Csak hogy legyen motor is a vezergep megkapta a hasidomot is,az elejet is fel kellett huzalkotegelozni meg a hasat is mert az evek alatt elhagyott par rogzitesi pontot.
amúgy nem tudom mi benne a prémium
van egy csík faberakás benne, ami biztos tetszik valakinek, engem hidegen hagy
gyári xeon a tompított, ez 2000-ben biztos jelentős dolog lehetett
abs van benne de ez 2000ben se volt már jelentős extra.......
másról nem tudok
ja a bicskakulcs, az egy nagyon tuti extra, el is van törve az egyik
a futómű nem astra kategória, és nem is lehet szar mert az új a4-ben is szinte ugyanez van
ellenben az az ülése nekem kényelmetlen mert akkora a hátam mint egy pingpong asztal, de egy normál embernek biztos jó lehet
és végre van usb-s magnó benne nem kell venni 8 ezerért
Jah. Bár annyi volna mégeccer voltál ma valamerre? Lementünk poroszlóra megint fagyizni rendes motoroshoz ilöen, meg a kilenclyukúhoz, de ma haza is értünk egyben
Legyen szerencsétek hozzá. Én tuti nem 20 éves "prémium" márkát vettem volna - de hát nem vagyunk egyformák. Ahogy a motor "nem érdekel", úgy az autó sem: csak a használati értékét, meg az állapotát nézem - adott (kis) pénzből mi érheti meg, valószínűleg mivel lesz a legkevesebb gondom. Ezért marad a jó öreg GS is: ha nem töröm össze, akkor ez még 10 év múlva is gurulni fog, vagyonok ráköltése nélkül is. Kicsi ciki ilyen motorral járni, de pont lexarom...
mindegyikre kell költeni...... olyan kocsi nem lesz még egy mint az astra amire alig kellett költeni
az astra után mindegyik pénztemető
a kocsira szánt 2 millából megvan még 1.4 aztán ha ennek felét ráköltöm 10 év alatt az a4-re akkor is jobban járok mintha veszek egy valamit 2 milláért amire ráköltök 4-500 ezret 10 év alatt és fog érni 500ezret.......
az a4-el másfél milla a bukó 10 év alatt a 2 millás csodával meg 2 milla
Vendégem vagy
Bogács felé, Bükkzsérc előtt. Majd nézz rá! Jó hely.
Hazafele majdnem minden 2. nagy motoros visszaintett.
Nem nekem,neked valoszinuleg.
Mennyiert?
Hórvölgyi Remete Étterem?
Vagy Csege?
Rád bízom!
Egy ebédre szeretnélek megvendégelni.
van egy csík faberakás benne, ami biztos tetszik valakinek, engem hidegen hagy
gyári xeon a tompított, ez 2000-ben biztos jelentős dolog lehetett
abs van benne de ez 2000ben se volt már jelentős extra.......
másról nem tudok
ja a bicskakulcs, az egy nagyon tuti extra, el is van törve az egyik
a futómű nem astra kategória, és nem is lehet szar mert az új a4-ben is szinte ugyanez van
ellenben az az ülése nekem kényelmetlen mert akkora a hátam mint egy pingpong asztal, de egy normál embernek biztos jó lehet
és végre van usb-s magnó benne nem kell venni 8 ezerért
Ott egy komoly adag halászlé, kompozás, Mezőkövesden egy pár gombóc fagyi, utána haza.
az astra kb 4x ennyit folyat aztán 4x ennyire retkes
Tényleg kíváncsi vagyok.
az astra után mindegyik pénztemető
a kocsira szánt 2 millából megvan még 1.4 aztán ha ennek felét ráköltöm 10 év alatt az a4-re akkor is jobban járok mintha veszek egy valamit 2 milláért amire ráköltök 4-500 ezret 10 év alatt és fog érni 500ezret.......
az a4-el másfél milla a bukó 10 év alatt a 2 millás csodával meg 2 milla
28?