Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Villanyost kihagytad Ebből a listából csak a Skodát szégyenlem
Te úgy sem becsülsz engem eléggé, legalább az önértékelésem legyen jó
Amikor megvettem a Toyotát, első dolgom volt elakadni egy olyan helyen ahol ami az Astrának meg sem kottyant. Nem a hasa ért le hanem két átlós kereke nem ért le Ott billegett. Szégyen szemre, máshova járunk azóta a kutyával sétálni
Skodáshondás,és halmazatiként priusos.
Aha,fejben.Ott tuti.
Amiatt ne aggódj. Simán van olyan jó a Prius hogy bármikor....
....kiteszem az indexet és lehúzódom bármelyik autó elöl, aki utol ér
Egyszerűen rövid a szíj.Az RS2-nél hosszabb volt,befűzve is félre tudtam annyira hűzni hogy kifért a fejem.Nem születéshez hasonló érzés..Még bogárhálóval sem.
El se hinnéd minden zergebaszó sziklás ösvényeken jártunk vele és egyszer sem ért le. A sáros vízpartokról is kikapar gond nélkül, ezt tényleg a Balkánra tervezték.
Ja és ezt úgy, hogy délután folyton erőltetni kell az előzést, különben 3 óra is lenne, este meg csak beállok 110-re és haladok.
Csak ne tartsd fel a többi autóst
Mert ezeket az autókat még a Magyar utakra készítették
Az alvilági 75 pacival 4.-ben elég becsületesen megy a kis 1.4-es, de mint írtam, a legfőbb gond a sokszor folyamatos szembe forgalom. Ezért járok sokat éjszaka nagy távokra, mert nyugalmasabb az út, lehet haladni. Siófok-Kecskemét péntek délután 2 óra 30 perc, péntek este sötétedés után be lehet férni 2 óra alá is.
Nekem mindegy hogy csinálják, csak legyen jó...vagy legalább is jobb.
Vezettél már Thalia-t? Az nem olyan, mintha terepjáró lenne, hanem konkrétan az! Komolyabb hasmagassága van, mint a suv-ok nagy részének és még puha is a rugózása. Kíváncsi leszek meddig bírja a gyári futómű, 150 ezernél még semmi gond, pedig autóval nem nézem az útminőséget, mindenen áthajtok.
Én is. Csak próbáltam szabályos lenni és jobbra tartani, aztán letettem erről.
Van is valami olyan szabály hogy a jobbratartás csak annyira kötelező amennyire az út minősége megengedi. Na innentől kezdve teljesen legális a belső sáv
Ezért vagyok sokkal jobb mindkettőtöknél
Mert mond már el mi volt 20 éve. Azon kívül hogy a csattogos lepkét tologattad.
Vagy azt képzelted akkoriban csak lovaskocsival közlekedtek?
Egyszer még egy Ferrarit is megelőztem Hortobágynál ! Igaz hogy épp telefonált, de feltartott azzal az olasz tragaccsal
Amióta megépült az M3, sokkal kisebb a forgalom azon az úton ahol én jártam rendszeresen.
Nem kellene folyamatosan javítani hanem bele kellene tenni az útba ami kell. Elöször is egy alap, aztán nem csak szurokba szórni pár kavicsot hanem rendes aszfaltot húzni. Megint csak az a fura hogy oké a nagy nyugaton ha kell raknak egy méter követ alapnak de hogy a balkánon is... kivéve nálunk.
Ja csak amikor oldalanként 2 hozzászólás nem az övé, akkor egyszerűbb tiltani.
A belső sávot használom
BKV buszok nyomvonalán is fos minden út.
Ha megcsinálják 1-2 év és megint fos.
Nyilván folyamatosan javítani, meg karbantartani kéne.

Én azon döbbentem meg, amikor osztrákoknál rátévedtem egy agyon javított foltozott útra, és nem éreztem a foltokat, mert ott tudtak normálisan javítani, nem csak belborítoták a hideg aszfaltot a túl nagy kátyúkba és lábbal letaposták, ahogy felénk szokás.
4-es őt is halál szar. Az nem eldugott út.
Poroszlónál elengedhetem a kormányt olyan nyomvályús.

Szóval kb. minden elméletedre van ellenpélda.

Valóban van pár frissen készült út, ami MÉG jó, de tavaly azért nem tudtam bringázni mert itt a nagy Budapesten nem tudtam olyan útvonalat választani, ami nem veri szét az ízületeimet. Tehát nem kellett keresni a szar utakat, simán nem találtam jót! Egyes szakaszok jók, de azon az 500 méteren elég unalmas lenne fel alá tekerni.
A dupla Dcsatot ? Egyszer vegigmeztem de mar nem emlekszem mirol beszel. A hjc-ben nekem is ki kell akasztani, nagy szenvedve tudom csak lehuzni úgy ha be van fűzve, vissza viszont ugy nagyon szar