Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A "nem" kimaradt.
Nálam is pipálva a csira!
Nem tudják azt megtenni, amit te.
Kemény dolgok ezek.
Pont passzol hozzátok! Hajrá! Merd megtenni!
A tiltás a gyengék fegyvere
Kit? Itt mindnyájan emberek vagyunk!
Én tiltogatok csak nem kommunikálok vele.
Zoli, F2 kellene, hogy uralkodjon magán, meg Kawa veszi néha emberszámba.
Te egy szent vagy.
Ez így van!
Nekem valahogy tiltás nélkül is megy, hogy nem reagálok ha nem akarok.
Akkor őket is meg kell kérni.
Megtortent.De ugyanugy telefossa,csak most mondjuk levi vagy pipi vagy mittudomenki akivel telefossa az oldalt.
En benne vagyok.
Beszállok a letiltós ötletbe, Zoli, Kawa, Jani, ti is? Bogyó, Laca és még páran már offolták, csak mi kellünk még, aztán nem lesz kit szekálnia.
Jelenleg Tapolcán süt, gyenge északi szél fúj, az égbolt derült! Strandidő még nincs !
Olyan nem lesz.Ott az lfp mint pelda 3-an ugy telefostak egy het alatt az egeszet hogy lelepett onnan a teljes ottani tagsag.
Mar ok se irnak oda,ez volt a cel.
Most itt is ez van.Mindenhol ez a cel.Ideje van mert nincs elete.
Te és F2?
Nem kell, szeretet!
Neked is sok szeretetet! Szükséged van rá!
Pont erről beszélek, ha MINDENKI letiltaná, akkor nem lenne telefosva a fórum, de amíg csak 1 ember is reagál rá, addig egyszerűen szar, mert a sok értelmetlen oda-visszavágó elveszi a lehetőséget a normális eszmecserétől. Amíg az van, hogy ha más válaszol, akkor én is válaszolok, addig nem is fog változni. ÉN letiltottam, mert úgy gondolom, hogy semmi olyat nem tud ide hányni, ami engem csak egy másodpercre is érdekelne. Ennek ellenére mindig válogatnom kell a hozzászólások között, mert ....valaki mindig szükségét érzi, hogy reagáljon arra, aminek már az ide való beírása is kulturális környezetszennyezés ... Na mindegy, elmondtam, ezáltal közvetve én is olyasmire áldoztam feleslegesen az időmet, ami annyit sem ér, mint ..... Hagyjuk, ha megfogadnátok a tanácsomat, megköszönném, ha nem, akkor meg...majd lesz, ahogy lesz.
Mindig van aki válaszol neki.Hiába tiltja le az ember.Tegnap full telefosták ketten az egész falat 5-6 oldalon.