Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A válltörés az munka miatt volt a többi jött csak a motorozás miatt
Nem megyek mert nincs értelme
30 év idiótaságai úgy megrögzültek hogy esélytelen változtatni
Ha lehetne agyat venni akkor vennék és indulhat a fejlesztés
Beszélgettünk egy témáról. Mindenki kipakolt hogy mit baszott el fiatalon, erre te jöttél hogy te soha, és szakadjunk le rólad.

Javaslom tudjuk be ezt a fronthatásnak, és holnap kezdjünk más témába.
Szerintem nem mocskolt.
Csak rámutatott hogy nem vagy tökéletes, ahogy senki, amit is te is elismertél. Tehát nem látom hogy lenne köztetek ellentét.

Én sem szenvedtem balesetet motorral közúton soha, élek is. Mégis tudom hogy sokszor inkább szerencsém volt, mint ügyes voltam, főleg az elején, de ezekből tanultam és ettől értem mostanra ilyen tökéletesé
Azért rossz minden csontja, porca, izülete? Ha jól tévedek, mindet terepmotorozással gyűjtötte be....
Könnyűvérű hölgy stoppol az autópályán, meg is áll neki egy kamionos, aki persze természetben kéri a fuvardíjat. Mikor végeznek, beülnek a kamionba és elindulnak. Egy óra múlva megszólal a lány:
- Állj meg légyszíves, pisilnem kell!
- Dehogy állok! Így is egy csomó időt vesztettem, időre kell mennem! Ott az ablak, pisilj ki rajta!
Nincs mit tenni, a lány lehúzza az ablakot, majd odaáll háttal és könnyít magán.
Ebben a pillanatban két motoros húz el mellettük.
Pár kilométerrel arrébb egy pihenőben az egyik motoros mondja a másiknak:
- Öregem, tök bunkók ezek a marha kamionosok! Mennek mint az állat, ráadásul állandóan kiköpködnek az ablakon! Nézd meg, tiszta nedves a kabátom!
- Ne csodálkozz rajta! Nem láttad, ennek a seggfejnek mekkora pofája volt?
Vagy lehetne az is a tanulság, hogy még mindig van hova fejlődnöd
Ini tud motorozni!
Szerinte eleve aszfalton menni nem is motorozás
"Nem engem fognaj pár nap múlva eltemetni"
Erre SOSE SENKI NE VEGYEN MÉRGET!!!!
Kimész efy buszmegállóba, jön egy barom, rosszkor voltál rossz helyen!
Nyugodtan mész a főúton (tudód neked van elsőbbséged)
Jobbról úgy kimegy eléd egy autós, hogy véged....!

Tisztelem a kórodat, de annyi olyan balszerencsés hírt lehet hallani, hogy tényleg csak szerencse kérdése mikor és hol vagyunk!
Hiába vagy az utakon vagy 50éve, semmit nem jelent!
És nem bántásból vagy sértésből írtam!
Mióta motorozol?? Mire vagy kíváncsi?? Nincs más témád ? Nincs más fórum?? Szakadj már le rólam!
Nyugodj meg mert attól megnyugszol!
Mikor mocskoltalak öreg?
Egyetlen motort sem törtem össze, és egyikkel sem estem el menet közben stb. Két oka is volt: Féltettem a motoromat és vigyáztam rá, mert általában magam raktam össze a gépet! A sebességkorlátozást mindenhol, és mindenkor betartottam, mert ezt írja elő a KRESZ ! Igen , én sem vagyok hibátlan! De nem értem , hogy ez hogy jön ide? Nem engem fognak pár nap múlva eltemetni! Ehhez gondolom semmi mondanivalód nincsen??! Vagy neked mindig kell valaki akit mocskolni lehet?!Találj valami más elfoglaltságot !
A legkézenfekvőbb reakció a sikítva húzzuk a féket és mereven megyünk előre.A reflexek reflexe.A menőbbek nem sikítanak csak oh my good-ot ismétlik,a magyarok inkább a bssz@ meget hosszasan.
Voltam, háááát, kiválóan felkészít arra ha előre tudom, hogy váratlan esemény lesz és nagyszeűen fogom kerülgetni a bójákat, igaz ha sokat gyakorolom a fékezést akkor nyilván jobban fog menni valós helyzetben is, de azt tanfolyás nélkül is lehet viszont tényleg jó arra, hogy alázva érezzem magam a mesterek által, hogy mennyivel gyorsabban és jobban bójáznak nálam mondjuk én nem töltöm ezzel életvitelszerűen az időmet így nem is leszek soha akkora májer ilyesmiben mint ők.
Igazad van - én is sodródtam már át kanyarban a szemközti sávba, sokkal gyengébb motorral, sokkal kisebb tempónál (én sosem állítottam hogy tudok motorozni, sőt!). Szerencsém volt, nem jött senki sem szemből (az egyébként beláthatatlan kanyarban).
Egyszer sem mondtam, hogy nem tetszik.
Kívánok neked hosszú életet.
De az, hogy közöttünk vagy közel sem feltételezi azt, hogy hibátlanul motorozol.
Max. annyit, hogy túlélted a hibáid.
Egyszer menj el egyre, meglátod mennyire nem tudsz motorozni. Egy nap alatt is sokat fejlesztenek az emberen.
Időd meg úgy hallom van bőven.
"Nem bántanálak meg,de biztos,hogy te még sosem hibáztál??
Az elmúlt 46 év minden tetves centimétere tökéletesen lett kivitelezve??
Nézz már magadba vazze!!" Mivel én még itt vagyok, és motorozok ezért merem mondani, hogy IGEN! Majdnem 100 %-ra!! Még akkor is ha ez neked nem tetszik!!
Ez csak hozzáállás kérdése.
Szeretek új dolgokat tanulni, és fejleszteni magam. Ezzel még talán lehet késleltetni a begyöpösödött elmét.
Meg sem fordul a fejemben hogy arra a motorutánzatra ráüljek.
A másik ötletem az hogy van egy bontókalapácsom és kiigazítom a defektusait.
Azt hittem el akarod cserélni a Triumphra, hogy legyen egy jó motorod
Egy kezdőnek hasznos a tréning
De aki már 20-30 éve megy “rosszul” annak kb mindegy
Ez is igaz. Feleségem mondta, 40-es születésnapomon, hogy ha eddig nem jött meg az eszem, akkor már semmi remény nincs rá
Az már lassan az "Isten" kategória