Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az borzasztó erős, még a Holdat is a Föld körüli pályán tartja.
Mert az!
Gondolod olyan erős a gravitáció??
Vigyázzon is kend a lapát kezeinek ízületeire, unokákat piszkálni kell vele, nem lehet elgémberedni. Faternak is vettem egy fullos bőr chopperes zárt kesztyűt, ne kóricáljon anélkül.
Aláöltözőt a Dechatlonba vettem 490-ért.
Na a Lidl-s kesztyű, megnéztem én is. Hallod, ugyan az a full műszál retek bélése van, mint a Shox Fjordnak, abból is kidaraboltam ollóval és vettem hozzá egy értelmes aláöltöző kesztyűt. Nem olyan jó a teli műszálas cucc a kezeden, hidegben is izzaszt és nem azért, mert olyan meleg.
Jut fejembe egyik nap láttam megmaradt pár lidlis kesztyű, leakciózták a felére, mondom veszek de aztán mégsem. Ennyiért jó lett volna nyenyőcére de kicsi a 10-es méret hamar szétesne a kis kacsóimon.
Ez nem jó példa, mert jó esetben egy kocsit nem dugsz meg.
Már csak hobbi szinten szervizeli párunk motorját, a boltjával foglalkozik meg talán még hoz be motorokat is.
Fut ám a szekér a szerelésből.
Ne aggódj, van mellé neki 6db Ducati motorja is.
Pinki ha itt vagy, milyen a színtelen PlastiDip?
.....
20 éves Alfákkal egy gond van, a sok km. Ezt Alfások mondták, hogy ilyen vezetési élményű autót senki nem arra vesz, hogy évi 5000 km-t kódorogjon vele. Amíg jó egy Alfa, addig nyomják neki, 10 évesekben a 300 ezer rendszerint benne szokott lenni. 20 éves Alfákban már a jó ég tudja mennyi.
Biztos vannak kivételek, de nem az a jellemző.
Szerelőmnek 20 éves kupé alfája van nem gyenge állapotban.
Tőle nem merek...
Ezzel kapcsolatban initől kérj tanácsot.
*dugok*
Mit tegyek ha az olasz formatervek tetszenek? Nem tudok dagadt csajt azért, mert azzal nincs gond.
Az nem fáj,de te a gombák szintjén vagy,és teteted az okost.
Keress egy 1,4 T-jet Bravot.Nem drága,a t-jet jól sikerült,jól néz ki és digó.Ha már a macskaevők a fejlövésed.
Amúgy hastra kombi.szürke,jellegtelen de rohadt kényelmes az ülés és nincs nyűg,vagy ha van olcsón megoldható.

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/bravo/fiat_bravo_1_4_t-jet_dynamic_115_897-_km-13899923
Vasaló!
Látom fáj, ha valaki értelmesebb nálad!
Na kicsit lepihen az embör oszt mekkora pörgés lesz egy kis gombóc szvittyből...
Te meg az értelem. Megáll az eszem,a troll nekiindul barátokat szerezni és swiftneppermegmondo akar lenni.
Igen, de ez nem is egy alsó-közép kategóriás kocsi volt anno és nem is 4-5 millióért árulták.