Nana...
Én láttam egy ilyen gazdagot az étteremben.
Menüt kért,annak a felét elcsomagoltatta....aztán meg kifelé a konyháról kunyerált 5 liter használt étolajat, hogy haza tudjon menni.
Benzinesben ilyen nincs!
Szerintem onnan, hogy anno a 90-es években valóban komoly spórolás volt diesel-lel járni mert kurva olcsó volt a különböző helyekről szerzett gázolaj, ez ment még vagy 10-15 évvel ezelőtt is, de ma már csak igen kevesek juthatnak hozzá és kevéshez így ma már tényleg csak a gazdagok járnak azzal és a fillárbaszók pedig a benyással akiknek meg még petákjuk sincs azok gázzal.
Nekem a haver sajnálta az egész kertet lehálóztatni. Kitalálta hogy a kerítés mellett végig ás egy fél méter mély árkot,a hálót meg állítva belerakja. Mert tudományosan kimutatott tény,hogy a vakond fél méter felett közlekedik....így beleütközik majd a hálóba és ennyi. Viszont azt tudományosan nem mondták neki,hogy a vakond éjszaka a föld felszínen is szokott sétálgatni. Így egy pár darab átsétált hozzá,leásott....és azóta csapdában vannak...csak túrnak...túrnak....túrnak...
Pedig sokkal egyszerűbb lett volna , ha kiszedi őket! Vagy 60 évvel ezelőtt kisgyerekként láttam, ahogy a nagyanyám ott állt a kezdődő vakondtúrás mellett, egy kapával, és figyelte, ahogy a vakond tolta kifelé a földet. Amikor egy ilyen "emelkedést", vagyis a földkitolást tapasztalt a túrásnál, akkor a nagy kapával kifordította a vakondot és bele dobta a vödörbe.
És mindegyik így járt. Gondoljátok el, kézikaszával, és nem motorossal kaszálni egy tökig vakondtúrásos réten??!
ha 1,9-es tdi bekajál 9-et, akkor feltétlen nézzetek az autó alá, mert valószínű szivárog a tankja Aztán csak összebassza az udvart meg a garázst a csordogál gázolaj. Ráadásul büdös mint a fene
nálam a master 2 tonnával pakolva 110-el kajál be ennyit 2 feles motorral
taki kicsit zakkant neki a "jó" nem jó hiszen semmi kihívás nincs benne
amúgy megértem az álláspontját, múlt évben olxan helyekre jutottam ez az 50 es robogóval ahová nem is gondoltam volna hogy valaha sikerül
ha több időnk lett volna a tolvajkőig minden bizonnyal felszenvedtem volna vele, így az utolsó nagy meredek emelkedő után visszafordultunk mert kellett volna hűteni a hajtást minimum 2 órát, a kuplugnak már erős szaga volt
Én láttam egy ilyen gazdagot az étteremben.
Menüt kért,annak a felét elcsomagoltatta....aztán meg kifelé a konyháról kunyerált 5 liter használt étolajat, hogy haza tudjon menni.
Benzinesben ilyen nincs!
Sajnálják a pénzt a drága diesel autóra.
Megveszik inkább an a benzinest.
Ezen spórolnak
Nem így gondolom egyébként, de ez a másik oldala az érmének
Németjuhász kölyök rendszeresen elkapja őket, nem mérgezünk mi egyet sem.
És mindegyik így járt.
amúgy ha szétszór némi talajfertőtlenítő szert nincs amit egyen a vakond és elmegy a fenébe
nálam a master 2 tonnával pakolva 110-el kajál be ennyit 2 feles motorral
amúgy megértem az álláspontját, múlt évben olxan helyekre jutottam ez az 50 es robogóval ahová nem is gondoltam volna hogy valaha sikerül
ha több időnk lett volna a tolvajkőig minden bizonnyal felszenvedtem volna vele, így az utolsó nagy meredek emelkedő után visszafordultunk mert kellett volna hűteni a hajtást minimum 2 órát, a kuplugnak már erős szaga volt
nézzetek rá légyszi "Motorszerelés"-re!
Köszi