Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy mostanában jók a gumik és így van ahogy mondod, de a CB-n egy Dunlop D103 diagonál túragumi volt. Annál ha le van döntve a motor akkor nem fékezgetünk semmivel.
Az ívet ellenkormányzással, mélyebbre döntéssel szűkítjük.
Hogy ne fékezz?! Pont hogy a hátsó fékkel lehetett volna beszűkítani az ívet.
Sajnos tipikus baleset volt.
Ha úgy lett volna pénzünk ahogyan nem volt és nem MZ-vel töltök el jó pár évet,hanem mondjuk egy CB,GS,Z,XJ satöbbivel,már tuti nem élek!
Dettó...
Ne is mond.
Első 2-4évet nem is tudom hogy éltem túl.
Szerencsére megértem hogy tanuljak a saját hülyeségeimből.
Ismered a mondást? Két féle motoros van. A bátor, és az öreg. De öreg és bátor, na olyan nincs.
Én úgy érzem már nem vagyok bátor.
Sok sok szerencse is kell,hogy még élünk. Ez tény!
Nálam egy 1000RR okozott meglepetést előzés közben. Láttam hogy necces lesz,de tudtam hogy erőből beférek. Csak arra nem számítottam,hogy egykerekezni fogok Aznap vettem
Ha te öreg vagy akkor én vén??
Naaa neee
Ismeretségedben?
Az elég kijózanító tud lenni.
Így van.
Jó régen én is voltam hasonló szituban.
Még az öreg CB-vel. Viszonylag új volt és élveztem hogy megy, és minden helyzetből kihúz erővel....majdnem.
Buszt kielőztem ugyan ilyen jobb kanyarban, motor gyorsult, aztán a kanyarból feltűnt egy kamaz, a tervezett íven. Azt hittem felkenődök rá, de nekem annyi szerencsém volt, hogy az akkori öregek sokat mondogatták hogy oda mész ahova nézel, és ne a kamazt nézd, meg kormányozz, ne fékezz ilyen helyzetben. Gondoltam nincs mit veszteni, ha nem teszek semmit nekem úgy is annyi. Benéztem a rést és döntöttem ahogy bírtam.
Szerencsém is lehetett, nem hittem volna, hogy nem csúszok ki, talpon maradtam....aztán félreálltam gatyát cserélni remegő lábakkal.
Ez eléggé meghatározó élmény volt, ahhoz hogy ne legyek olyan bátor, és legyen lehetőségem megöregedni.
A wot menne így teee...
De sajnos igazad van.
Picit lejjebb dönti és befér...
Kár érte.

Sainos volt most pár baleset
Szóval elkottázta szegény!
Lehet még meg is élne belőle
Mindenképpen gyorsabban ment mint amit kezelni tudott.
De nem volt rendesen bedöntve a motor.
Ránézett a kamionra és oda ment ahova nézett, talán még rá is fékezett ijedtében.
Ez ilyen.
Ezt dobta a gép.
Egyszerűen megijedt, elsokalt, tapasztalatlan volt.
nekem egy touristom volt de már a bot váltós ám
Semmit tipikus kezdő hiba Eleve egy beláthatatlan kanyarban előzött Ez még menthető lett volna elég sok tartalék maradt a motorban ránézésre de nem merte jobban ráfektetni így nagy maradt az ív. Nem sok hiányzott, hogy megussza
Szerintem a cimboráját próbálta utolérni aki előtte ment ő előzésbő simán visszajött a saját sávja jobb oldalára.
Ha ez volt az idei első akkor már csak 60 lesz az évben
18evesen meno dolcsevita erzes, ajudival, nekem meg a 353w jutott.
1,8 MILLIÓ KM
Na azt az audit még nem gyártották le