Na akkor meg is van hogy mire nem való ;) mégis a többség erre használja, mert arra számol hogy havonta egyszer menni kell 150km-ert a nagymamához, akkor neki már milyen jó lesz a diesel, mert régen irigykedett a taxisokra hogy olcsóbb a gázolaj.
Hú ennyi csúsztatást.
1.9TDI-nek nem a 6000-es benzin a párja. Ennél fogva nem is fogyaszt 25 litert, és a TDI sem 6 litert. Nálunk 9 liter alatt nincs fogyasztása a TDI-knek. Persze biztos eljársz vele annyiből, de olyan tempó mellett a benzines sem zabál. Haver az USA-ban bérelt egy benzintemetőt és 7 literrel körbeautózta az egész országot.
Maradjunk annyiban, hogy munkagépnek jók a dieselek. Személyautóba semmi értelme.
Mert a régi dieselek, amik még a fejekben vannak, irtó igénytelenek, megbízhatóak és takarékosak voltak, üzemanyag is olcsóbb volt.
Megvenni volt drágább, de minden más szempontból olcsó volt. Voltak hátrányai, de a takarékosság miatt megérte.
Amikor megveszik az általad is felvázolt problémák ellenére, akkor még ez jár az emberek agyában.
Ha lehet, megkérek mindenkit, ne szórjátok a pénzt a rendőröknek! Szépen menjetek! Más: Mentem tegnap a motorral, és egy csöpp, (mint az egyik kis unokám az 5-ből) 4 éves körüli kis műanyag "motoros" a járdáról intve köszönt nekem, és én is intettem Neki ! És mosolygott !
Gyümölcsös (cseresznyepálinkás) jó reggelt ! Tapolcán süt! igaz, nem viszi túlzásba, gyenge fátyolfelhő van remélem, ahogy a Nap feljebb kerül az égen majd javulni fog! De ez nem kívánságműsor!!
Ahelyett, hogy "versenyzőként" indulnál a speedmarathonon!