Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2-3 nap amikor fáj
Utána 2-3 hét kellemetlen mint amikor homok ment a szemedbe de már kipiszkáltad de olyan mintha még ott lenne
A műkönny sokat segít ezen az érzésen
Ez a prk típus
A másik lebeny vágós megoldás nem ennyire stresszes
Mi vele a gond?
Én egy picit csíkosabban látom a fényt aztán ennyi a rossz oldala
Ellenben 10 évig nem kellett zsarolni a szemüveggel
Mostanában kezd kicsit gyengülni a látás de meg nem vészes
A piros csík alatt látom homályosabban a betűket az alja nem is megy már
Ha ügyes a doki akkor semmit fájdalmad nincs.
Hát ez szomorú, a 2-3hét fájdalom még lenyelhető lenne ha sok évig hibátlan marad a látás.
Nalátod
hhhhhhhhh ühü... megpróbálom összekanalazni magam, végül is , sokkal keményebb dolgokon túl vagyok ennél, mit rinyálok itt :D
Konkrétan átlagosan 2-3hét aktív szem fájdalom, és fél év után drasztikus látás romlás!
Nem tudóm hol voltak, nővérkém magán klinikára megy...

Szerintem nem ártana átvizsgálni a szememet, mert tuti megint romlott (mit tesz az állandó éjszaka)
kontaktlencse nem rossz, de sok vele a szarakodás, érzékenyebb tőle a szem stb
Van pár kombináltfogóm és csabai pálinkám,rendelek ha kell ingyen.
Mondanám hogy no para, de hazudnék!!!
Már 5n túl vagyok (a bölcsiket szándékosan tüntettem el, mert nem használtam sehogy sem, pedig fogszabályszom is volt "mennyire utáltam")
Fel a fejjel
Szemet becsukni, és a karfába kapaszkodni ajánlott
Mégegszer,a műtét jó.De 1,5 nél halál felesleges.
Nem azért,a műtét jó,szerintem a legjobb megoldás.Ha nincs látásromlás mert csak pillanatnyi állapotot javít.
És 1,5 az semmi.
Mi a bajuk vele? Itt én még rosszat nem hallottam
Szerintem ezek már nem olyan műtétek mint ami neked volt.
Hosszútávú tapasztalat nincs a haveri körbe csak 3-4éves. Mindenkinek jó eddig, annyi hogy napszemüvegben vannak mindig, mondjuk lencsével én is
Volt 1-2 kollégámnak lézeres műtéte, szidják is becsületesen
Már csak munka közben nem használom a szemüveget jaa meg alváskor
Vezetéshez, tv-hez muszáj, mert szart se látok
Már megszoktam, kontaklencsét nem szeretnék
Majd meglátom hogy belefogok e vagy semm
hát ez sem sima ügy lesz, jájj mire ma eljutok addig, agyfaszt kapok... sosem volt foghúzásom
A bölcsesség fogaimnál nem volt para, szuri és 5perc múlva indultam haza, de amikor egy begyulladt fogat akarnak kezelni vagy kihúzni az nem kellemes!
hm hm, ennyire para tényleg? :|

jááj

igen, én is tervezem azt is vagy 2 éve... vagy 3....
Lassan neki kéne állnom a gumicserének.
Azt hagyd a pi...ba,nem éri meg.
Én nem kockáztattam meg hogy motorral menjek
Így is leizzadtam, nem kicsit, na meg rosszul is lettem a sok cucctól. Így amikor mondtam hogy kocsival vagyok, egyből mondták hogy üljek le egy kicsit, nem kellet 2x mondani

Ma viszem a nővérkémet szem műtétre, ha dobhatja a szemüveget meg a kontaklencsét, talán még el is gondolkozok én is egy mütéten
Igaz neki +... nekem meg -1.5 -1.25
én utána még haza is vezetek vagy a műhelybe :D
Annó baxhattam, hogy mosóm napi 2x-3x a fogamat, egyik napról a másikra begyulladt, aludni nem birtam a fájdalomtól. Rátett egy lapáttal, hogy olyan idöpontokat adtak a fogorvosok hogy bmeeeg (sintérekhez nem megyek)
Gyökér kezelés se segített volna, mondván ott szartam volna össze magam
4szuri, meg tököm tudja milyen érzéstelenítők, kb 45perc volt mire """nem érzetem semmit""" aztán viszlát fogacska
én úgy hallottam tőlünk egy kicsit nyugatabra ahol megfelelő az üzemanyag minősége koránt sem olyan betegek az 1,5 dci-k mint nálunk. ( mondom így hallottam állítani nem tudom)