a dízelnek egy hibája van hogy a gázolajcsepp közepe sosem tud rendesen elégni emiatt füstöl, lehet egymillio bar nyomás és 0,00001 mikron a csepp akkor sem ég el teljesen a közepe
baszakodnak a szűrőkkel ami tök jó dolog lenne, a hagyományos nagy koromrészecskés dízeleknél, de ezeknél a mini korom szemcséknél nem szűri meg rendesen
és ha nem füstöl akkor is füstöl csak nem látszik.......
a bezines is szar, nemrég átírtuk az astra gáz vezérlőjét hogy benzinnel indítson( nincs kedven reduktort felújítani és szarul indul gázzal hidegben) aztán olyan okádék büdös a benzin füst is hogy az valami hihetetlen
a gáz a legfaszább......csak ugye önmagától nem lesz pb gáz kell hozzá a kőolajfinomítás
Én most a főnökömet röhögöm: elvitte a 2 éves, 3.0 V6-os turbódájzel Audi A6-osát a kötelezően, hatóságilag előírt motor szoftver frissítésre. Na szóval azóta a kocsija észrevehetően szarabbul megy, meg 8 liter helyett 10 és felet fogyaszt!
Már keresi is az utódját valamilyen hibrid benzintemető formájában...
Be ha a többiek gyilkolhatnak a benzines szarokkal akkor én is nem mondom, hogy jobb vagy rosszabb, mert együk sem állna meg a helyét, de le is szarom... álhiszti az egész. Ha a hisztisek magukba néznének, csak elektromos járműveket engednének a városokba.... ezt támogatnám én is
A dízel személyautók az önző ember autói - csak a tulajdonosuknak jók, mindenki mást pusztítanak ezerrel. "Nyomaték ezerrel", meg kis fogyasztás, a többiek meg bekaphatják a nagyvárosokban.
Dehogynem, nem kevésbé rákkeltő plusz meg is fulladsz tőle... Ja az nem baj nem vagyok öngyilkos, hogy városban ezt a rákkeltő gázt még nagyobb mennyiségben szivjam.... aki Pesten biciklizik, az hülye
Igen, én is abban látom a fő gondot, hogy minden kretén ragaszkodott a dizelhez "merazkevesetfogyaszt", de azt már nem látta át az istenbarma, hogy ha napi 3-7km-t használja városban, akkor egyrészt nem túl hatékony, másrészt megöli az agyonhackelt, modern dizelét s így már a javitasokkal terhelve nem is autózik olyan olcsón., arról nem beszélve, hogy a hidegüzemmel mennyi szart juttat a levegőbe.
baszakodnak a szűrőkkel ami tök jó dolog lenne, a hagyományos nagy koromrészecskés dízeleknél, de ezeknél a mini korom szemcséknél nem szűri meg rendesen
és ha nem füstöl akkor is füstöl csak nem látszik.......
a bezines is szar, nemrég átírtuk az astra gáz vezérlőjét hogy benzinnel indítson( nincs kedven reduktort felújítani és szarul indul gázzal hidegben) aztán olyan okádék büdös a benzin füst is hogy az valami hihetetlen
a gáz a legfaszább......csak ugye önmagától nem lesz pb gáz kell hozzá a kőolajfinomítás
Már keresi is az utódját valamilyen hibrid benzintemető formájában...
De mondtam. Kezd el tekerni a városban bringával, és rájössz hogy miért a diesel az ellenség.
Mondjuk ha végre veszel valami elektronyost, akkor is gyorsan megutálod a dieseleket.