Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert mész mint az állat
En egyszer tudtam produkalni Hastraval 6,2-t....................tobbszor nem.
ha 350-400 között tud fűtéssel/klímával az is elég már mindenhova....
nyilván... de tudja....
a peugeot 1.6 hdi-re is azt írták, hogy tudja a 3,6l/100 km-t.... egyszer sikerült produkálni, de az nem autózás volt... autópálya és közút 80 km/h csak motorfék, pehely gázkezelés... de kijött
500 mondjuk 60nál nem nagyobb sebességgel és óvatos pedálkezeléssel , de tény hogy 64kWh-s akku már elég kényelmesen használható.
pedig már 122LE
Azzal én sem. Ráadásul olyan áron van mint egy villanyautó.
mondjuk csábító az a wltp szerinti 482km hatótáv... buzi japánok mentek vele egy töltéssel 500 km-t...
Lucskosnak értettem. Már megijedtem hogy tényleg Dubaiba készülsz
nagyobb az igény, mint a kapacitás.....
néztem új priust, de nem tudok kibékülni vele....
Az kétségtelen. Csak a Hyundai nem akar igazán eladni, úgy tűnik.
megnyugodhatsz... nem lukacsos....
érkezik most pár készletre... de aki lemarad, az kb 6 hónap... amikor jött az új mx5, haver 9 hónapot várt rá... mondjuk egy fél évet tudta használni, aztán egy cigó totálra törte neki...
a lízing sokkal jobb üzlet ÁFA visszaigényléssel és állami támogatással.... 3 év múlva kb annyiért el lehet adni, mint amennyiben megáll ezzel a konstrukcióval...
Ja. Elég mostohán bánnak a magyar vásárlókkal. Volt is hőbörgés, mert tisztára olyan mint a 80-as években a Merkúr, csak itt nem Ladával és Daciával csinálják.
Én elvileg tudok, csak többért adja a srác mint amennyiért vette, szóval tényleg csak buziknak való.
Mondjuk ez is elbaszott SUV es ronda az a lukacsos orra.
Szerintem az ujra is sokat kell varni.
ha cégre lízingeli az ember, kap állami támogatást és a lízing miatt az ÁFA-t is vissza lehet igényelni.... 3 év alatt leírható és ki lehet venni a cégből... lehet érdekes konstrukció...
viszont a 64kwh-s prémium verzióhoz annyit lehet választani, hogy milyen színűt kérsz
ebből nincs használt....
Mennyiért kínálják? Vagy szalonból veszed?
megnézem és kiderül....
Állítólag elég kicsi. De amúgy jó a hajtáslánc.