Vigyázzon is kend a lapát kezeinek ízületeire, unokákat piszkálni kell vele, nem lehet elgémberedni. Faternak is vettem egy fullos bőr chopperes zárt kesztyűt, ne kóricáljon anélkül.
Na a Lidl-s kesztyű, megnéztem én is. Hallod, ugyan az a full műszál retek bélése van, mint a Shox Fjordnak, abból is kidaraboltam ollóval és vettem hozzá egy értelmes aláöltöző kesztyűt. Nem olyan jó a teli műszálas cucc a kezeden, hidegben is izzaszt és nem azért, mert olyan meleg.
Jut fejembe egyik nap láttam megmaradt pár lidlis kesztyű, leakciózták a felére, mondom veszek de aztán mégsem. Ennyiért jó lett volna nyenyőcére de kicsi a 10-es méret hamar szétesne a kis kacsóimon.
20 éves Alfákkal egy gond van, a sok km. Ezt Alfások mondták, hogy ilyen vezetési élményű autót senki nem arra vesz, hogy évi 5000 km-t kódorogjon vele. Amíg jó egy Alfa, addig nyomják neki, 10 évesekben a 300 ezer rendszerint benne szokott lenni. 20 éves Alfákban már a jó ég tudja mennyi.
Biztos vannak kivételek, de nem az a jellemző.
Keress egy 1,4 T-jet Bravot.Nem drága,a t-jet jól sikerült,jól néz ki és digó.Ha már a macskaevők a fejlövésed.
Amúgy hastra kombi.szürke,jellegtelen de rohadt kényelmes az ülés és nincs nyűg,vagy ha van olcsón megoldható.
Gondolod olyan erős a gravitáció??
Biztos vannak kivételek, de nem az a jellemző.
Amúgy hastra kombi.szürke,jellegtelen de rohadt kényelmes az ülés és nincs nyűg,vagy ha van olcsón megoldható.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/bravo/fiat_bravo_1_4_t-jet_dynamic_115_897-_km-13899923