Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké csak nem bozótosba mert maccsom sincs.
"Mér' nem megy egy a hülye 120-nál gyorsabban?" "Miért állt meg már megint hugyozni?" "Már megint bagózni akar!"
majd én leszek a felvezető
Akkor elunod az életedet is, testvérem!
tok igaza van.
Eccer remélem kapaszod6ok utánad Druszám!
Mert mindig olyan maximumot akartok! Nem, hogy örülnétek hogy mozgásképtelen motorral nem érhet baleset! Legfeljebb ha alkoholos befolyásoltság alatt (részeg vagy mint a disznó) átesel rajta!
Sokan úgy gondolják, hogy :megemelem a feszültséget oszt jóvan! Csakhogy ez nem ilyen egyszerű! A villamos berendezések adott feszültségre vannak tervezve, amennyi a szabványban nemzetközileg megengedett mert az annyi, hogy nem fekszik ki azonnal aki egy pillanatra véletlenül megérinti ! Mert csak 230V a földhöz viszonyítva! A napokban tapogattam a 230-at és azt hittem , rosszul érzem, hogy csíp. Pedig az 500 V-os talpú bakancs volt a lábamon. Az egyenáram még veszélyesebb , mert az csak úgy érzed mintha meleg lenne. Közben sokkal könnyebben megállítja a szívet!
Hádemostmér? Menni nem megy, fék az nincs és még csak nem is csörög - ilyen motorom már van egy itthon.....
Az kérlek az.
Nekem az jött le belőle, hogy jó a hangja, de azon kívül bakfitty....
Állati, akkor a fizuba az is beleszámolódik, mondjuk megoldódna a bejárási költség fizetése, ez nem lenne rossz, jó ötlet.
melóban is lehetne ám tölteni.......
ahol meg tud állni az autó oda tudnak tenni egy töltőt
csak nézd meg hogy pl a hűtőkonténerek "töltő" csatlakozója milyen kis helyet foglal.......vagy épp a kikőtőkben a hajók csatlakozói
Az bakker 6-ba 2ezernél, baszná rá a gázkart másodikba ilyenkor...
Így igaz!
Nem, szerintem nem, nekem az a bajom ezzel, hogy a szabadságomat veszi el, nem akkor ugrok be a géphajtásúba amikor akarok hanem amikor ő akarja és fel van töltve, számomra az áránál sokkal jobban ez feszélyez bár kéne jelenleg kettő is mert ketten járunk napi 60km-t meg a sallangokat két különböző irányba, de mindenképp kéne melléjük egy gyorsan és bárhol, bármikor tankolható gépállat, tehát kéne is, de jelenleg keveset nyújt az meg érdekes lesz ha a városokban minden (!) parkolóhelyre kiépítenek töltőket, nem lehetetlen, de azért a fene tudja.
buzi ez mind
Szerintem Ducati...
http://youtu.be/aMOD018P_SU én meg ezen a díszfaszon röhögök milyen teszt ez baszki...?
Rohadt sötét volt a kép ennél a résznél.
Ezért kell megnövelni bennük a feszültséget....
akkor kurvák majd nem a drót alatt állnak
a vasúti pályamunkás a 25 ezer alatt van elég sokat mégis túléli
pedig az azért egész odabaszós, ködben szitáló esőben egész faszán szikrázik az esernyő
Direkt volt.