sosem értettem ezt az irigység dolgot.... belőlem ez vhogy hiányzik.... még akkor is, amikor az életem olyan szakasza volt, hogy szombaton kerestem, mit tehetnék a szerdai megszáradt kenyérre... és rájöttem, semmit... szóval ezt az érzést én nem tudom megérteni... persze tudom, hogy itt sem erről van szó, csak megint szívjátok a vérem... már megszoktam...
Gyorsan csökken ezeknek az ára.
És nem is feltétlenül sokkal butábbak a kisebb DJI-k sem.
Viszont ha nem konkrétan a munkához kell, mert pl. youtuber vagy, akkor gyorsan meg lehet ezekkel unni a játékot.
Kb. olyan ez mint az önvezető motor. Érdekes, érdekes, de rájössz hogy semmi értelme
még csak eltettem a szekrénybe, majd játszok vele kicsit, ha lesz rá kapacitás... még majd érkezik hozzá egy fly more kit,,, ha jó lesz, majd jön velem túrázni...
egyszer néztem valami drón leírást meg videót aztán ilyen fasza meg olyan fasza kikerüli a fát, hazajön mint a lassie millió érzékelő ezer helyen stbstb
A labtarto karcolas leginkabb a labtarto helyzetetol fugg.
Egy turasabb egyenes labtartasu motor meterekkel elobb vigyorgasra keszteti a pilotat.
Zoldi is kuzdott a bandittal.Ahogy tempot ment mindene leert pikpakk .
Adok érte annyit mint te,+1000Ft-ot...
Amugy kene.csak az elefantcsontvazat dobnam ki.
http://youtu.be/1Ue9I-HuNzw
És nem is feltétlenül sokkal butábbak a kisebb DJI-k sem.
Viszont ha nem konkrétan a munkához kell, mert pl. youtuber vagy, akkor gyorsan meg lehet ezekkel unni a játékot.
Kb. olyan ez mint az önvezető motor. Érdekes, érdekes, de rájössz hogy semmi értelme
bar lehet az apple nel van. Valahol californiaban.
mondjuk az a legtisztább érzés mert mindig őszinte
aztán rákerestem és valami 1.3 milla volt
Egy turasabb egyenes labtartasu motor meterekkel elobb vigyorgasra keszteti a pilotat.
Zoldi is kuzdott a bandittal.Ahogy tempot ment mindene leert pikpakk .
Felül olyan is akit nem féltesz, és akkor bátrabban kockáztatsz?