Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem néztem, de hétvégén szándékomban áll. Ebben bizok én is.
nem lehet hogy valami gagyi betétek vannak benne? Élhető szokott lenni az a fék a hondán
A Vara legalább elpusztíthatatlan, hondás susogó hanggal. Ezt az egyet irigylem a hondákból, azt a selymes motorhangot.
Az köztudottan rossz neki
Bár a jó féket erröl is hiányolom, de nagyjából viszonyul az temperamentumához
1290S és T ha neked csúnya akkor komoly probléma lehet a szemeddel
Az. Totalsarga.irigy vagyok.
remelem a varán mar nincs az a kibaszottgagyi kattogos benzinpumpa.
Ennyire nem merültem bele a dl-be, mert nem tetszik. És tényleg a tulajok szerint a legjobb választás
Irígy
Konkretan az uj pinalampas szeriak a legrondabbak, aranytalanok.
A 800 as rancfelvarrott szerintem jo, az enyem hihetetlenbrutalgyonyorü a tobbi nemerdekel.
Persze, a tulajok azt mondják. Aztán a dl-ekben szétesik a kuplungkosár, arról nem is beszélve hogy a fék-futómű a 650-esre talán elég lenne, beszélek itt a régebbi modellekről, nem is csoda hogy a 650 egy sikerszéria az 1000 meg sehol sincs.
hááát, a superduke mindegyik évjárat szép. A nagy sm-ek is szépek, a 1290 mindegyik szép. A 790adv az rusnya meg a kisduke-ok, de a 690smc az pl a legszebb supermotok egyike.

A triumph se nagyon büszkélkedhet, a 800-as tiger sport nagyon csúnya, meg a 955
Az enyemet viszont nem kapod meg. .
Egyrészt volt már hondám, másrészt meg tényleg sok a poziziv visszajelzés, de ez igaz a vstorm-ra is, de az annyira nem tetszik, mint ahogy a suzukik általában.
Szerintem is ocsmány a KTM!
Köszönöm nagylelküséged. Bizonyára igazad is lehet, sose volt még ilyen kategóriában motorom, épp ezért is igyekeztem olcsóbb beruházást véghezvinnem
És az őshonos magyar fafajtákat kinyírja az akác....
Az, nem hátrány ha van. Ez se makulátlan, de valós km, szerviz után, müszaki féléves. 2006-os de 2008 forgalomba helyezés. A nyomatékra meg ott a zzr
Nem egy, az osszes, es minimum 15 evre visszamenoleg.
Vegyenek fel egy vagon eszakolaszt.
Ja már értem. Mi a bajod velük ? Azon kívül hogy jó ronda lett a 790adv ?
Matinghofenben.
Hogy hol ?
Ott a kiska studioban mindenkit tarkon kene loni.
ez a vara tudhat valamit mert hihetetlen sok embernek van
nyáron néha elmegyünk fagyizni aztán az 53as mellett van a park ahol nyalogatjuk a cuccot és varából mindig látni párat hogy jön-megy
persze sok motor jön-megy de a vara szerintem a legtöbb
még úgy is hogy a nekem a "buzisportmotor" kb mind egyforma