Konkretan az uj pinalampas szeriak a legrondabbak, aranytalanok.
A 800 as rancfelvarrott szerintem jo, az enyem hihetetlenbrutalgyonyorü a tobbi nemerdekel.
Persze, a tulajok azt mondják. Aztán a dl-ekben szétesik a kuplungkosár, arról nem is beszélve hogy a fék-futómű a 650-esre talán elég lenne, beszélek itt a régebbi modellekről, nem is csoda hogy a 650 egy sikerszéria az 1000 meg sehol sincs.
hááát, a superduke mindegyik évjárat szép. A nagy sm-ek is szépek, a 1290 mindegyik szép. A 790adv az rusnya meg a kisduke-ok, de a 690smc az pl a legszebb supermotok egyike.
A triumph se nagyon büszkélkedhet, a 800-as tiger sport nagyon csúnya, meg a 955
Egyrészt volt már hondám, másrészt meg tényleg sok a poziziv visszajelzés, de ez igaz a vstorm-ra is, de az annyira nem tetszik, mint ahogy a suzukik általában.
ez a vara tudhat valamit mert hihetetlen sok embernek van
nyáron néha elmegyünk fagyizni aztán az 53as mellett van a park ahol nyalogatjuk a cuccot és varából mindig látni párat hogy jön-megy
persze sok motor jön-megy de a vara szerintem a legtöbb
még úgy is hogy a nekem a "buzisportmotor" kb mind egyforma
remelem a varán mar nincs az a kibaszottgagyi kattogos benzinpumpa.
A 800 as rancfelvarrott szerintem jo, az enyem hihetetlenbrutalgyonyorü a tobbi nemerdekel.
A triumph se nagyon büszkélkedhet, a 800-as tiger sport nagyon csúnya, meg a 955
Vegyenek fel egy vagon eszakolaszt.
nyáron néha elmegyünk fagyizni aztán az 53as mellett van a park ahol nyalogatjuk a cuccot és varából mindig látni párat hogy jön-megy
persze sok motor jön-megy de a vara szerintem a legtöbb
még úgy is hogy a nekem a "buzisportmotor" kb mind egyforma