Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott vmit elbasztak, de nagyon
a dízelnek egy hibája van hogy a gázolajcsepp közepe sosem tud rendesen elégni emiatt füstöl, lehet egymillio bar nyomás és 0,00001 mikron a csepp akkor sem ég el teljesen a közepe
baszakodnak a szűrőkkel ami tök jó dolog lenne, a hagyományos nagy koromrészecskés dízeleknél, de ezeknél a mini korom szemcséknél nem szűri meg rendesen
és ha nem füstöl akkor is füstöl csak nem látszik.......

a bezines is szar, nemrég átírtuk az astra gáz vezérlőjét hogy benzinnel indítson( nincs kedven reduktort felújítani és szarul indul gázzal hidegben) aztán olyan okádék büdös a benzin füst is hogy az valami hihetetlen
a gáz a legfaszább......csak ugye önmagától nem lesz pb gáz kell hozzá a kőolajfinomítás
Én most a főnökömet röhögöm: elvitte a 2 éves, 3.0 V6-os turbódájzel Audi A6-osát a kötelezően, hatóságilag előírt motor szoftver frissítésre. Na szóval azóta a kocsija észrevehetően szarabbul megy, meg 8 liter helyett 10 és felet fogyaszt!

Már keresi is az utódját valamilyen hibrid benzintemető formájában...
Jujj de rossz most nekem
Az én dizeleimet meg nyugatról sem tiltják ki, itthon meg pláne nem
Be ha a többiek gyilkolhatnak a benzines szarokkal akkor én is nem mondom, hogy jobb vagy rosszabb, mert együk sem állna meg a helyét, de le is szarom... álhiszti az egész. Ha a hisztisek magukba néznének, csak elektromos járműveket engednének a városokba.... ezt támogatnám én is
De van dízeled is, van BMW-d, így most itt számodra nem terem babér!
Amúgy ez nem BMW
A dízel személyautók az önző ember autói - csak a tulajdonosuknak jók, mindenki mást pusztítanak ezerrel. "Nyomaték ezerrel", meg kis fogyasztás, a többiek meg bekaphatják a nagyvárosokban.
Nincs mit
Dehogynem, nem kevésbé rákkeltő plusz meg is fulladsz tőle... Ja az nem baj nem vagyok öngyilkos, hogy városban ezt a rákkeltő gázt még nagyobb mennyiségben szivjam.... aki Pesten biciklizik, az hülye
Ja értem Azokra indexet úgy sem raknak mert nem használják, cserébe több kéményt kap egy dob, hogy az anyag mennyiség a 0-ához konvergáljon
BMW-s, kell a kompenzáció
Azok közel nem annyira.
De mondtam. Kezd el tekerni a városban bringával, és rájössz hogy miért a diesel az ellenség.

Mondjuk ha végre veszel valami elektronyost, akkor is gyorsan megutálod a dieseleket.
10 év 320 000 végül is ki nyert?
szép szép de miért van két kéménye? Hozzáheggelték a kimaradtat?
Igen, én is abban látom a fő gondot, hogy minden kretén ragaszkodott a dizelhez "merazkevesetfogyaszt", de azt már nem látta át az istenbarma, hogy ha napi 3-7km-t használja városban, akkor egyrészt nem túl hatékony, másrészt megöli az agyonhackelt, modern dizelét s így már a javitasokkal terhelve nem is autózik olyan olcsón., arról nem beszélve, hogy a hidegüzemmel mennyi szart juttat a levegőbe.
Meg az összes rákkeltő fullasztó gyilkos benzinest is
Előbb, utóbb.
Meg az eleve jobb üzemállapot.
Scania már talán a svédeknél forgalomba is állította a villanyos ~12,5-es teherautóit városon belüli áruszállításra.
Előbb-utóbb jönnek a kimondottan városi áruterítésre szolgáló vellanyos kisteherautók, az országúton meg nem számít sem a korom, sem a nitrogén-oxid.
Éhen.
Na hát itt minden ami füst az elpazarolt gázolaj... turbónyomás is megvan és még mindig füstöl...