érzés hamar elmúlik ha az ember az igazi motorozásra koncentrál. Nagyobb pályákon versenyezve lehet értelme az 1000-eseknek, mert simán jobban gyorsul. Esetleg túrázni kényelmesebb hogy nem kell pedálozni a váltón hanem nyomatékból oldod meg ugyan azt, nem kell pörgetni a motort.
A teljesítményt és gyorsulást könnyű megszokni. Ilyen alapon mindig van erősebb, gyorsabb, szóval szerintem az 1000-is ratyi, mert a 2000-es mégjobb
Anno kérdezték hogy hányszor forgatom 10000 fölé?
Ritka mert 9-10000 nél ha jól kihuzatom megy 200-at.
OK tudom a 300 jobban hangzik fórumon de az esetek nagy többségében mivel utcán használom a nagy menésnek 5 percen belül egy nagy fék a vége mivel mindig van közlehedési szituáció hogy van valami előttem az úton.
Legtöbbet külföld,kanyargós túraúton használom.Az a 100-140-160 max amit ki lehet hozni stresszmentesen egy osztrák laza kanyaron átlagosan.
Azt már rég elengedtem hogy én legyek cápa kihívója a dobogókő ringen.Megdögleni nem akarok feltétlen,a motor így is 3 mp alatt van 100-on.Véda,mozgótrafi,kibaszottgyorsan kopó drága gumik vi8lága nem az enyém.Csak jól akarom érezni magam oszt ennyni.
Amúgy az FZ6 tényleg vicces volt,mindig hallottam előttem Mizo kollégát ahogy dobálja vissza min.2-t és mikor elkezdte húzni én is.Csak nem dobáltam vissza. Lustaság a legjobb.
Amúgy ahogy néztem a gsxs750 pont ugyanilyen csak az kurvaronda az enyém meg gyönyörűszép.
Én szerettem a 600-ast is, de túrán pláne két személlyel nagyon elfogyott. Turatempoban az esetek 90%-aban elég, de maximálisan egyetértek veled. Aki felül egy nagyobb ccm-re senki nem ül vissza 600-ra.... nagyobb test, kényelem, nagyobb erő, nagyobb nyomaték stb.
A másik baj hogy szövegértésed nincsen, nem tudod értelmezni amit olvasol.
Gábornak miért van ezrese?! Neki miért nem egy 250-es szupersport 18ezret forgó motorja van a régmúltból ?