Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Velem is mindig keménykednének, végül mindig előadást kell tartanom a motor anatómiájáról!
A sok dízel hisztis picsának egy gyors kép... most fotóztam, 185e km után ilyen a kipufogó
X11 az az ocsmány gnóm?
Ja meg sokat áll a szervizben.
Te mar csak tudod, hogy hol fogyott el nekem akkor váltottam X11-re.... ég és föld a különbség, a 600-as egy játékszer volt hozza képest. Kényelemben meg meg csak ossze sem volt hasonlítható
Mondom hogy ezresem van!
Nagy piros gépem van, öblös hanggal, rendszeresen mellém áll valaki, hogy gyorsulni akar, de mindig integetek, hogy hagyjon a picsába, motorozni jöttem, nem keménykedni.
Milyen 3 centis majréról? Ő is smirglivel tünteti el, mint én szoktam....

Nekem egy kis plusz hatótáv és alacsonyabb ár kéne. 30perces töltésidővel már nincs bajom.
A 600-as motor teljesítménye elég, de az néha tényleg jól esne ha nem kéne pörgetni meg váltogatni, noha ez adja a feelingjét.
Villanymotornál ezek a problémák megszűnnek.
Engem ne buzeráljatok, nekem tanuló 1000-esem van, kevesebb benne a lóerő, mint egy 600-as sportban!
Inkább képet szúrj be a 3centis majrédról a kos moccantyúdon.
Az a visszatámadás egyszerűen csak egy tényközlés volt arról hogy mennyi ellentmondás van a dumádban
Ja, kb ez van.
Alacsonyabb fokozatban ha kihuzatom, akkor meg mindig elpörög a kerék, annak megint nincs értelme, csak hogy a csajok odafigyelnek a fagyizó előtt
Linkeljek szerpentinest? Csak a te kedvedért?
Nekem is ezresem van! De nem nézem le a hatszázat!
Látom betaláltam, ezért a nagy "visszatámadás".
Ellenzője? Ja mert nem feltétlen kell, valaki egyszerűen anélkül is gyors. A felesleges pózolás hülyeség továbbra is. Nézz motorversenyeket, nem mindegyiknek lóg a füle is az úton, a ManTT pedig főleg nem látsz ilyet a motorosoknál.
Elfogyott a lófaszt, csak a haverodnak nagyobb volt a péniszhosszabbítója és zavart hogy legyorsul
Túrán pont hogy bőven elég, mert utassal nem fogok csapatni, mert minek.

Nem is értem hogy túráztunk asszonnyal a 125-ös MZ-n 7kW-al és még az is vitte a 100-at....30másodperces gyorsulással
Ez is pontosan a témába vág, gokart pályán a cbr1000 vs 125rotyogó
Te aztán... nem is csoda hogy 3centi majréd van
Gabika nem engedte még hogy a parkolóbanj menj egy kört a motorjával ezért frusztrált vagy hogy csak kislányos mocikákkal motoroztál ?

Buta vagy és tényleg nem tudsz szöveget értelmezni.

Mellesleg hogy is van ez ?! Ahoz hogy jó legyél a kigyorsításon, minél előbb fel kell állítsd a motort, tehát a súlypontodat ívbelső oldalra kell húzd mondhatni ki kell ülj. De te vagy a legnagyobb ellenzője a kiülésnek.
Érdekesek ezek az ellentmondások
Itt látszik mekkora ratyi vagy! Igazi Handrás reinkarnáció.
Simán vennék egyet, amint megoldódik a hosszú töltésidő. Egyedül a váltó meg a kuplung hiányozna azt leszámítva semmi bajom a villanymotorokkal.
Már Dodor előtt is ezt hangoztattam!
Mellesleg énvagyok kemény? Nem én írtam olyat, hogy a 600-on még lejtőn is vissza kell váltani. Néáha értem Laligátor miért unszimpatizál veled, bár fáj ezt leírni.
Akkor neked is a villanymotor lesz a nyerő
És ? Attól még helytálló, hogy a te tudásod is kb. ezen a szinten van, mármint akiket szopatnak a kisninjával.
Tudom értelmezni, egy arrogáns pech vagy.
Mert Gabika csajozni akar és csak ezressel lehet, sőt még az olyan pasikák is megnézik, mint te.
Ajajj, újabb kemény motoros aki neten tanult motorozni a dodorvideókból