Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemigen vannak nálunk 5-6 ezres benzinesek Egy-két ilyen benzinmerci ilyesmi. Az benyal vagy 25 liter benzint amit ki is füstől de szerencsére nem kormol
csak fehér füstöt okád. és szerencsére sokkal környezetkímélőbb mint egy 1,9 mondjuk tdi vagy pdtdi vagy hci vagy dci vagy akármilyen cr, amelyik tudja teljesíteni ugyanazt de csak 6 liter gázolajat éget el. A helyzet az, ha nem lenne a dízel táplálékkonkurensünk mehetne vénuszolajjal arra akkor mit fröcsögnétek Hogy megéheztek mögötte a sültkrumpli szagtól?
biztos fillérbaszó mind akinek dízelautója van azért kerül másfélszer annyiba egy adott típus a benzineshez képest
Kell is majd hozzá a cucc rendesen
Szerintem haverkodj össze egy jó ótószerelővel is
pedig most van panaszkodni valóm....
vasárnap megpattant az egyik albérlőm, akivel 1,5 évig semmi baj nem volt, a végére lett és csinált egy kis amortizációt is.... elvitte a függönyöket, a kávéfőzőt, meg a szemetes kukát... a hülye
ma épp meglátogattam Rogán nagyúr új épülő komplexumát... a belvárosban... még gyógyvizet is találtak.... hiába na... a tudás és a jól végzett munka mindig kifizetődik...
ááá, visszajöttem, mert itt ugrik a pannon puma... kint mindenki hülye.... itt van a sok tudás és kánaán.... még a kerítés is kolbászból...
Úgy ám
Pedig aki munkaba megy munchenbe az nagykanallal eszi a meses nyugatot.
de....
Siman lenyomok mindenkit a dugoban a vezergeppel.
De nem csóró
Akkor én fillerbaszo is vagyok... ezt is megtudtam
Minek annyi "fos"?
Ha érdekében a téma akkor egy 3ezres omega itt állna az udvaron a sok egyéb fos mellett
De sosem érdekelt ez a dolog
Erőben nekem az 1200 Zsiguli is elég volt
Gyúrd össze őket!
Cm3-ben ez már egy 3000-es bivaly verda lenne
A jármű állomány átlag életkora 20 év feletti
Astra 97, Corsa 96 a4 2000 KTM 2001
Malaguti 95 jog kb95-98 ezt nem tudom pontosan
Még a biciklim is minimum 25 éves
Ma volt időm körbenézni itt ott
Ehhez a régi lom audihoz kb semmivel sem drágábbak a cuccok mint az opelhoz
Pl egy Conti szíj szett 25
Bontott cucc hegyekben gombokért
Mondjuk még óra csoport nem sikerült találni csak dízelt vagy régebbit, mert keresek egy maxi 200 ezres órát
És ezt pozitívan értettem, mielőtt félreértés lenne.
Ha csóró lennél, nem motoroznál, nem tartanál autókat és elmennél dolgozni.
Viszont korrekt!
De én nem is májerkodok avval a fos astrával
A csóró a sóher és a fillérbaszó nem ugyanaz
Én csak simán csóró vagyok
1.9 benya oszt nincs gond!
Nem mondtam hogy szar
De egy 1.4 dízel is ugyanúgy maga alá szarna de még az 1.7 is ekkora teherrel
Mi vitt rá, hogy gázzal közlekedj?
Gondolom nem a spórolás, hanem a környezetvédelem?!
1,5 tonnat egy 1,4 es also kozepes nem igen vontathat, nekem az 1,6-al 1 tonna max fekezett futoval is. A jargany sulya a gond. 1,5 hez nagyobb auto kell. Nem kothetsz swift moge barmit.