Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam több főnökömnél kevesebb, de mindig azt vesszük amit hazahozok.
Az lesz asszony is bírja majd szerintem.
Hah!
Amúgy mennyi a keret rá?
A mostani lézeres műtét nem játszik ? Nekem ha -3koruli lesz, tuti hogy műttetem de a -1 még nem para.
Igen!
Akkor már Thalia!
Biztos?
Ja.
Ehhez nem értek.
Ne aprozd,clio 1,5 dci.
Direkt nem valaszol.
A para az hogy anno a regi lencsek nem oxigenateresztok voltak.Szar is lett tole,mert tul sok er lett a szememben,emiatt egy het lencse egy honap kotohartyagyulladas,amitol kemeny lencset irtak fel.
Ez a massziv szopas nem tudtam megszokni,es minden pislogaskor eluszott. Direkt,ilyen volt.
Utana mutet,20 evig semmi.Mostmar kene.
Mehetek szemeszetre.
Jó!
Levagyok, de szokta olvasni, amit írok.
Mercis videók
Most akkor jó lótifutinak a gombóc Szvitty vagy nem
Szerintem letiltott.
Hát kb. Ki kell tapasztalni, haverok netről rendelgetik már évek óta mert jóval olcsóbb és csak évente járnak vizsgálatra. Nekem meg cilinderes is, nagy a görbület, kicsi az átmérő. Minden ami lehet... ja és még el is fordul tehát azt is korrigálni kellett
30ezer/6hó
Béjbi nem válaszolsz nekem?
Ez tuti.Akkor olyan mint a gumi meg az olaj.
Látod, amikor építkeztem, vagy akinél maszekolok, ott mindig, mindenhol kétsarkút építek ki. A csillár és a váltó más tészta, de most, hogy írod, ezentúl egy nullát lehúzok oda is, a dobozban elfér.
Proptechnél tuningoltunk ma
Az a jó amelyik jó. Én egy évig szívtam mire jót találtunk, ez jóformán egyedi, 4-6hét mire elkészül. De ha sokat vagyok bent akkor kiszárad. Szopás az egész de motorozni kényelmesebb mint a szemüveg.
Jah,mas.Gondolom hogy ehhez IS jobban ertenek mindenkik.
Kontaktlencse,melyik a jobb.Van annyifele mint a rohadas.