Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig ezek a kiskapuk!
Ahelyett, hogy "versenyzőként" indulnál a speedmarathonon!
A tdi is változó geos, a 110lovas.
Az 1,9 TDI egy faék.
A PDTDI-ben nekem jött a turbó takarítás, a változó geometriás turbó nem komálja a várost, pedig dinamikusan közlekednek.
Nincs is benne...te vagy az igazi fillérbaszó, mert még ezt is megspóroltad
Akkor ma bringás napot tartok, azzal száguldhatok kedvemre, mert nincs rajta rendszám
Na akkor meg is van hogy mire nem való ;) mégis a többség erre használja, mert arra számol hogy havonta egyszer menni kell 150km-ert a nagymamához, akkor neki már milyen jó lesz a diesel, mert régen irigykedett a taxisokra hogy olcsóbb a gázolaj.
Hú ennyi csúsztatást.
1.9TDI-nek nem a 6000-es benzin a párja. Ennél fogva nem is fogyaszt 25 litert, és a TDI sem 6 litert. Nálunk 9 liter alatt nincs fogyasztása a TDI-knek. Persze biztos eljársz vele annyiből, de olyan tempó mellett a benzines sem zabál. Haver az USA-ban bérelt egy benzintemetőt és 7 literrel körbeautózta az egész országot.

Maradjunk annyiban, hogy munkagépnek jók a dieselek. Személyautóba semmi értelme.
Nem, te csak simán hülye vagy
Mert a régi dieselek, amik még a fejekben vannak, irtó igénytelenek, megbízhatóak és takarékosak voltak, üzemanyag is olcsóbb volt.
Megvenni volt drágább, de minden más szempontból olcsó volt. Voltak hátrányai, de a takarékosság miatt megérte.
Amikor megveszik az általad is felvázolt problémák ellenére, akkor még ez jár az emberek agyában.
500 méterrel sokat írtam? Egyébként sejtettem
Sok,nagyon.
nem Ezért nem is járok astra lógushoz
oké értem én,hogy 9 perc. De a távbolság mennyi volt ennyi idő alatt?
500 méter
Ne erőltesd magad,nem megy neked ez az astra dolog maradj a toyónál.
Szerintem ezek turbosban vannak
a múltkor is bele akarta gravírozni a feliratot egy ilyen astra a tojómba
Sziasztok!
Békésbe 5 ágra süt a nap, kis szellő lengedez. Virágzik a cseresznye.
Áhh,vettem már elég sok csetreszt.Már nyugger életre készülök.

Ilyesmi tuti elég lenne 10-15 évre utána meg jöhet a vízözön.

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/opel/astra_k/opel_astra_k_sports_tourer_1_4_t_enjoy-13852472
Jaaa nálam kizárt hogy ilyen autót vegyek, maradok a hasztnáltnál, 2milla alatt, csóró vagyok
Van belőle,OPC.
Vagy az új K astrák.Az 1,4 turbos nem is rossz papás használatra.
Persze, nincs is baj vele csak lenne turbós az is
Ha lehet, megkérek mindenkit, ne szórjátok a pénzt a rendőröknek! Szépen menjetek! Más: Mentem tegnap a motorral, és egy csöpp, (mint az egyik kis unokám az 5-ből) 4 éves körüli kis műanyag "motoros" a járdáról intve köszönt nekem, és én is intettem Neki ! És mosolygott !
De legalább látod a tájat.
Amúgy a kötelező sebességhatárokat tudja tartani.
Gyümölcsös (cseresznyepálinkás) jó reggelt ! Tapolcán süt! igaz, nem viszi túlzásba, gyenge fátyolfelhő van remélem, ahogy a Nap feljebb kerül az égen majd javulni fog! De ez nem kívánságműsor!!