Nagyon ritkán. Általában olyat viszek akit féltek is és nem húzom fejetlenül de néha kérik hogy menjünk tempót, olyankor pillanatok alatt leértek eddig a motorjaim, kivéve a KTM ennek rendes futóműve van meg magas és keskeny a labtartó
Na a lényeg hogy a lábtartó karcolás nem jelent semmi, nincs egyenesarányosságban a tempóval.
Nekem a road5-ben az nem tetszik hogy pont a kigyorsítási szakaszon van a legkevesebb slick felület, biztos vagyok benne hogy az enyém pillanatok alatt ledarálja azt a szakaszt.
remélem,a pirelli összességében jobban bejön (rosso sorozat),de 3 szett power előre-PR2 hátra combot koptattam el és nem volt gond.Azóta meg a csekély tudásból még lejjebb is adtam így remélem 1,5-2 szezont kibir és nem esem pofára vele.
Hhhhhh,nagy sohaly,szerintem neki is meg mindenkinek elmondtam es tobb banditos,pl zoldi es szotyi is igazolta.
Ez a gumi ket keverekes,az oldal puha,a futofelulet kemeny,itt a gond.
Ahogy mondod kanyarban dontve tutin tapad,elobb kopik el az oldala,tiszta kanyarkiraly a pilota minden hawaii dizsi.
Viszont csak gurulsz egy piroshoz es fekezel szeméul gyorsan veszti a tapadast a gumi.volt hogy 30 fokban a hungarian a dugoban kellett gepeszkednem gyokkettovel nehogy beessek a kocsik ala.Tempo nagyon pitlak volt.
Sosem volt gond a kanyrban tapadasssal.
Dehogy,bevittem volna a meh-be.
Amugy csak ossze kene raknom a gumizot.A robogo gumi felrakasa miatt modositanom kellett.
De fertozo ini hozzaallasa,lusta vagyok.
Na a lényeg hogy a lábtartó karcolás nem jelent semmi, nincs egyenesarányosságban a tempóval.