Elmégy abba szájbabaszott jóbüdös kurva anyádba, amikor pechelsz mint egy rossz buzi. Leszarom mit mondasz te nyomorult féreg, folyamatosan beleugatsz mindenbe és sohasem konstruktivan, beszolsz mindenkinek, fikázol, istennek hiszed magad de bujkálsz. Leszarom hanyan használjátok ezt a troll nicket, de ha mégis találkozunk biztos hogy addig ruglak mig mozogsz, ezzel nem vagyok egyedül. Ha a mocskos fasszopo riherongy kurványád nem szakitotta le a nyomi fejed amikor a világraszart, majd megteszi más. Ja, és huzz a faszba a btk-val, jelents fel, legalább hamarabb szétbaszom azt a tapló tajparaszt bunkó fejed. Húzz a gecibe bomlasztani.
Sosem vennék Xc90-et, csak példának hoztam, azt szállítani is lehet fejtetőn, akkor sem lesz baja. Toyota semmilyen látványtervét nem bírom, pedig tudom, hogy nem rossz kocsi. A VW csoportból meg egyedül az Audi ami tetszene, egy A4 Avant mondjuk.
Toyota-ról sorozatban jönnek a rémhírek szerelőktől, hogy 300 ezer km-re vannak fixen tervezve. Nem hiszem el feltétlenül, de nem biztató.
Lehet hogy élvezet, de hogy szopni fogsz vele az 100%.
Van itt egy Alfa buzi kolléga. Mindig is ilyenjei voltak, de azt ő is elismeri hogy nem ésszerű ilyen autót venni.
Csak jót kívántam, hiszen izgulsz a A8-ra! Csak rávilágítottam arra, hogy a kretén A8-as védhetné a környezetet, de Rozika néni lehet csak szeméttel tud begyújtani, hogy ne fagyon meg. Az LFP topik miatta éledt újra!
Te mindig megtalálod a legnagyobb szopóroller autókat?
Vegyél Toyotát, azzal nem lehet mellélőni.
Vagy Skodát ha nincs pénzed.
Kia, Hyundai sem rossz, de azok a minőséggel együtt a Toyota árát is átvették.
Ez sajnos ilyen, kevés a 20 éves megkímélt kocsi. A Thalia-m sem az, amit tőlem 60 ezer km alatt kapott... Pedig első gazdás, 100.000-et sem futott volt.
Na meg egy 20 éves autónak lejárt a szavatossága bőven.
Lesz hiba vele nem kevés.
Egy jó 10 évesbe még bele lehet vágni, azok kibírják még kevés hibával...de véletlenül sem Olaszt
Rapszodikusnak hírlik a típus, van aki 500 ezer km-en is túl van vele és el nem adná semmiért, van aki szabadul tőle, mert egy kóbor elektronokkal teli borzalom. Szerencsémen múlna, hogy mit fogok ki, de a kül- és beltér mindig lenyűgözne.
Toyota-ról sorozatban jönnek a rémhírek szerelőktől, hogy 300 ezer km-re vannak fixen tervezve. Nem hiszem el feltétlenül, de nem biztató.
Van itt egy Alfa buzi kolléga. Mindig is ilyenjei voltak, de azt ő is elismeri hogy nem ésszerű ilyen autót venni.
Vegyél Toyotát, azzal nem lehet mellélőni.
Vagy Skodát ha nincs pénzed.
Kia, Hyundai sem rossz, de azok a minőséggel együtt a Toyota árát is átvették.
Tícsd már le!
Lesz hiba vele nem kevés.
Egy jó 10 évesbe még bele lehet vágni, azok kibírják még kevés hibával...de véletlenül sem Olaszt
Lazábbra véve, korábban indulva sokkal kellemesebb.