Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye ugye.... megint.... pipi hozzad képest egy amatőr kezdő..... és meg te hisztizel neki
Ehh,pedig hogy milyen jo lenne ha nekik is ilyen szar lenne mint itt az elmaradott balkan poklaban.
Inkább ne menj....
voltak magyarok, akiket elkaptak, mert a nagy áruházaknal vannak kirakva ingyenes tolokocsik a mozgássérülteknek... azokat lopták és hoztak haza furgonnal eladni....
Aszondod mennyek biciklit lopni nyugatra?
Halomra tudok olyan példát ahol a benzinesekre egy vagyont kellett ralocsolni.... akkor az összes benziné szar szerinted?
Mondom....
Ha ez igaz akkor miért veszi?
Mert az egyik azt mondja spórol mert csak 6 litert eszik a másik meg hogy milliókat kell költeni rá pluszban
Valami nem kerek
Meg nem halt ehen ez a dogevo?
Nem etet! Fogyókúra (és letiltás) van életbe léptetve!
Arab... az te meg értemes ember, ja nem.
Roma? Az arab te migránslátó.... Mellesleg balfasz is vagy.
Az egyik egy balfasz, a masik meg egy balfasz roma... rabasztal mert nem nyitom meg
Köcsög autós!
Fos dízel!
Ez nem igaz.
Tudom,tudom a hanyatló nyugat a best off best mert láttál pár még el nem lopot bicklit.
1.9tdi 90le 520e km 1 porlasztó csere mást nem kellet a kopón kívűl. Igaz nincs is benne kettőstömegű!
Céges autó 1.6 cr 1 EGR szelep csere ér ennyi 350e km
Tdi, ennyi. Abból az időből nézhetnénk kb akármit. Bmw, merci stb ezek mind elpusztíthatatlanok voltak. Bmw m-es motorkóddal, nem M hanem csak m, a még nem gyenge láncosok.
Mondjuk a szélsőséges félremagyarázásokban te utolérhetetlen vagy
"1.9tdi 110ló, 5-10-50km mikor hogyan van használva, 400ezerfelett lehet már benne, turbó, kettőstömegű köszöni szépen jól van. Porlasztók, adagoló szintén jól van. Eszik 5-6litert és jóformán semmit sem kellett még benne cserélni."

Ha ez így igaz és miért ne hinném el,akkor nincs mese ez egy UFO.
A 90-es meg nem.Annyifélét akasztottak rá hogy győzze az ember kitotózni.
Kérdezted mennyi?Írtam sok.
Nem 500 m.
Azt tudom hogy jobban csűröd csavarod a mondandódat mint a cigányok,légy szíves ne tedd.