Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igy egesz jo hogy nem latom a cigo zeneit.
Már aki kíváncsi rá és látja.
Szerintem ezzel is etetitek a homár gyerekmolesztálót.
Az üzenőfalat is szépen amortizálják.
Ne emlegesd már!
Ti nyírtátok ki
Kinyírták.
de hol van az lfp topic?
Régen télen ott buliztunk a csónakázó tónál a dizsibe. Kimentünk levegőzni,látjuk hogy két bátor versenyző a tó közepén kurva lassan és óvatosan át akar jönni. Tiszta hó volt minden,azt hitték a jégen mennek. Nem tudta a két barom hogy le van engedve
15 perc alatt át értek...
Nekem nem jön be, ha az eredeti Csónakázó-tót visszacsinálják ezerszer hangulatosabb lett volna, mint a jelenlegi fos betonhalmaz ködszínház. A satdiont oda betenni megitn nagy hiba volt, a szégyenteljes Békás-tót meg sem említem. A belváros is ott van elbaszva ahol lett, a régi óvárosból szint semmi nem maradt,persze van pláza, meg párizsi udvar.
Szép hely a Nagyerdő...csak nem jó ott lakni.
Jó dolog ez a trón, a magasban semmi putriság nem látszik.
http://youtu.be/nBOj-R5B7FI
Dehogy fideszes, bárkitől kérdem, senki nem szavazott rá.
Proli bebizonyította ismét, hogy egy kretén. Sajnos tipikus az ilyen mentalitás, nekem jó, a többi meg le van szarva.
Teny hogy se tanar,se csaladsegito nem lennek jo.
Mondtam hogy elore bocsanat.
Az empátia nem ezt jelenti!
Besertodsz,mert emlited a hudesok adodat,es megemlitem hogy az azert nem olyan sok.
Jaja,vanilyen egy forumon.
Szerintem egy EV.tol vonnak igazan.De tippelek max 8-10 eve fizetsz adot,hs egyemre jartal 6.
Hacsak nem 16 evesen manageri alkasod volt olyansok utat nem tudnak abbol felujitani.
Draga az aszfalt es a 3/4 et ellopjak.
Zseniális...
Az tetszett a legjobban, amikor a Margit híd budai hídfőjénél a villamos összekötések miatt mindent szétvertek, majd tényleg faszan megcsinálták... jöttek a fejesek, nagy csinnadrattával átadták, kb 3 nap múlva jöttek a csatornasok és szetbasztak mindent, mert a csatornát cseréltek
Városba bevezető főút és ott vonat nem kelt át 20 éve, mert bezárt a gyár, de mindegy.
A kor nem számít, a hülye is megöregszik... : ) Mint sok esetben látni... Az, hogy bárki idősebb, az nem kompetencia.
30 évesen lehet az elmúlt években a keresetemből több adót vontak, mint másnak 10 alatt...
Gondolom tudod, hogy miképpen számítják... De miután elkezdted a személyeskedést, részemről ennyi volt, csak sikerült eljutnod ide : )
"A városi utak meg önkörmányzati hatáskörben vannak." -> Nem mind, pont a városon átkelő főutak nem.
szerinted volt tervezve ott valami?
pl akasztó falu szénellátása csengőd vasútállomásról történt, rengeteg nagy dög teherautó úgy széjjelbaszta az utat mindig hogy néha már-már járhatatlan volt
amióta gáz van jobb a helyzet, nem kell szén kb senkinek sem
Nameg ennek a folyománya hogy a legtöbb út max Raba teher szintű néha néha arrajáró forgalomra lett tervezve nem 40 tobnnás Actrosra.
Anno a szoci rendszerben lett a legtöbb eldugott vidéki út építve TSz-ek csinálták meg az isten tudja kik.Utána meg a 80-as években pénz nem volt rá,a rendszerváltáskor meg leszarták.A Kelet-Nyugati főközlekedési úthálózat és a pest környékére meg nyugati ipari zónákra koncentráltak hogy kiszolgálják az ide települt ipari cégek igényeti.Persze hogy felsőmocsoládon a bezárt KTSZ után maradt szolgalmi utak nemigen voltak felújítva ha az önkorinak arra se volt pénze hogy a segélyt kifizesse nemhogy utakat építsen alaptól.