Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Micsoda? Ezek a részletek a SuperDukeon is ilyen ocsmányak, a te mocikád pedig hagyjuk...
Főleg a ratyik...
Te balpech... Ez mi szerinted? Inkább kussolnál, mint szohpkodnád az európaiakat...
http://youtu.be/Vpkq5gqksUQ
Inkább úgy mondanám hogy aki férfiként 600ccm/henger alatti motort vesz az buzi
És marad amit régóta mondok, az Ember V2-őt hajt!
Akkor maradt a 2 faja gépet vettél Sanya!
Te most felszívod maga emiatt a ratyedli miatt?
Soha nem adtam volna annyit egy Gs500-ért. Meg inkább a vízhűtéses verziók, ha már 500 sor2.
Ha erre azt mondod, hogy minőségi kidlgozott akkor elnézést kérek, ilyen mélyre nem süllyedek.
Ez a motor nem egy alsókategóriás motor, egy cb500 szebben ki van dolgozva pedig az is egy spórolós motor. Nem mondom hogy rossz motor mert jó motor, de én ennyi pénzért nem nézegetem ezeket a gagyi részleteket.
Mutasd meg légyszives hogy a ktm-en rs a bmw-n hol mutatja a dőlésszöget meg a fék/gáz erőket.
A ktm-en van kanyarfény ami egy baromi jó dolog.

Az összes részlete silány, gagyi. Pont olyan mint a japánok nagyrésze.
5 kilóért egy rendes GS500-ad is lehetett volna!
Ezt pedig az ellenségeimnek küldöm. Szedjétek össze magatokat ! . http://youtu.be/3idDnR5C5wg
Utólag visszagondolva, mikor ránézek a nagy piros talján dögre eszembe jut, hogy de kár is lett volna 400-500 ezer között venni valami kivénhedt Gpz 500-at, mikor nem sokkal többért ezt is megszerezhettem.
Sejtettem, hogy neked is ez lesz a vége, 500 ezerig a régebben írt igényeidhez csak nagyon kompromisszumos motort tudtál volna keríteni.
Az eleje tiszta Multi....Kipufogó tartó? Vazze mindenki aki nem ratyi dobja a picsába a gyárit. Ilyen paraszt vakítós műszerfalai vannak a ktmnek is meg a bmw-nek is....Szóval megint bebizonyítottad, hogy egy ktm felszophópech vagy
Ja no meg a ritka gyári oldalidom, nem az utángyártott van rajta és így legalább színazonos is. Ma hoztam el és gyorsan le is vizsgáztattam mert az csak 2 hét volt még rajta.
Ja és látom fejidomos és rajta van a kényelmes csőkormány is, príma!
Havertől van, nem hirdette, nem tudom mennyi előző tulaj volt, 2-3-4-5-6-7? Km. 60000 és 2005-ös bár megtévesztő az ezüst váz viszont már a 2005-ös blokkja van (kis eltérés van az előzőekkel) és le lett kérdezve és ott is 2005, de igazából mindegy, mondjuk az ezüstvázasban jobban megmaradnak a menetek, a feketében könnyen megszakadnak. Ki sem próbáltam csak megnéztem, beindult, jól néz ki, kifizettem, de nyilván úgy jártam mint Te, elindultam 5 kilóról, hogy drágábbat nem veszek, oszt azon az áron nem találtam nekem tetszőt így pár limit emeléssel eljutottam ehhez.
A Futura-ra pedig nagyon tervezem egy normálisabb ülés alatti dob gyártatását, hogy kiadja a V2 hangot végre. Most csak terhelésen dörög, azt is visszafogottan. Irigykedve nézek az RSV-Tuono-kra, amik alapjáraton is hörögnek, dörögnek.
Újra Sv 1000? Szép gép, írj az állapotáról, évjárat, km, tulajok száma, stb. Sokkal jobb ebben a színben, mint szürkében.
Mindig legyen jó szerencséd vele az utakon!
Az első sv1000-en rövid raptor volt és egy hosszabb nap itá 3 napig csengett a fülem, azóta nem szeretnék sportdobot magamnak.
Jaaa...nem szóltam!
Hát vazzz csak ilyet nem akartam oszt mégis, hát így legyen konzekvens az ember.
Nem kuka, nekem csak a gyári kell sport volt rajta, de visszakértem rá a gyárit.
megint? gratula
Jobbára álámónium,szóval nem vas.
Ez olyan mint a moci.