Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tévedsz! Mert nem! Láttál már 200 ezret futott turbós Vitarát vagy Ceedet? Mert én még nem.
Nem tetszik a büdös trollnak, hogy értelmes beszélgetés folyik...
Nagyon keveset futottakat nézek értsd. 10-40 ezerig. Azért ha egy kocsiban 200-ról visszatekerik ennyire az látszik! Nem azt mondom egyszerű találni, de lehet,
Honda accord.
Eddig még nem kerültem olyan helyzetbe, hogy szükség lett volna rá, és nem is szokásom annyira nagyon sietni! Azért , mert úgyis mindenki előbb utóbb odaér!
Akkor KIÁ-t kell venni
8-10liter.
Viszont mindegyikben van egy klasszikus kvarcóra
Én nagyon csalódtam amikor kiderült, hogy az enyémben nincs, hanem a műszerfalon mutatja az időt
A bőrt nem az időjárás miatt veszük fel Agusztusi kánikulában akkor is rajtam volt mikor egy klióról csapodtam az úttestre
és milyen jó,hogy rajtam volt
Ez csak egy apró mellék szempont, hogy ha beülök, ne legyen minden szürke és ne baltával legyen formázva.
Nemmindegy?
En evek ota 10000 ert tankolok.
Csak említettem, hogy egy ilyen bejönne. A Mondeo az ésszerű választás.
Szép Jó napot Nedves motorostársak! Most Jöttem vissza Zalaegerszegről Tapolcára a motorommal és nem akartam reggel bőrt felvenni, mert a MeteUrológus azt mondta : remek meleg lesz! Mondanom sem kell, hogy odafelé nem izzadtam egy cseppet sem, és visszafelé sem , mert addigra pedig elszabódott teljesen , éppen csak nem esik! Viszont találkoztam több motorossal! De csak az vigasztal, hogy menthetetlenül és megállíthatatlanul jön a tavasz! Ha csak valahol valami el nem szabódik, hogy szépen mondjam!
És kurvára nem tartják az àrukat
Attól függ hol? A Mondeo-ban szívóként az 1350 kg-mal teljesen élhető a fogyasztás (főleg, mivel csak utazni használnám), de a Thesis 5 hengeres, turbós blokkja az 1800 kg-os kaszniban már tud zabálni.
vajon mit fogyaszthat egy 2000 benzines?
a japán autók 2010-előtiek döntő többségben nincsenek túlgondolva belülről Ha ez az autóval szemben támasztott igény akkor a japók nem jó választás lesznek
Van ilyen?
A Mondeo egy értelmesebb választás szerintem. A nagy köbcentis szívó Fordok elég jók és elég elterjedtek.
az már kiderült
de
Mi vagyunk azok
Adok én el neked apám annyi km-errel amennyivel kéred
Mindent a vevő igényei szerint
Szerintem botorság km órákat nézegetni. Abban úgyis annyi van amennyit majd a vevő szeretne látni
Várjunk ezzel még néhány évet mire ki lehet küszöbőlni az óratekergetéseket. Már tettek irányában lépéseket de még mindig alacsony szinten mozog.
Én pl. lekérdeztem ingyenesen a saját autómat az ügyfélkapmumról. Km óra állás még véletlenül sincs benne
Majd amikor a műszaki vizsga adatlaporól belekerül akkor lehet valami féle tájékoztató jellegű adat. De ez az adat is csak 2 évente keletkezik, meg mi a biztosíték rá, hogy műszaki vizsgáztatás előtt nem tekergeti vissza a tulaj az órát? Csak arra kell vigyázzon,hogy az előző műszakinál lévő állásnál ne mutasson kevesebbet
Egyenlőre fehér folt ez még
Egy Subaru benzines boxer hibrid, hmmmmmm...
Jawa Mustang? Fogpiszkálót majdnem be lehetett dugni a henger fal és a dugó közé az alsó részen, neeeeem kopott tojásra...
A boxer motorok karaktere és hangja amúgy kedves számomra, a Subaru az egyetlen japán autó, amire el tudnék csábulni.
Subarut nem ismerem, de a Babettánál biztosan így van, szóval akkor a Subarinál is igaz lehet