Azon kívül hogy baromi ronda, nem nagyon van negatívuma. Volt egy szelepfedél tőmítés probléma még a duke-nál amit elvileg kijavítottak az advra, de előfordul hogy fossa az olajat.
Ronda, de a “tesztelők” szerint baromi jó motor, nem tudom ezek közül mennyi a fizetett
Voltam turista és nem turista helyeken is, én ezt láttam.... ennyit írtam le, te meg rakoltottél.... ennyi ez nem több..... de leszarom igazából, ez egy szabad ország, azt mondasz amit akarsz, csak ne ram told a saját kolteseidet....
Volvo 850 2.5 TDi kombit 1.2 millió megtett kilométerrel adtam el :D Működőképesen teljesen.
Gyári kuplung 750 ezernél volt cserélve, addig bírta. Blokk nem volt piszkálva. Előtte egy rokoné volt, 0 km óta ismerjük.
Most a D5 S60-ban 335 ezer van. Szívesen váltanék akár benzinesre, de kb egy T5 jöhet szóba, hogy maradjon az érzés...
Oooo nem.... csak annyit mondtam, hogy nem lopják a bicikliket, nem dobálják szét a csikket és nem találkoztam migránsok seregével Münchenben... a többit mind te költötted hozza....
A google első 5 helye tele a mérvadó,el nem kötelezett,független,szabad sajtó cikkeivel.444,index,atv,mérce,magyar narancs.szóval tele a sajtó és nem háborogsz?
Namostakkor tényleg összezavarsz.
Nemúgy van hogy elmondásod szerint egy tök idilli légkör van,szertehagyott biciklikkel,migri nincs,mindenki boldogan fütyörészik,és kézenfogva éneklik a kumbayát a nihil nyugaton,itt meg a fertő,mocsok,diktatúra és nyomorgó majd éhenhaló néptömegek senyvednek az elnyomók csizmatalpa alatt?
Ronda, de a “tesztelők” szerint baromi jó motor, nem tudom ezek közül mennyi a fizetett