Te mar csak tudod, hogy hol fogyott el nekem akkor váltottam X11-re.... ég és föld a különbség, a 600-as egy játékszer volt hozza képest. Kényelemben meg meg csak ossze sem volt hasonlítható
Nagy piros gépem van, öblös hanggal, rendszeresen mellém áll valaki, hogy gyorsulni akar, de mindig integetek, hogy hagyjon a picsába, motorozni jöttem, nem keménykedni.
Nekem egy kis plusz hatótáv és alacsonyabb ár kéne. 30perces töltésidővel már nincs bajom.
A 600-as motor teljesítménye elég, de az néha tényleg jól esne ha nem kéne pörgetni meg váltogatni, noha ez adja a feelingjét.
Villanymotornál ezek a problémák megszűnnek.
Inkább képet szúrj be a 3centis majrédról a kos moccantyúdon.
Az a visszatámadás egyszerűen csak egy tényközlés volt arról hogy mennyi ellentmondás van a dumádban
Ja, kb ez van.
Alacsonyabb fokozatban ha kihuzatom, akkor meg mindig elpörög a kerék, annak megint nincs értelme, csak hogy a csajok odafigyelnek a fagyizó előtt
Nekem is ezresem van! De nem nézem le a hatszázat!
Látom betaláltam, ezért a nagy "visszatámadás".
Ellenzője? Ja mert nem feltétlen kell, valaki egyszerűen anélkül is gyors. A felesleges pózolás hülyeség továbbra is. Nézz motorversenyeket, nem mindegyiknek lóg a füle is az úton, a ManTT pedig főleg nem látsz ilyet a motorosoknál.
Elfogyott a lófaszt, csak a haverodnak nagyobb volt a péniszhosszabbítója és zavart hogy legyorsul
Túrán pont hogy bőven elég, mert utassal nem fogok csapatni, mert minek.
Nem is értem hogy túráztunk asszonnyal a 125-ös MZ-n 7kW-al és még az is vitte a 100-at....30másodperces gyorsulással
Gabika nem engedte még hogy a parkolóbanj menj egy kört a motorjával ezért frusztrált vagy hogy csak kislányos mocikákkal motoroztál ?
Buta vagy és tényleg nem tudsz szöveget értelmezni.
Mellesleg hogy is van ez ?! Ahoz hogy jó legyél a kigyorsításon, minél előbb fel kell állítsd a motort, tehát a súlypontodat ívbelső oldalra kell húzd mondhatni ki kell ülj. De te vagy a legnagyobb ellenzője a kiülésnek.
Érdekesek ezek az ellentmondások
Már Dodor előtt is ezt hangoztattam!
Mellesleg énvagyok kemény? Nem én írtam olyat, hogy a 600-on még lejtőn is vissza kell váltani. Néáha értem Laligátor miért unszimpatizál veled, bár fáj ezt leírni.
És ? Attól még helytálló, hogy a te tudásod is kb. ezen a szinten van, mármint akiket szopatnak a kisninjával.
Tudom értelmezni, egy arrogáns pech vagy.
Mert Gabika csajozni akar és csak ezressel lehet, sőt még az olyan pasikák is megnézik, mint te.
Nekem egy kis plusz hatótáv és alacsonyabb ár kéne. 30perces töltésidővel már nincs bajom.
A 600-as motor teljesítménye elég, de az néha tényleg jól esne ha nem kéne pörgetni meg váltogatni, noha ez adja a feelingjét.
Villanymotornál ezek a problémák megszűnnek.
Az a visszatámadás egyszerűen csak egy tényközlés volt arról hogy mennyi ellentmondás van a dumádban
Alacsonyabb fokozatban ha kihuzatom, akkor meg mindig elpörög a kerék, annak megint nincs értelme, csak hogy a csajok odafigyelnek a fagyizó előtt
Látom betaláltam, ezért a nagy "visszatámadás".
Ellenzője? Ja mert nem feltétlen kell, valaki egyszerűen anélkül is gyors. A felesleges pózolás hülyeség továbbra is. Nézz motorversenyeket, nem mindegyiknek lóg a füle is az úton, a ManTT pedig főleg nem látsz ilyet a motorosoknál.
Túrán pont hogy bőven elég, mert utassal nem fogok csapatni, mert minek.
Nem is értem hogy túráztunk asszonnyal a 125-ös MZ-n 7kW-al
Te aztán... nem is csoda hogy 3centi majréd van
Buta vagy és tényleg nem tudsz szöveget értelmezni.
Mellesleg hogy is van ez ?! Ahoz hogy jó legyél a kigyorsításon, minél előbb fel kell állítsd a motort, tehát a súlypontodat ívbelső oldalra kell húzd mondhatni ki kell ülj. De te vagy a legnagyobb ellenzője a kiülésnek.
Érdekesek ezek az ellentmondások
Mellesleg énvagyok kemény? Nem én írtam olyat, hogy a 600-on még lejtőn is vissza kell váltani.
Tudom értelmezni, egy arrogáns pech vagy.
Mert Gabika csajozni akar és csak ezressel lehet, sőt még az olyan pasikák is megnézik, mint te.