Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hatvan-Salgótarján-Somoskőújfalu-Füleki vár a terv.
De hőmérséklettől függ.
Viszont ha a jósolt 18-20 fok között lesz akkor ez a kör lenne.
Csak azon a kis, forgalom nélküli határátkelőn, akkor az egyszer tapasztaltam ezt, egyébként másutt/máskor nekem sem volt gondom soha.
Egyszer volt egy magyar csaj a határon az is faggatott minket merre jártunk mit láttunk stb
Aztán mondta hogy az emberének is van motor szoktak mászkálni ide-oda de mit el van törve a keze mert esett, hogy majd neki is kell motor stb stb
De ezen kívül semmi nem volt magyar részről
Kifelé kérdik mi a cél aztán csak annyi hogy endúró versenyre XX város mellé
Román nézi a rendszámot, ha nincs vázszámot
3 motor + 3 ember + kocsi futóval jegyzetel vagy 20 percig
Utána jelentkezni kell mint a suliban mert név szerint kíváncsi mindenkire

Migránsok előtt meg csak a személyit kellett mutatni
Lábon meg a bukót se vettük le
Volt egyszer egy 16 éves gyerek rendszám nélküli wr450-en az is hazajött simán csak személyivel
Nyomtatott kamu rendszammal
Süt a nap! Megyek moccantyúzni!
Ha tényleg olyan jó idő lesz vasárnap mint ígérik, akkor én is megyek egy Mecsek-kört.
Hazafelé jöttem, nem kifelé mentem.
Merre mész?
Lehet csak unatkozott. Már azt sem értette, hogy hogyan és miért megy el egy öregember tök egyedül egy 8 napos erdélyi körútra...
Aham..
Hol szoktál kimenni?
Beregsurány?
FB csoport?
Sziasztok! Új vagyok itt..Magyarra fordított gépkönyvet keresnék Honda Shadow C ről. Létezik vajon? Nem tud valaki?
Idén még nem voltam,de tavaly beszívtam mind a háromszor...
az se olyan már, mint ami akkoriban volt, mikor nagyon ment kicsibe a cigi meg az üza, a télen volt utam Munkácsra kétszer, de negyedóra alatt megvolt a határ oda is meg vissza is
Hááát...az ukránoknál azért nem ritka a 2-3 óra.
Így igaz ! Eső elállt, ( a fülemen kívül) a Nap kisütött , lehet, hogy motorozás lesz belőle!?
Nem tudom mit hisztiztek, a nyolcvanas években bármilyen irányba fél óra volt a határátlépés, a ruszkikhoz több mint egy óra is, ahhoz képest most az a pár perc semmi. Egyébként az összes lopott vasat ukrán /román irányba akarják kivinni, lehet ezért basztatnak azoknál a határoknál a kékek jobban.
Ember tervez, asszony végez
Egy dolog az elmélet, a másik a gyakorlat!
Itt most jött egy nagy felhő, és kiderült, hogy beborult!! Esik!
Hááát én így terveztem, de a mátkám elkeserített
Metszenem kellene, két cseresznyefát kikapni, helyette kettőt ültetni, és rotázni.
Viszont vasárnap engem csak este látnak.
Aztán hétvége lazulás evés ivás...
Akkor én nyertem, mert én reggelig.