Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon ritkán. Általában olyat viszek akit féltek is és nem húzom fejetlenül de néha kérik hogy menjünk tempót, olyankor pillanatok alatt leértek eddig a motorjaim, kivéve a KTM ennek rendes futóműve van meg magas és keskeny a labtartó

Na a lényeg hogy a lábtartó karcolás nem jelent semmi, nincs egyenesarányosságban a tempóval.
Te is 2személlyel közlekedsz?
2személlyel a legegyszerűbb lerakni a lábtartót... pláne ha lágy a hatsó futómű.
Nekem a road5-ben az nem tetszik hogy pont a kigyorsítási szakaszon van a legkevesebb slick felület, biztos vagyok benne hogy az enyém pillanatok alatt ledarálja azt a szakaszt.
PilotRoad4 van fent a Futura-n, eddig nagyon kellemes, jól tűri a bénázást is.
Nem is lehet,bandit forum és régen,minimum 5 éve.
Ennyi pofázás közt megtalálni........
Annyi csak, hogy a pr4 kevesebbet bírt mint a pr3
....nem...
Nem olvastam vissza.... én Bem használtam csak pr3-4 -t, semmi probléma nem volt velük... gondolom a pr5-el sem lesz....
remélem,a pirelli összességében jobban bejön (rosso sorozat),de 3 szett power előre-PR2 hátra combot koptattam el és nem volt gond.Azóta meg a csekély tudásból még lejjebb is adtam így remélem 1,5-2 szezont kibir és nem esem pofára vele.
Akik már koptatják a Road 5-öt, azok dicsérik. Ezért én is eldöntöttem, kipróbálom.
Szerintem nem lesz vele probléma.
Nálunk nyugati front van
Találtam a videán egy csomó 70es évekbeli western filmet azokat nézem
A hét erre van szánva
Dehát a metz M7RR mencibb.
Ez Road 5, nem a bóvli kettes.....
Benyeltem a márketing dumát.
De teccik a motor a teszeten.
http://youtu.be/Z18-KahlqdM
Sőt: a karódat, mi?
Milyet vettél?
Elsőre azt olvastam tisztelem a károdat.
Hhhhhh,nagy sohaly,szerintem neki is meg mindenkinek elmondtam es tobb banditos,pl zoldi es szotyi is igazolta.
Ez a gumi ket keverekes,az oldal puha,a futofelulet kemeny,itt a gond.
Ahogy mondod kanyarban dontve tutin tapad,elobb kopik el az oldala,tiszta kanyarkiraly a pilota minden hawaii dizsi.
Viszont csak gurulsz egy piroshoz es fekezel szeméul gyorsan veszti a tapadast a gumi.volt hogy 30 fokban a hungarian a dugoban kellett gepeszkednem gyokkettovel nehogy beessek a kocsik ala.Tempo nagyon pitlak volt.
Sosem volt gond a kanyrban tapadasssal.
Dehogy,bevittem volna a meh-be.
Amugy csak ossze kene raknom a gumizot.A robogo gumi felrakasa miatt modositanom kellett.
De fertozo ini hozzaallasa,lusta vagyok.
nem tudom milyen road2-t sikerült venned, de Tibi barátom az XX-el 2 személlyel is elkoptatta a lábtartót és egyszer sem csúszott meg.....
Jaaa, ezért akartad lenyúlni az első kerekem
Sajnos nekem is cserés, szóval sokra nem mentél volna vele.
Huhh,megjott az elso gumi is.Remelem nem lesz korcsolya mint a road2.
Mindenhol front van ma sztem....
Úgy látom a Balatonnál fronthatás érvényesül.