Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ez nem jelenti, hogy magamra vettem volna, csak közöltem, hogy te vagy a ratyi... a következtetés már egyértelmű
Dehogynem, te válaszoltál nekem! Soha nem voltam dízeles a Lambo traktorom is benzines!
én nem vettem magamra... veled ellentétben, de hát ez van csak a tényt közöltem, de akkor szerint még dízeles is vagy...
Hogy magadra vetted, persze helyesen!
a ratyi te vagy...
Ja a dízelt továbbra is a ratyik veszik!
ja és még fával is fűtök a garázsban
aha... amikor folyamatosan szívod be a városban....
A dizel meg teherautoba valo.
Clam mergez ennyire.
De, károsabb. Sokkal. A benzin égéstermékei "felfelé szállnak", a korom meg mindenfelé (majd szép csendesen leülepszik - aztán a szél újra és újra felkavarja).
Milyen dögvész volt itt? Egész este nem ment az SM....
megint sikerült hülyeséget írnod.... nem ezt írtam, hanem azt, hogy nem károsabb, mint a benzines... mindegyik belső égésű szennyező...
Persze. Lehetnek igényeid és ízlésed. De el kell dönteni mire kell a kocsi.
Puncimágnesnek, hobbinak, kerti dísznek, vagy közlekedni. És ez alapján választani.

Toyoták kinézete semleges, de jól beszopattak a reklámmal hogy "ebben benne van az Audi DNS azért jó" közben az is csak fröcsöntött csicsázásban különbözik
Toyota bármelyik hibridje vehető. 500ezer km-et kényelmesen bírnak.
Ugye mindegyik nagy köbcentis szívó motor, és kihagytak belőlük egy halom szart, a HSD meg atombiztos, nincs benne kopó alkatrész, és gyakorlatilag alapjáraton pöfög már amikor működik, nem lehet széthajtani.

Olaszoknak is voltak jó motorjaik, de nem is csak motorból áll egy autó. Kasznival, elektronikával is bőven pokollá teheted az életed, ha a motor épp megbízható.
Én nem foglalkoztam vele, nem írogattam a hozzászólásaihoz. De nem bír magával addig míg valki meg nem találja.
Skodát kizárolag 1.4 -es mpi motorral!Nem megy de örök darab!
Toyota-ra monda haverom: "kifolyik a szemem tőlük"! Ha meg tudnék barátkozni a kül- és belterükkel, még esetleg. De egyszerűen elszomorodok ha beülök egybe. Pedig nem lehetek finnyás egy Thalia kényszer kocsiban.
Egy 156 Sw 1.9 Jtd-vel annyira nem is lehetne mellé nyúlni, főleg a 8 szelepessel, de abban sem szeretnék 250-300 ezres kettőstömegű kuplungot cserélni.
10 éves Toyota-t sem mernék már megvenni és semmilyen dízelt se ebben a korban. Alfa-nak volt egy megbízható korszaka, a "sima" TwinSpark benzinesek, az utána lévő Jts már tud nyűgös lenni, a 2.4 Jtd meg preiodikusan hengerfejes, a Busso mester féle V6-ok meg motorgenerálosak időnként. Az 1.9 Jtd-k mennek még becsülettel, azok sem betegágyak.
Baromi jól keresek!